a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
december 2015
Beste abonnee,

Telecomproviders maken december extra leuk met gratis data. Toch adviseert onze columnist: laat je telefoon Kerst niet verpesten. Wacht niet tot 2016 met goede voornemens, maar begin nu al. Met een paar muisklikken bespaar je veel geld op je telefoonrekening. Via Gaslicht.com profiteer je nu van welkomstpremies tot 230 euro en via Poliswijzer.nl bespaar je eenvoudig op je zorgverzekering. Stap voor 31 december over!
Mobiele telefonie
Providers doen data cadeau in december
De grote providers maken december extra leuk met gratis databundels. Zit je bij Tele2 dan krijg je zomaar 1 GB cadeau, terwijl KPN 2 GB weggeeft. T-Mobile is het meest royaal met 4 GB en bij Telfort krijg je 500 MB. Vodafone viert kerst met klanten door onbeperkt datagebruik aan te bieden op 25 en 26 december. 

» Wat krijg jij cadeau? 
Twitter Facebook
Simpel biedt gratis bellen bij 1 GB data
Bij Simpel kun je gratis bellen en sms’en bij aanschaf van een databundel van 1 GB. Zo’n 2-jarig abonnement kost slechts 10 euro per maand. Hiermee wil de sim only provider een belrevolutie op de telecommarkt ontketenen. Naar eigen zeggen is Simpel 40 procent goedkoper dan de sim only abonnementen van Ben, Youfone en T-Mobile. Is dat zo?

» Vergelijk zelf
Twitter Facebook
Column: Laat je telefoon Kerst niet verpesten
Mobiel internet is zo diep doorgedrongen in onze levens dat de virtuele nepwereld soms de overhand neemt. Als er nog een heilig moment van rust bestaat dan is dat Kerstmis wel. Maar hoe lang nog, vraagt Erwin Boogert zich af in zijn column…

» Lees de column
Twitter Facebook
Tele2 begint data-oorlog met 4G
Tele2 is in november begonnen aan een data-oorlog tegen T-Mobile, KPN en Vodafone. Aanleiding? Het nieuwe 4G-netwerk. De databundels variëren van 1 GB tot maar liefst 24 GB in combinatie met een smartphone voor een zeer zacht prijsje. Beluister Ben Woldring op BNR Nieuwsradio over de prijzenoorlog.

» Vergelijk grote databundels
Twitter Facebook
Kerstverlichting zorgt voor slechtere wifi
Wordt je internet in december opeens een stuk trager? Dan is je kerstverlichting mogelijk de boosdoener. De Britse telecomwaakhond waarschuwt dat kerstlampjes het signaal van wifi-verbindingen slechter maakt. De elektromagnetische straling van de vele lampjes zou het internetsignaal verstoren. Wat kun je ertegen doen?

» Lees meer
Twitter Facebook
T-Mobile verhoogt 4G-snelheid opnieuw
Nu het 4G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend is, wil de provider klanten daar optimaal van laten profiteren. Daarom verhoogt T-Mobile gratis de snelheid van de mobiele abonnementen naar 120 Mbps download en 50 Mbps upload. In de praktijk zal de downloadsnelheid gemiddeld rond de 37.5 Mbps liggen. Welke snelheid haal jij?

» Lees meer
Twitter Facebook
Internet
Verbeter je wifi-ontvangst
Met een smartphone, tablet of laptop wil je overal in huis toegang hebben tot een stabiele wifi-verbinding. Een veel voorkomend probleem bij een draadloos netwerk in huis is een te klein bereik van het signaal. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Wij geven je tips waarmee je het beste uit je draadloze netwerk kunt halen.

» Naar de tips
Twitter Facebook
Prijssnelheidstest december 2015
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 7 december de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Bekijk de uitslag
Twitter Facebook
Digitale tv
'KPN Presenteert' eigen tv-kanaal
KPN is gestart met een gratis eigen tv-kanaal "KPN Presenteert" exclusief voor KPN-abonnees. Eerder maakte concurrent Ziggo al zijn eigen sportkanaal bekend. KPN-klanten met Interactieve TV kunnen kijken naar exclusieve programma's rondom sport en muziek.

» Lees meer
Twitter Facebook
Welke tv-aanbieder biedt het beste pakket?
Een tiental televisieaanbieders, honderden zenders en zenderpakketten. De één adverteert met sport, de ander met series. Waar moet je zijn voor de beste deal? Samen met Ben Woldring van Internetten.nl probeert Kassa een weg te banen door het woud aan digitale zenders en pakketten.


» Naar de beste deal
Twitter Facebook
 

Ben Sim Only
500 MB/500 MB extra + 300 min/sms € 11,50 p/mnd 2jr.

Gratis Huawei P8
Bij hollandsnieuwe 1000
€ 22,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar
€ 11,83

nr.2 Youfone
250 min/sms met 700 MB 1 jaar
€ 12,83

nr.3 Ben
300 min of sms met 1 GB 2 jaar
€ 13,33

nr.4 hollandsnieuwe
1200 MB/min/sms 1 jaar
€ 13,83

nr.5 Youfone
250 min/sms met 700 MB 1 maand
€ 14,83
nr.1 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
39,88 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
25,79 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
25,79 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.