a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
juli 2015
Beste abonnee,

In deze nieuwsbrief veel inspirerend lees- en klikvoer voor de zomervakantie. Van apps om communicatie weer echt privé te maken tot tv kijken op tablet of smartphone. Slim omgaan met je mobiel over de grens blijft een hot item nu de roamingkosten nog niet zijn afgeschaft. Lees de tips & trucs. Fijne vakantie!
Mobiele telefonie
Slim omgaan met je mobiel op vakantie!
Nu de vakantie is aangebroken, doemt weer de vraag op: hoe hoge roamingkosten te voorkomen. Hoe kun je je smartphone ook in het buitenland op een betaalbare manier gebruiken? Bellen.com geeft tips.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Met buitenlandbundels voordeliger uit?
Laat jij mobiel internet aan staan voor WhatsApp, Facebook en Maps op vakantie en overweeg je een buitenlandbundel? Lees dan of dat voordelig is voor jou.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simyo voor 5e keer beste mobiele provider
Simyo is de beste mobiele provider op basis van klanttevredenheid en storingen in het laatste half jaar. Youfone en KPN mogen de 2e en 3e prijs in ontvangst nemen. Benieuwd hoe de overige providers uit de test komen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: De privacy die je verloren bent
Het is 2 jaar geleden dat Edward Snowden liet zien tot in welk detail overheden onze digitale communicatie kunnen afluisteren. Er lijkt sindsdien weinig veranderd. In de column van Erwin Boogert krijg je apps aangereikt om je telecomverkeer weer echt privé te maken.
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Sim only voordeligst voor gemiddelde beller
Verbruik jij ongeveer 135 belminuten, 20 sms’jes en 520 MB per maand? Dan ben je een gemiddelde mobiele beller volgens de cijfers van onze RekeningScan. Voor dit profiel blijkt Youfone nu de voordeligste provider. Voor iets meer dan een tientje per maand zit je gebeiteld. Benieuwd hoe dit zit?
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Gratis toestel bij abonnement wordt lening
Mobiele providers die abonnementen met een 'gratis' toestel verkopen, zullen dit bij een bedrag van boven de 250 euro moeten aangeven als lening. Welke gevolgen heeft deze uitspraak?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Robin Mobile nu ook 4G en dataroaming
Robin Mobile biedt nu ook 4G aan én een nieuw product waarmee je voor 2 tientjes per maand onbeperkt kunt bellen en sms'en. Daarnaast krijg je standaard 50 MB voor gebruik in de EU. Daarmee is de provider de eerste die je deels gratis gebruik laat maken van data in het buitenland. Welke sim only abonnementen kun je nu kiezen?
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Tele2 komt met TV Light
"Het kleinst mogelijke tv-pakket zonder vetrandjes." Zo noemt Tele2 TV Light, het nieuwe abonnement met minder tv-zenders verkrijgbaar voor 32 euro per maand, de eerste 3 maanden 15 euro Hiermee staat Tele2 bovenaan in de TOP 5 goedkoopste Alles-in-1 pakketten.
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest juli 2015
Internetverbindingen worden steeds sneller, maar moet je daarvoor ook steeds dieper in de buidel tasten? Op Internetten.nl zie je in één oogopslag bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 3 juli de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN start pilot Méér TV: apps op je tv
KPN is een pilot gestart, genaamd Méér TV. Hierbij krijgen klanten met Interactieve TV toegang tot een nieuwe gratis dienst. Méér TV biedt meerdere apps, waaronder YouTube, nu.nl en Buienradar.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tv-kijken met Ziggo op smartphone en tablet
Vanaf deze zomer krijgen Ziggo-klanten een primeur. Er kan in HD-kwaliteit gekeken worden naar 40 zenders op tv, laptop, tablet of smartphone. Ziggo is hiermee de 1e provider die HD-kwaliteit via een app mogelijk maakt.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Internetten.nl, Digitelevisie en Totaalwijzer vernieuwd
Wie Internetten.nl, Digitelevisie en/of Totaalwijzer onlangs bezocht, is het wellicht opgevallen. Deze Bencom sites zijn vernieuwd. Mis je iets, heb je suggesties, we horen het graag!


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
500 MB/500 MB extra + 300 min/sms € 11,50 p/mnd 2jr.

Gratis LG F70
Bij Hollandsnieuwe 300
€ 8,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.3 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,00

nr.4 Ziggo
Ruim Sim Only
€ 14,58

nr.5 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
30,54 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
20,13 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
24,79 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.