a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Poliswijzer.nl
Poliswekker november 2015
Alle zorgpremies 2016 nu bekend
Stap nu over!
De zorgpremies voor 2016 zijn bekend! Je vroeg om een seintje. Zoals beloofd geven we met deze Poliswekker aan dat het weer mogelijk is om je zorgverzekering te vergelijken op Poliswijzer. Er verandert van alles. De premies natuurlijk, maar ook de korting voor een verhoogd eigen risico. Vergelijken loont, want de prijsverschillen zijn fors! De goedkoopste en duurste polis verschillen op jaarbasis maar liefst 270 euro. Bovendien is het nog maar de vraag of je zorgverlener in 2016 nog wel een contract heeft met je verzekeraar. Op Poliswijzer zie je dat snel en kies je de zorgverzekering die het beste bij jóu past.

» Vergelijk nu
Twitter Facebook
Win een jaar gratis zorgverzekering
Een jaar lang geen zorgverzekering betalen. Dat klinkt als een zorg minder.. toch? Wat doe jij als je 1200 euro bespaart op een zorgverzekering? Verras bijvoorbeeld je schoonmoeder met een weekendje weg of vervang nu toch echt eindelijk de wasmachine die al vier jaar lekt. Of heb je totaal iets anders in gedachten?

» Doe mee en win!
Twitter Facebook
10 tips voor de juiste zorgverzekering
Blijf je bij je zorgverzekeraar of ga je overstappen? De juiste zorgverzekering kiezen kan een hele klus zijn. Maar als je eenmaal weet waarop je moet letten, valt het best mee en kun je behoorlijk wat geld besparen. Bekijk de 10 tips van Poliswijzer voor een goede voorbereiding op het kiezen van een zorgverzekering voor 2016.

» Naar de 10 tips
Twitter Facebook
Colofon

Poliswijzer.nl is de site waar je onafhankelijke en objectieve informatie vindt over verzekeringen met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Poliswijzer.nl verzekeringen te vergelijken en over te stappen bespaar je eenvoudig veel geld.

De genoemde tarieven en acties in deze nieuwsbrief gelden op het moment van uitgifte maar kunnen sindsdien gewijzigd zijn. Deze nieuwsbrief is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, aansprakelijkheid kan Bensure BV (Poliswijzer.nl) echter niet aanvaarden! Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Top 5 Zorgverzekeringen 
nr.1 Logo Nuon
  Gewoon ZEKUR Polis
  € 86.00 per maand
Aanmelden
nr.2 Logo Energiedirect.nl
  Univé Zorg Select
  € 89,95 per maand
Aanmelden
nr.3 Logo Electrabel
  Menzis Basis Voordelig
  € 90,75 per maand
Aanmelden
nr.4 Logo Electrabel
  PMA Basis Voordelig
  € 90,75 per maand
Aanmelden
nr.5 De Friesland zorg
  Zelf Bewust Polis
  € 91,75 per maand
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.