a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom nieuwsbrief
 oktober 2015
Beste abonnee,

Eenvoudig honderden euro’s besparen op je telecomrekening? Dat is simpel: doe de RekeningScan en vergelijk alles-in-1 abonnementen op Totaalwijzer.nl. Je staat versteld hoeveel beter je uit kunt zijn. Ook je energierekening kan met slechts een paar muisklikken fors omlaag via Gaslicht.com!
Mobiele telefonie
Het verschil tussen sim only en abonnement
Twijfel je tussen een abonnement mét telefoon en een sim only abonnement met losse telefoon? Lees of een abonnement met een toestel beter is of juist alleen een simkaart.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Apple iPhone 6s en 6s Plus zijn uit 
De nieuwe iPhone 6s en 6s Plus zijn nu a populair. Op Bellen.com verschijnt de iPhone 6s sinds deze week in de Top3 meest bekene toestellen. Op het eerste gezicht weinig veranderingen, maar schijn bedriegt. Wat maakt ze zo geliefd? 
 
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Goedkoopste provider voor gemiddelde beller
Verbruik jij maandelijks ongeveer 140 minuten, 20 sms’jes en 700 MB? Dan ben je volgens onze RekeningScan een gemiddelde beller. In vergelijking met het vorige kwartaal steeg het aantal minuten een beetje, maar dataverbruik heel veel! Welke provider is het voordeligst voor dit profiel?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN start in 2016 met bellen over 4G
KPN is gestart met een landelijke test van bellen over 4G en verwacht deze technologie in 2016 aan KPN-klanten te gaan aanbieden. Waar wordt 4G nu voor gebruikt?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Welke smartphones zijn onthuld op IFA?
De Sony Xperia Z5-lijn en de Huawei Mate S waren wel de belangrijkste bekendmakingen op de technologiebeurs IFA. In dit artikel zetten we de nieuwste smartphones op een rijtje.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: De app-ende vluchteling
Stroom en wifi. Bed, brood en dak. Wat is het verschil? Geen, volgens Erwin Boogert. In zijn column meer over vluchtelingen met oplichtende schermpjes...

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Wat kun je doen bij traag internet?
Eindeloos wachten op een webpagina die niet wil laden... Herkenbaar? Bijna alle Nederlanders hebben toegang tot internet, maar dat is lang niet bij iedereen even snel. Betaal je maandelijks veel geld aan je provider, maar krijg je niet wat je beloofd is?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest oktober 2015
Wil je een hogere snelheid dat je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 5 oktober de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone wil concurreren met ‘quadplay’
Heb je een mobiel abonnement van Vodafone? Net als bij KPN en Telfort krijg je dan iets extra’s wanneer je ook vaste telefonie, internet en tv afneemt (alles-in-1). Benieuwd wat de extraatjes zijn?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Al 15 jaar onafhankelijk vergelijken
Vijftien jaar zit ik nu al in de online wereld van vergelijkingen. Uit nood geboren zeg ik wel eens gekscherend, omdat mijn toen 13-jarige zoon Ben geen handtekeningen mocht zetten onder contracten. Journalisten maakten er graag een smeuïg verhaal van door…
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlusBen Sim Only
500 MB/500 MB extra + 300 min/sms € 11,50 p/mnd 2jr.

Gratis LG F70
Bij Hollandsnieuwe 300
€ 8,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.3 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83

nr.4 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 15,83

nr.5 Ziggo
Ruim Sim Only
€ 15,83
nr.1 Apple
iPhone 6s 64 GB
Apple iPhone 6s 64 GB vanaf:
38,29 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
30,21 p/mnd


Meer Apple
nr.3 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
27,04 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.