a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine herfst 2015
Beste abonnee,

De zomer is voorbij en de verwarming gaat weer aan. Tijd om uw energiecontract onder de loep te nemen. In 3 jaar tijd zijn de jaarkosten niet zo laag geweest, een gunstig moment dus om met een paar muisklikken ruim 300 euro te besparen door over te stappen!

Met vriendelijke groet,
Team Benergy
Energienieuws
Gaslicht.com blogs in nieuw online jasje
De blogs op Gaslicht.com zijn vernieuwd. Onze medewerkers klimmen nog vaker in de pen om te bloggen over actuele onderwerpen als zonnepanelen, duurzaamheid, onafhankelijk vergelijken en uiteraard overstappen van energieleverancier. Benieuwd naar onze vernieuwde blog omgeving?

» Lees meer
Twitter Facebook
Waarom uw energienota nauwelijks daalt
De prijzen van gas en stroom bevinden zich al bijna drie jaar in een vrije val. Toch daalt de energierekening van de gemiddelde Nederlander nauwelijks. Wat te doen om wél 300 euro te besparen? 
 
 

» Lees meer
Twitter Facebook
Eerst termijnbedrag, dan pas energie?
De Nederlandse Energie Maatschappij past ‘zomaar’ haar betalingsbeleid aan: voortaan moeten klanten vooraf betalen voor energie. Deze maand 2x hetzelfde termijnbedrag. Dit heeft tot zoveel klachten geleid dat consumentenorganisaties samen in actie gaan. Zeggen andere energieleveranciers ook: eerst geld, dan pas gas en stroom??

» Lees meer
Twitter Facebook
Zonnepanelen? Time uw overstap goed!
Gouden tijden voor zonnepaneelbezitters, al die zonuren! Leuk voor uw beurs en het wordt nog leuker als u overstapt naar een energieleverancier die uw teruglevering rijkelijk beloont. Hoe gaat dat in zijn werk en wat is de juiste timing? 

» Lees meer
Twitter Facebook
Energienota volgend jaar weer omhoog
Op de derde dinsdag in september heeft minister Dijsselbloem de Miljoenennota en de Rijksbegroting 2016 aangeboden. Net als elk jaar is daarmee ook het Belastingplan voor volgend jaar gepresenteerd. Wat betekent dat voor uw energierekening?

» Lees meer
Twitter Facebook
Overstappen van energiecontract loont!
Overstappen van energieleverancier. Dat is net zo makkelijk als boodschappen doen. En het gaat nog sneller ook. Uw nieuwe energieleverancier regelt namelijk alles voor u! Benieuwd hoe het werkt?

» Lees meer
Twitter Facebook
Benergynieuws
Gaslicht.com in het nieuws
Waarom profiteren consumenten niet van de dalende stroomprijzen? En wat moet u doen om wél 300 euro te besparen op uw energierekening? Dat heeft collega Sanne Bins van Gaslicht.com onlangs uitgelegd op Business Nieuws Radio (BNR). Heeft u het gemist?

» Lees meer
Twitter Facebook
Spek uw clubkas via Gaslicht.com
Steeds meer mensen zijn zich bewust van de besparing door elk jaar over te stappen. Dat geldt echter nog niet voor sportclubs. Daarom verplaatst Gaslicht.com de strijd om eerlijke energieprijzen naar de tennisbaan. Wij zijn partner geworden van de KNLTB. Wat houdt dat in?

» Lees meer
Twitter Facebook
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Nuon
Welkomstpremie € 215 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1650.66 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Oxxio
Welkomstpremie € 190 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1660.06 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Nuon
Welkomstpremie € 130 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1660.70 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo E.ON
Welkomstpremie € 130 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1679.56 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie € 240 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1689.88 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.