a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
maart 2016
Beste abonnee,

Mobile World Congress, het grootste telecom event ter wereld, draait al lang niet meer alleen om mobieltjes. Wat zijn de nieuwe trends voor de toekomst? Tele2 laat zich zien op de quad play-markt en Robin Mobile start een prijzenoorlog op buitenlandtarieven.
Mobiele telefonie
Hoe maak je een back-up van je smartphone?
Het zal je maar gebeuren, om welke reden dan ook verlies je al je belangrijke contactgegevens, foto’s en video’s van je smartphone. Zorg ervoor dat je gegevens en bestanden veilig zijn opgeslagen. Maar, hoe doe je dit precies?

» Naar de tips
Twitter Facebook
Prijzenoorlog op buitenlandtarieven
Robin Mobile gaat de strijd aan met de mobiele providers door het voeren van een prijzenoorlog op buitenlandtarieven. Na de aanpassing van de abonnementen en de snelheidsverhoging krijgen klanten gratis 'buitenland voordelen' bij ongeveer 45 landen. Wat houden deze voordelen in?

» Lees meer
Twitter Facebook
Samsung toont Galaxy S7 en S7 edge
Samsung heeft op een eigen event in Barcelona de Galaxy S7 en S7 edge gepresenteerd. Beide toestellen zijn in tegenstelling tot de S6-serie waterdicht. De toeschouwers konden de presentaties zien door een Gear Virtual Reality bril.

» Naar de toestellen
Twitter Facebook
Tele2 vernieuwt sim only's met grote bundels
Tele2 biedt 4G-abonnementen nu ook als sim only aan. De prijzen zijn gelijk aan die van de vijf bestaande abonnementen. De contractduur is twee jaar, maar voor één euro extra per maand kun je ook kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement. 

» Bekijk de sim only's
Twitter Facebook
Column: Na 3G en 4G komt 360 graden
Als het Mobile World Congress één ding duidelijk maakte, is het wel dat de toekomst een enorme blikverruiming met zich meebrengt. Nieuwe camera’s filmen in 360 graden en virtual reality-brillen veranderen ons wereldbeeld. Lees meer over de nieuwe trends.

» Naar de column
Twitter Facebook
Internet
Prijssnelheidstest maart 2016
Welke internetsnelheid kun jij halen thuis? Providers bieden snelheden die variëren van 3 Mbps tot maar liefst 500 Mbps. Fiber kondigde vorige maand aan standaard 100 Mbps te leveren bij haar DSL-pakketten. Benieuwd wie nu de beste prijs/snelheidsscore haalt?

» Bekijk de test
Twitter Facebook
Ziggo en Vodafone willen samen verder
Ziggo en Vodafone gaan hun krachten bundelen in Nederland. Het nieuwe bedrijf zal abonnementen aanbieden waarbij het vaste netwerk van Ziggo gecombineerd wordt met het mobiele netwerk van Vodafone. Door als één provider verder te gaan zal het concurreren met KPN, Tele2 en T-Mobile.

» Wat levert dit op? 
Twitter Facebook
Ook combikorting bij Tele2
Tele2 geeft klanten korting die hun abonnement voor vaste telefonie, internet en tv combineren met een mobiel abonnement. Zij ontvangen hierdoor 50 euro korting op een mobiel abonnement met toestel. KPN, Telfort, Ziggo en Vodafone belonen al langer hun quad play klanten.

» Meer over de korting
Twitter Facebook
Internet of Things, wat zijn die dingen?
Mensen gebruiken over de hele wereld internet om informatie te vinden en met anderen te communiceren. Maar naast mensen worden ook objecten met elkaar verbonden door het internet. We noemen dit het Internet of Things. Wat is het en wat zijn die ‘dingen’?

» Lees meer
Twitter Facebook
 

nr.1 Ben
300 min of sms
sim only 1 maand
€ 10,25

nr.2 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms
sim only 1 jaar 
€ 11,83

nr.3 Youfone
250 min/sms en 700 MB 1 maand
€ 12,42

nr.4 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms
sim only 1 jaar
€ 13,83

nr.5 Youfone
450 min/sms en 700 MB 1 maand
€ 15,42

Ben sim only
1500 MB + 100 min en 1000 sms
€ 15 p/mnd en maandelijks opzegbaar.

T-Mobile sim only € 21,50 p/mnd
3000 MB + 120 min in NL & EU. De 1e maand zit je nergens aan vast. Contractduur 2 jaar.

Robin Mobile sim only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting! Onbeperkt bellen en data en maandelijks opzegbaar.

nr.1 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
36,24 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
20,33 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 6s 16 GB
Apple iPhone 6s 16 GB vanaf:
29,67 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.