a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie nieuwsbrief lente 2016
Beste abonnee,

De leveringstarieven zijn gedaald maar de energiebelasting is fors gestegen. Wat betekent dit voor u?
Consumenten met zonnepanelen: let op uw jaarafrekening! Een normale energierekening is vaak al ingewikkeld, een afrekening met teruglevering blijkt helemaal een chaos.

Benieuwd? Lees erover in deze nieuwsbrief.
Energierekening omhoog of omlaag in 2016?
De energietarieven zijn opnieuw verlaagd, maar de overheidsheffingen zijn fors gestegen per 1 januari. Toch maakt overstappen nog altijd een enorm verschil. Hoe wordt uw energierekening ruim 400 euro lager?

» Ook 400 euro minder betalen?
Twitter Facebook
Zet groen gas zoden aan de dijk?
Gebruikt u groen gas of heeft u geen idee? Slechts 15 procent van de huishoudens heeft een groen gascontract terwijl meer dan de helft inmiddels groene stroom heeft. Via Gaslicht.com kunt u overstappen op groene stroom én groen gas. Is duurzaam ook duurder? Ga nu naar onze vergelijker voor duurzame energie.

» Lees meer
Twitter Facebook
De beste energieleverancier 2015
Greenchoice is door Gaslicht.com opnieuw uitgeroepen tot beste energieleverancier. Het Rotterdamse energiebedrijf troeft Qurrent en Nuon af en ontvangt voor het vierde jaar op rij de Gaslicht.com Award. Die wordt uitgereikt aan de leverancier die een jaar lang de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

» Hoe scoort uw energieleverancier?
Twitter Facebook
Zonnepaneelbezitters: check jaarnota
Wanneer u zonnepanelen bezit, is uw jaarafrekening waarschijnlijk net hogere wiskunde. De kans dat er fouten in zitten, is groter dan bij een ‘gewone’ energienota. Alle reden dus om goed te (laten) checken of uw energieleverancier geen fouten gemaakt heeft.

» Waar moet ik op letten?
Twitter Facebook
Fabels over kosten overstappen
Nog altijd zijn er mensen die denken dat overstappen naar een andere energieleverancier geld kost. Dat blijkt uit vragen die hier regelmatig over binnenkomen bij Gaslicht.com. Lees hier de feiten en fabels over de kosten bij een overstap naar een andere energieleverancier.


» Fabel of feit?
Twitter Facebook
Klanttevredenheidsonderzoek 2015
Welke energieleverancier biedt de beste deal en levert een goede service? En is nog duurzaam ook? Dat is als consument een hele toer om uit te zoeken. Gaslicht.com onderzocht het voor de 11 grootste energieleveranciers onder bijna 7000 recente overstappers.

» Hoe scoort uw energieleverancier?
Twitter Facebook
Gaslicht.com op tv
Wellicht heeft u onze nieuwe tv-spot al voorbij zien komen. Bekijk ook onze informatievideo's met ons nieuwste item over de Top 5 goedkoopste energiecontracten. Hoe sluit u een gunstiger energiecontract af?


» Bekijk de video's
Twitter Facebook
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Top 5 energiepakketten
nr.1 EcoStroom + AardGas Voordeel 1 jaar Vast Actie
Welkomstpremie van
€ 340 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1524,56 per jaar

Aanmelden
nr.2 Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jr. Vast Actie
Welkomstpremie van
€ 155 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1532,54 per jaar

Aanmelden
nr.3 Groene Stroom en Gas Budget 1 jr Actie Vast
Welkomstpremie van
€ 190 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1541,34 per jaar

Aanmelden
nr.4 Nederlandse Wind en Gas 1 jr Actie Vast
Welkomstpremie van
€ 185 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1552,34 per jaar

Aanmelden
nr.5 Groene Stroom en Gas Vast 1 jr. Actie
Welkomstpremie van
€ 100 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1558,88 per jaar

Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.