a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

 

Bellen.com - a Ben Woldring idea
Telecom nieuwsbrief
januari 2016

Beste abonnee,

Bij welke provider betaal je hooguit een tientje per maand met een gemiddeld belprofiel? Verder handige tips voor het gebruik van apps en telefoons voor slechtzienden of -horenden. En gaan we in het nieuwe jaar anders tv-kijken? 

Veel bespaarplezier gewenst in 2016!

Mobiele telefonie
Wie is de goedkoopste provider?
Hollandsnieuwe, Youfone en Simpel. Bij deze drie providers ben je het voordeligst uit als jij met je smartphone ongeveer 140 belminuten, 15 sms’jes en 700 MB per maand verbruikt. Met dit profiel betaal je hooguit een tientje per maand voor een sim only abonnement. Ben jij meer kwijt? Dan loont het de Belwijzer te gebruiken, kan je tientallen euro's besparen!

» Bespaar ook
Twitter Facebook GooglePlus
Smartphones voor slechthorenden en -zienden
Voor jongeren is het gebruik van een smartphone gesneden koek. Maar wat als je slechtziend of slechthorend bent? Ook dan kun je met wat aanpassingen en extra handelingen een smartphone gebruiken. Mobiele provider Simyo onderzocht de mogelijkheden van apps en telefoons voor visueel en audiologisch beperkten.

» Naar de tips
Twitter Facebook GooglePlus
Robin Mobile past mobiele abonnementen aan
Robin Mobile heeft deze week zijn mobiele abonnementen aangepast en twee nieuwe producten geïntroduceerd. De snelheid van mobiel internet is fors verhoogd, terwijl de tarieven gelijk blijven. Daarnaast zal de sim only provider begin februari drie gratis internationale diensten aanbieden en gaan de internationale tarieven drastisch omlaag. Welke veranderingen vinden nu al plaats?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simyo uitgeroepen tot beste mobiele provider
Het consumentenpanel van de Consumentenbond vindt Simyo voor de zesde keer op rij de beste mobiele provider. De top drie in de Mobiele ProviderMonitor bestaat verder uit Youfone en KPN. Hekkensluiters zijn hollandsnieuwe en Ben. Hoe komen gebruikers tot dat oordeel en waar letten ze op?


» Bekijk de test
Twitter Facebook GooglePlus
Youfone vernieuwt sim only aanbod
Youfone heeft haar tarieven per 27 december aangepast. De grootste wijziging is dat de sim only provider gestopt is met de eenjarige contracten. Je kunt nu alleen nog kiezen tussen maand- en tweejarige abonnementen. Daarnaast zijn de prijzen van de meeste bel/sms- en databundels verlaagd. Benieuwd naar de nieuwe tarieven?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Column: Welke laptop koop je voor school?
Het lijkt zo’n simpele vraag voor middelbare scholieren, maar het antwoord is nu nog lastig. Ook op school lijken clouddiensten het te gaan winnen van veel te krachtige laptops waarop je apart software moet installeren.


» Lees de column
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest januari 2016
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 8 januari de hoogste prijs/snelheidsscore behaalden. 

» Bekijk de uitslag 
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
Review Ziggo Replay TV
Met Replay TV van Ziggo kun je eerder uitgezonden programma’s tot 7 dagen gratis terugkijken. Zo ben je nooit meer gebonden aan de uitzendtijden van je favoriete programma’s. Om toegang te krijgen tot Replay TV moet je bij het kabelbedrijf een abonnement afnemen waarbij de Horizon Mediabox wordt geleverd. Is Replay TV een duurder abonnement waard?


» Lees de review
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile laat tv-kijker zelf zenders kiezen
T-Mobile stapt komend voorjaar in de televisiemarkt met KNIPPR, een nieuwe online tv-dienst waarmee je zelf je tv-aanbod samenstelt. Geen verplichte afname van grote tv-pakketten. Je hebt de vrijheid om te kijken waar en wanneer je wilt en betaalt alleen voor de zenders die jij wilt zien. KNIPPR is er voor iedereen. Smaakt dat naar meer?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

nr.1 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms
1 jaar
€ 11,83

nr.2 Youfone
250 min/sms + 700 MB 1 maand
€ 12,83

nr.3 Ben
300 min of sms + 1 GB 1 maand
€ 13,33

nr.4 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms  
1 jaar
€ 13,83

nr.5 hollandsnieuwe
1500 MB/min/sms
1 jaar
€ 15,83

Ben Sim Only
2000 MB + 300 min/sms
€ 14 p/mnd en maandelijks opzegbaar.

T-Mobile Sim Only € 21,50 p/mnd
3000 MB + 120 min in NL & EU. De 1e maand zit je nergens aan vast.

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct
€ 9,95 korting!

nr.1 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
35,88 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
19,58 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 6s 16 GB
Apple iPhone 6s 16 GB vanaf:
31,79 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.