a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
april 2016
Beste abonnee,

Mobiel internetten en bellen voor minder dan een tientje, kan dat? T-Mobile laat zijn klanten als eerste grote provider internetten in de EU vanuit de normale bundel, zonder extra kosten. En wil jij kans maken op een hotelvoucher voor twee personen? Doe mee en vul de enquête in!
Mobiele telefonie
Wil jij het goedkoopste mobiele abonnement?
Minder dan tien euro betalen voor je abonnement? Dat kan, wanneer jij maandelijks ongeveer 135 belminuten, 15 sms’jes en 900 MB verbruikt. Met dit verbruik ben je een gemiddelde mobiele beller volgens de laatste cijfers van onze RekeningScan. Betaal jij meer? Bekijk hoeveel jij kunt besparen!

» Lees meer
Twitter Facebook
Mobiel internetten in EU zonder extra kosten
Als eerste grote provider laat T-Mobile klanten in de hele EU uit hun normale databundel internetten zonder extra kosten. Dat kan tot maximaal 250 MB per maand. Ben Woldring noemt deze stap een slimme zet. Ook andere providers toonden de nieuwe roamingtarieven die per 30 april verplicht in moeten gaan. 

» Benieuwd?
Twitter Facebook
Tele2 als eerste met bellen via 4G
Tele2 heeft een primeur. De provider is als eerste in Nederland begonnen met bellen via 4G. Tot 29 maart werd het 4G-netwerk alleen gebruikt voor mobiel internet. Op die dag heeft Tele2 klanten op haar eigen 4G-netwerk overgezet naar 'Voice over LTE', oftewel VoLTE. Deze klanten bellen nu via het mobiele internet.

» Wat zijn de voordelen?
Twitter Facebook
Stressloos streamen bij Vodafone
Vodafone biedt de eerste 3 maanden onbeperkt data bij zijn nieuwe abonnementen. Daarnaast krijgen klanten meer flexibiliteit bij het samenstellen van hun abonnement. De vernieuwde Start, Smart, Red en Black bieden grote databundels voor dezelfde prijs.

» Naar de abonnementen
Twitter Facebook
T-Mobile beste geteste mobiele netwerk
Het netwerk van T-Mobile is als beste getest in Nederland. Dat concludeert P3-Group in de Connect Mobile Benchmark. T-Mobile haalt de hoogste score, op de voet gevolgd door KPN, Vodafone en Tele2. Dat geldt zowel voor bellen als voor dataverbruik.

» Bekijk de test
Twitter Facebook
Column: Help mijn Android heeft een virus!
Een virus op je mobiel is een probleem van vroeger op een toestel van nu. Desktop computers hebben virussen, telefoons eigenlijk niet. Smartphones zijn ondertussen wel de sleutel tot al je eigendommen in de digitale en fysieke wereld. Ze maken ons dus enorm kwetsbaar. Erwin Boogert geeft veiligheidstips die hij zelf ook toepast! 

» Lees de column
Twitter Facebook
Internet
Wat is quadplay?
Vier halen en in één keer betalen. Met een quadplay pakket kun je voor internet, tv plus vaste en mobiele telefonie één bundel afsluiten bij één provider. Met kortingen, extra zenderpakketten en andere voordelen proberen providers klanten aan zich te binden. Zijn er ook nadelen en welke aanbieders bieden quadplay?

» Lees meer
Twitter Facebook
Prijssnelheidstest april 2016
Welk internetpakket past het beste bij jou? Er is veel keuze en providers bieden snelheden die variëren van 3 Mbps tot maar liefst 500 Mbps. Ziggo verhoogde deze maand de snelheid van het Complete pakket en Fiber kondigde een nieuwe actie aan. De resultaten hiervan zijn goed terug te zien in de test. Wie mag zich benoemen tot kampioen van de maand? 

» Bekijk de uitkomst
Twitter Facebook
Vul de enquête in en win een hotelvoucher!
Wil jij helpen onze sites te verbeteren en daardoor kans maken op een luxe hotelvoucher voor een overnachting voor 2 personen? Vul dan de enquête in van onze stagiaire Annika. Het gaat over de wensen en het gedrag van de consument met betrekking tot vergelijkingssites voor vaste telecom/internetdiensten. Doe jij mee? 

» Vul de enquête in
Twitter Facebook
Bencom
Blog: de mobiele zoekmachine
Internetconnecties worden sneller en onze telefoons steeds krachtiger. Het is daarom geen verassing meer dat smartphones en mobiel internet steeds populairder worden. Een verrassende manier waaruit blijkt dat de mobiele telefoon het gebruik van desktops begint te verdrukken, is door te kijken naar het veranderende zoekgedrag van mensen in Google.

» Lees meer
Twitter Facebook
 
T-Mobile sim only € 21,50 p/mnd
3000 MB + 120 min in NL & EU. De 1e maand zit je nergens aan vast. Contractduur 2 jaar.

Ben sim only

1500 MB + 100 min en 1000 sms
€ 15 p/mnd en maandelijks opzegbaar.

Robin Mobile sim only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting! Onbeperkt bellen en data en maandelijks opzegbaar.

nr.1 Ben
Actie: 200 min of sms + 1000 MB 1 maand
€ 11,75

nr.2 Ben
Actie: 600 min/sms + 1000 MB 1 maand 
€ 12,75

nr.3 Youfone
250 min/sms + 1500 MB 1 maand
€ 13,33

nr.4 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms
1 jaar 
€ 13,37

nr.5 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms
1 jaar 
€ 13,83
nr.1 Samsung
Galaxy S7 32GB
Samsung Galaxy S7 32GB vanaf:
28,71 p/mnd


Meer Samsung
nr.2 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
35,96 p/mnd


Meer Apple
nr.3 Apple
iPhone SE 64GB
Apple iPhone SE 64GB vanaf:
25,29 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.