a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
november 2015
Beste abonnee,

Voordeligste keus voor iPhone 6s en Galaxy S6
Sinds 9 oktober zijn de Apple iPhone 6s en 6s Plus verkrijgbaar. In april van dit jaar kwam Samsung met de Galaxy S6 en S6 Edge. Wat betaal je nu gemiddeld voor deze toestellen met een abonnement? En de hamvraag: bij welke provider ben je het goedkoopste uit?

» Vergelijk zelf
Twitter Facebook GooglePlus
Mobiele telefonie
Jongeren gaan massaal over databundel
Jongeren verbruiken regelmatig meer data dan hun bundel toestaat. Ruim de helft betaalt daardoor meer dan de bedoeling is. Het probleem ligt volgens Robin Mobile voornamelijk bij streaming-diensten als YouTube, Netflix, Spotify en Uitzending Gemist. Hoe zit dat precies?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simyo past bundelprijzen aan per 2 november
Simyo past op 2 november haar tarieven voor bel-, sms- en databundels aan. Kleine belbundels worden duurder, terwijl de grootste databundels goedkoper worden. Daarnaast krijgen trouwe bellers met een jaarabonnement er gratis MB’s bij. Voor wie gelden de nieuwe prijzen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Welke smartphone heeft de beste camera?
Ben jij op zoek naar een smartphone met een goede camera? Check de TOP 10 dan even voordat je een keuze maakt via onze Toestelwijzer. Vorig jaar kreeg de iPhone nog de titel van beste smartphonecamera, maar dit jaar...

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ook Tele2 eind 2015 met 4G-abonnementen
Tele2 start nog voor het einde van 2015 met het aanbieden van 4G-abonnementen. Ook opent de provider dit jaar zijn eerste eigen winkel. We verwachten een nieuwe prijzenslag! 

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ziggo lanceert 4G-abonnementen
Ziggo introduceert nieuwe sim only abonnementen met 4G. Deze bieden onbeperkt sms en meer data voor dezelfde prijs. Bovendien kun je in de EU bellen naar Nederlandse nummers, gewoon vanuit je bundel. Geen extra roamingkosten dus..

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Einde roamingkosten EU vanaf juni 2017
We moeten er nog even op wachten, maar vanaf 15 juni 2017 kost bellen, sms'en en internetten in het buitenland even veel als in eigen land. Het Europees Parlement heeft ingestemd met de afschaffing van de roamingtarieven in de EU. Zit er nog een addertje onder het gras?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile introduceert 4G-proefabonnement
Nog geen klant bij T-Mobile en toch benieuwd wat het nieuwe 4G-netwerk te bieden heeft? Je mag het netwerk een maand lang zelf testen. T-Mobile’s nieuwe 4G-netwerk heeft afgelopen week landelijke dekking bereikt. Om dit te vieren, geeft de provider huidige én nieuwe abonnees 4 GB data extra cadeau. Wat houdt dat precies in?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Column: wéér een wereldse telecomvinding
Niet iedereen weet het, maar Bluetooth en WiFi zijn enorm Nederlandse uitvindingen. Zo Nederlands als stroopwafels. Het is een beetje smokkelen, maar voeg daar ook LoRaWAN maar aan toe. Wat houdt het in?» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Ziggo begint met gratis sportkanaal
Kabelbedrijf Ziggo begint op 12 november met een eigen gratis sportzender voor haar klanten. Op het open kanaal kun je onder meer Formule 1 en live voetbal volgen, zoals Spaans en Portugees competitievoetbal. Benieuwd wat er nog meer wordt uitgezonden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest november 2015
Wil je een hogere snelheid dan je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 2 november de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
500 MB/500 MB extra + 300 min/sms € 11,50 p/mnd 2jr.

Gratis LG F70
Bij Hollandsnieuwe 300
€ 8,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.3 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,83

nr.4 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83

nr.5 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 15,67
nr.1 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
39,58 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
25,00 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
29,33 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.