a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
september 2015
Beste abonnee,

Wie heeft het beste mobiele netwerk van Nederland? Ook lees je over KPN Play. Wij kregen toegang tot de nieuwe videodienst en hebben er al even mee gespeeld. Verder is 4G bezig aan een grote opmars in ons land terwijl er ondertussen ook al gewerkt wordt aan het nog véél snellere 5G.
Mobiele telefonie
Vodafone-netwerk beste van Nederland
Het mobiele netwerk van Vodafone is uitgeroepen tot het beste van Nederland. Dat blijkt uit een grootschalig onafhankelijk onderzoek van P3 Group waarbij de netwerken van Vodafone, KPN en Tele2 zijn meegenomen. Weten waarom T-Mobile niet getest is?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile nu ook 2 GB bij Basis Sim
T-Mobile heeft het aantal databundels voor haar Basis Sim abonnement uitgebreid. Voor ons een reden om te vergelijken! Naast 250 MB, 500 MB en 1 GB biedt de provider nu ook een bundel van 2 GB. Voor 17 euro per maand koop je deze databundel, je krijgt er dan 50 belminuten bij. Is dit een goede deal of kun je goedkoper uit zijn? 

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
5,6 mln 4G-abonnees Vodafone, T-Mobile, KPN
Het gaat goed met 4G! KPN, Vodafone en T-Mobile hebben samen al ruim 5,6 miljoen 4G-abonnees. De teller staat bij KPN op ruim 3 miljoen gebruikers. Vodafone heeft 1,4 miljoen 4G-klanten en T-Mobile zit op 1,21 miljoen. Van Tele2 zijn nog geen cijfers bekend, eind maart verwacht deze provider landelijke dekking te hebben.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Honor start verkoop Honor 7 in Nederland
De Honor 7, het nieuwe vlaggenschip van Honor, is vanaf nu te koop. De smartphone is te bestellen via de eigen webwinkel vMall voor 350 euro en komt later ook beschikbaar bij alle bekende grotere webwinkels. De Honor 7 heeft een elegante metalen behuizing, een 5,2 inch full-HD display en een vingerafdrukscanner. Waarover beschikt de Honor 7 nog meer?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: De nieuwe Nokia komt uit!
In de column van Erwin Boogert een verhaal over het nieuwe Nokia dat hij misschien/hopelijk weer groot ziet worden. 'Maar dan niet per se met telefoontjes.'

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Noord-Groningen proefgebied voor 5G
In Noord-Groningen wordt een proef gestart met een 5G-netwerk, de opvolger van 4G. Loppersum is het eerste plattelandsgebied ter wereld wat de beschikking krijgt over een 5G-netwerk. Slechts op twee andere plekken, in Zuid-Korea en Finland, is een proef uitgerold met dit netwerk.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Ziggo verliest klanten aan KPN
Ziggo, als grootste kabelaanbieder van alles-in-een pakketten, verliest voor het eerst internetklanten. KPN wint juist terrein dankzij de groei van glasvezelklanten. Weten wat het zwaarst weegt bij het vergelijken van alles-in-1 pakketten.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Replay TV ook op Horizon Go app van Ziggo
Ziggo geeft gebruikers van zijn Horizon GO-app nu ook de mogelijkheid programma's tot 7 dagen lang terug te kijken op smartphones en tablets. Replay TV is al sinds 13 april op de Horizon mediabox te gebruiken. En nu kun je overal in Nederland via Wifi, 3G of 4G naar films, series en tv-programma's kijken. 

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest september 2015
Wil je een hogere snelheid dat je huidige provider kan leveren? Dan zit er niets anders op dan overstappen. Controleer met de postcodecheck welke providers bij jou thuis internet leveren. Check voor je overstapt ook nog even wie op 7 september de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN Play: is het wat?
Anders en persoonlijk tv-kijken. Dat wil KPN bereiken met de nieuwe dienst Play die je naar verwachting vanaf dit najaar overal in Nederland kunt gebruiken. Met weinig meer dan een smartphone, tablet en Google Chromecast. Het maakt daarbij niet uit bij welke internetprovider je zit. Is het wat? Lees het in de review op Digitelevisie.nl.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
500 MB/500 MB extra + 300 min/sms € 11,50 p/mnd 2jr.

Gratis LG F70
Bij Hollandsnieuwe 300
€ 11,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.3 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,83

nr.4 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83

nr.5 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 15,83
nr.1 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
27,38 p/mnd


Meer Samsung
nr.2 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
30,33 p/mnd


Meer Apple
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
24,00 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.