a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief 
februari 2016
Beste abonnee,

Wie wint de titel "Voordeligste provider 2015" en bij welke aanbieder krijg je de beste 4G deal? Verder komt Tele2 met ultrasnel internet voor thuis, verhoogt Ziggo haar internetsnelheid en vermoedt onze columnist dat het eindspel in de telecomindustrie is begonnen.
Mobiele telefonie
Wie biedt de beste 4G deal?
De hele dag video’s kijken of muziek luisteren via Spotify, het kan allemaal met het supersnelle 4G-netwerk. Consumenten die een goedkoop 4G-abonnement willen afsluiten, kunnen dat beter niet doen bij een prijsvechter. Wij vergeleken drie profielen met een smartphone. Bij wie krijg je de beste deal?

» Naar de beste 4G deal
Twitter Facebook
Gratis onderling bellen met T-Mobile Samen
T-Mobile startte op 1 februari met ‘T-Mobile Samen’. Met deze gratis dienst kun je een groep vormen en onderling gratis bellen. Daar bovenop krijgt iedereen uit de groep een maandelijkse korting, extra dataverkeer of dubbele T-Mobile punten. Ook biedt de provider de MB-verdeler. Dit is een databundel die gebruikt kan worden op meerdere apparaten. 

» Lees hoe het werkt
Twitter Facebook
Choozze stopt met Zero abonnement
Choozze stopte per 1 februari abrupt met de verkoop van haar gratis Zero abonnement. En eind februari met de levering van deze dienst. Het Bright abonnement blijft bestaan. Wat kun je doen als je klant bent?


» Naar de tips
Twitter Facebook
Hollandsnieuwe belooft verbetering
Klanten van hollandsnieuwe ervaren al enige tijd problemen. De nieuwe simkaart werkt niet, er zijn problemen rondom nummerbehoud en dan is de klantenservice ook nog eens slecht bereikbaar. Hollandsnieuwe heeft aangegeven diverse maatregelen te treffen om de situatie te verbeteren.

» Wat kun je doen? 
Twitter Facebook
De voordeligste mobiele provider van 2015
Wie mag zich de voordeligste provider voor het gemiddelde belprofiel over 2015 noemen? Bellen.com vergeleek per kwartaal de goedkoopste abonnementen met toestel, sim only’s en prepaid. Eén aanbieder mag zich voor één abonnementsvorm de goedkoopste noemen. Is het Youfone, hollandsnieuwe of een andere prijsvechter?

» Lees de test
Twitter Facebook
Internet
Tele2 lanceert Internet Extra 100 Mbps
“Ultrasnel internet thuis, niet omdat het moet, maar omdat het kan”. Tele2 biedt sinds 1 februari Internet Extra via VDSL met een snelheid tot 100 Mbps. De diensten worden geleverd via het vaste netwerk van KPN en zijn nu al beschikbaar bij 28 procent van de huishoudens. Wat betaal je voor het nieuwe snelle pakket? En hoe concurrerend is de prijs ten opzichte van KPN?

» Lees meer
Twitter Facebook
Column: Eindspel telecom is op de wagen
Het ziet ernaar uit dat het eindspel in de Nederlandse telecomindustrie is begonnen. Over een jaar, misschien iets langer, weten we wie welke taartpunt van de markt krijgt. Die taart ziet er trouwens akelig kaal uit, aldus columnist Erwin Boogert.

» Lees de column
Twitter Facebook
Prijssnelheidstest februari 2016
Snel, sneller of ultrasnel internet voor thuis. Providers bieden snelheden die variëren van 3 Mbps tot 500 Mbps. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis snel internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 8 februari de hoogste prijs/snelheidsscore behaalden.

» Check de uitslag
Twitter Facebook
Fiber neemt Stipte over
Glasvezelaanbieder Fiber neemt breedbandconcurrent Stipte over. Samen met Stipte -het vroegere Scarlet- wil de ‘challenger’ de markt blijven uitdagen en klanten verrassen met nieuwe diensten, verbeterde service en scherpe prijzen. Bezoekers van Internetten.nl en Totaalwijzer.nl kunnen nu al profiteren van een exclusieve actie. Benieuwd welke?

» Bekijk de actie
Twitter Facebook
Ziggo verhoogt snelheid naar 150 Mbps
Ziggo verhoogt per 2 april de snelheid van abonnementen met een down- en uploadsnelheid van 120/12 naar 150/15 Mbps. Deze verhoging geldt voor klanten die beschikken over een Alles-in-1 of Internet + TV Complete pakket. Ook nieuwe klanten die zich voor deze datum aanmelden ontvangen automatisch de verhoogde snelheid. Wat gebeurt er met de prijs?

» Lees meer
Twitter Facebook
 

nr.1 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 11,83

nr.2 Youfone
250 min/sms maand en een internetbundel
€ 12,42

nr.3 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.4 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,83

nr.5 Youfone
450 min/sms maand
€ 15,42
Ben Sim Only
2000 MB + 300 min/sms
€ 14 p/mnd en maandelijks opzegbaar.

T-Mobile Sim Only € 21,50 p/mnd
3000 MB + 120 min in NL & EU. De 1e maand zit je nergens aan vast.

Robin Mobile Sim Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct
€ 9,95 korting! Onbeperkt bellen en data.
nr.1 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
35,88 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
21,33 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 6s 16 GB
Apple iPhone 6s 16 GB vanaf:
29,67 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.