a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
 augustus 2015
Beste abonnee,
 
Internetten doen we steeds meer en sneller via pc, tablet of smartphone. Snelheden tot 100 Mbps halen we met gemak. Maar wist je dat anderen met hetzelfde gemak je telefoon kunnen hacken als je deze niet goed beveiligt? Lees in deze nieuwsbrief hoe je safe kunt surfen!
Mobiele telefonie
Alles over telefoonbeveiliging
Smartphones zijn populair. Een aantrekkelijk doelwit voor dieven dus. Mocht je je smartphone kwijtraken of wordt die gestolen, dan liggen ook je persoonlijke gegevens daarmee op straat. Maar je bent niet weerloos, er zijn namelijk manieren om je smartphone te beschermen. 

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone YOU: prepaidbundels voor jongeren
Vodafone startte 3 augustus met maandelijkse prepaidbundels, ontwikkeld voor jongeren. De nieuwe dienst heet You waarbij je kunt kiezen uit drie bundels, oplopend van 7,50 tot 15 euro. Als extraatje geeft de provider 10 procent gratis MB’s zodra de bundel op is.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Telefoon kapot. Nou en?
Wat een rare manier om de vakantie door te brengen. Kort voor de vakantie ging mijn telefoon kapot en moest er een oud beestje mee op reis. Wat een rust. Hoe dit afloopt lees je in de column van Erwin Boogert.
  

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Provider Ben zegt sorry!
Sinds enkele maanden verschijnen er op Bellen.com veel klachten over mobiele provider Ben. De problemen zijn veroorzaakt door een migratie naar een nieuw platform. Bellen.com vertelt wat je eraan kunt doen en wanneer 'Ben er weer voor jou' is.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Smartphone stuk, hoe zit het met de garantie?
Ook al eens meegemaakt? Je dure smarthone doet het na 1,5 jaar niet meer. De verkoper zegt dat hij niets kan doen omdat je geen garantie hebt bijgekocht. Waar heb je recht op? Veel consumenten weten dat niet, zegt ConsuWijzer. Daarom heeft Bellen.com drie belangrijke garantieregels op een rijtje gezet.
  
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Vodafone vastnet abonnementen op de schop
Vodafone gooide 21 juli haar vastnet abonnementen volledig op de schop. Zowel de prijzen als de structuur van de internet-, bellen- en televisiepakketten werden gewijzigd. Vodafone wil kwaliteit en snelheid leveren voor een mooie prijs en heeft hiermee de ambitie de derde speler naast KPN en Ziggo te worden. Wat zijn de belangrijkste veranderingen voor Vodafone Thuis? 

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest augustus 2015
Een grote groep gebruikers heeft behoefte aan zeer snel internet van 100 Mbit/s of meer. Zij kiezen dan ook vaker voor glasvezel, volgens toezichthouder ACM. Wij onderzoeken elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 4 augustus de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tele2, Vodafone en Online.nl op KPN-netwerk
Vodafone heeft op 29 juli jl. bekend gemaakt overeenstemming te hebben bereikt over de toegang tot het vaste glasvezel- en kopernetwerk van KPN. De diensten kunnen voor een periode van in ieder geval zeven jaar worden aangeboden. Eerder sloten Tele2 en M7 Group, eigenaar van Online.nl en CanalDigitaal, al een soortgelijke overeenkomst met KPN.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Sim only razend populair
Sim only abonnementen zijn ongekend populair. Steeds meer mobiele bellers kiezen voor een abonnement zonder toestel. Het voordeel van sim only is een lager maandbedrag. Bovendien is het aanbod vaak zo uitgebreid dat je er vrijwel altijd in slaagt een combinatie van data, sms en een belbundel te vinden die bij je past. Wat maakt een sim only nog meer razend populair?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 Ben Sim Only
500 MB/500 MB extra + 300 min/sms € 11,50 p/mnd 2jr.

Gratis LG F70
Bij hollandsnieuwe 300
€ 11,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.3 Ziggo
Ruim Sim Only
€ 14,58

nr.4 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,83

nr.5 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
32,33 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
24,00 p/mnd


Meer Apple
nr.3 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
18,92 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.