a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie nieuwsbrief winter 2015
Beste abonnee,

Wacht niet met uw goede voornemens tot het nieuwe jaar… nu kan het ook al: bespaar! U kunt nu tot 415 euro besparen op uw energierekening, vergelijk dan ook met Poliswijzer uw zorgverzekering. Verlengen of overstappen loont nu meer dan ooit, met een paar muisklikken is het zo voltooid.

Wij wensen u fijne feestdagen!

Met vriendelijke groet,
Team Benergy
Energienieuws
Wachten met overstappen kost geld
Wacht u met overstappen omdat de energietarieven een paar tientjes dalen per 1 januari? Dan bent u een dief van uw eigen portemonnee. Als uw contract bijna afloopt of al afgelopen is, kunt u uw energierekening tot 415 euro omlaag brengen. Wacht daarom niet, maar kom op het juiste overstapmoment in actie. In de Top 5 kosten de jaarcontracten nu minder dan 1600 euro, dat is scherper dan ooit!

 

» Lees meer
DELTA maakt energie 6 tientjes goedkoper [advertorial]
Wat betaalt u voor uw energie? Per 1 januari 2016 verlaagt DELTA opnieuw de variabele leveringsprijzen voor elektriciteit én gas. Klanten met een overeenkomst met variabele tarieven voor gas zijn daardoor op jaarbasis bij een gemiddeld jaarverbruik ongeveer 63 euro goedkoper uit. Bij DELTA kunt u de prijs ook voor één of drie jaar vast zetten. De vaste prijzen bij een één- of driejarig contract zijn, voor zowel elektriciteit als gas, lager dan de variabele prijzen, waarbij de keuze voor drie jaar vast de voordeligste is.

» Bekijk DELTA's nieuwe energieprijzen
Ook tevreden over uw energieleverancier?
Overstappers via Gaslicht.com zijn bijzonder tevreden over hun energieleverancier. Gemiddeld scoren aanbieders bijna een 8, het hoogste cijfer ooit. Bijzonder content zijn ze over het overstapproces met een 9,4 als rapportcijfer! Welke energiebedrijven worden het meest gewaardeerd?

» Hoe scoort uw energieleverancier?
Twitter Facebook
Energiecontract verlengen of overstappen
Bent u erg tevreden over uw leverancier en wilt u eigenlijk niet overstappen? Kijk dan eens of er een aantrekkelijk verlengingsaanbod is. Enkele leveranciers belonen loyale klanten nu beter dan ooit! Met verlengpremies van 200 tot 300 euro voor mensen die hun contract verlengen via Gaslicht.com. Is uw leverancier zo royaal?

» Verleng of stap over
Twitter Facebook
Energiezuinige Kerstmis vieren
Bij de ultieme kerstsfeer horen natuurlijk ook lampjes. In de boom, in een krans aan de voordeur en in de vorm van een arrenslee aan de gevel. Hartstikke gezellig al die lampjes, maar wat kost kerstverlichting eigenlijk aan elektriciteit?

» Naar de kerstverlichting vergelijker
Twitter Facebook
Bencom nieuws
Win een jaar gratis zorgverzekering
Een jaar lang geen zorgverzekering betalen. Dat klinkt als een zorg minder.. toch? Wat doet u als u 1200 euro bespaart op een zorgverzekering? Verras bijvoorbeeld uw schoonmoeder met een weekendje weg of vervang nu toch echt eindelijk de wasmachine die al vier jaar lekt. Of heeft u totaal iets anders in gedachten?

» Doe mee en win
Twitter Facebook
Laagste premie met de beste dekking
Nu u de zorgpolis voor 2016 binnen heeft, is het slim om die tegen het licht te houden. Check op onze vergelijkingssite Poliswijzer.nl of u nog wel goed zit. Wat wordt uw premie? Raadpleeg onze zorgvergelijker en vind direct de zorgverzekering die het beste bij u past. Ontdek met een paar muisklikken de beste dekking tegen de laagste premie! U zit bij ons zelf aan de knoppen bij het zorgverzekeringen vergelijken.

Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's. 
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Nuon
Welkomstpremie € 190
voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1568.76 per jaar

Aanmelden
nr.2 Logo Oxxio
Welkomstpremie € 220
voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1574.69 per jaar

Aanmelden
nr.3 Logo Nederlandse Energie Maatschappij
Welkomstpremie € 125
voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1591.81 per jaar

Aanmelden
nr.4 Logo E.ON
Welkomstpremie € 55
voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1604.85 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Energiedirect.nl
Verlengpremie € 230
voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1634.54 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.