a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine zomer 2015

Beste abonnee,

De variabele energietarieven dalen per 1 juli. Dat is mooi, maar wist u dat u nog veel meer kunt besparen als u nu al overstapt? Uit onze TOP 5 blijkt dat voor het eerst sinds 3 jaar de gemiddelde jaarkosten onder de 1700 euro liggen! U bespaart daardoor tot 350 euro door over te stappen.
Heeft u zonnepanelen? Op Gaslicht.com is het nu mogelijk uw opgewekte stroom mee te nemen in de Energievergelijker. Bekijk snel waar u het voordeligst uit bent!

We wensen u een fijne zomer!

Energienieuws
  •  Variabele energietarieven dalen per 1 juli
  •  Wacht niet tot 1 juli met overstappen
  •  Energie vergelijken met zonnepanelen
  •  Bedrijf aan huis, welk energiecontract?
  •  10 jaar stroometiketten, wat zegt dat?
  •  Zonnepanelen en overstappen
  •  Normaaltarief, daltarief, of enkeltarief

Benergynieuws
  •  Helpdesk bereikbaar via chat en WhatsApp
  •  Energiespreekuur met de Telegraaf
Energienieuws
Variabele energietarieven dalen per 1 juli
We gaan per 1 juli minder betalen voor gas en stroom doordat de variabele energietarieven dalen. Hierdoor gaat de energierekening van ruim de helft van de huishoudens echter slechts een paar tientjes per jaar omlaag. Wie via Gaslicht.com overstapt kan echter tot 350 euro besparen. Profiteer nu al van de historisch lage tarieven!

» Lees meer
Twitter Facebook
Wacht niet tot 1 juli met overstappen
Vanaf 1 juli dalen de variabele energietarieven. Dat lijkt interessant, maar de besparing die dat oplevert (tot 60 euro) is nog altijd veel lager dan wanneer u overstapt van energieleverancier (tot 350 euro). Hoe zit dat? Simon Kleiboer van het tarieventeam van Gaslicht.com legt uit.

» Lees meer
Twitter Facebook
Energie vergelijken met zonnepanelen
Goed nieuws voor zonnepaneelbezitters! Als eerste vergelijkingssite bieden we sinds mei de mogelijkheid om de opbrengst van uw zonnepanelen mee te nemen in de energievergelijker. Weten hoe eenvoudig dat is en waar u op moet letten?

» Lees meer
Twitter Facebook
Bedrijf aan huis, welk energiecontract?
Moet ik als ZZP'er een zakelijk energiecontract afsluiten? Kan ik energiekosten aftrekken van de zaak en btw terugkrijgen? Veel mensen met een bedrijf aan huis denken dat een zakelijk energiecontract gunstiger is. Maar is dat ook zo?

» Lees meer
Twitter Facebook
10 jaar stroometiketten, wat zegt dat? 
Hoe kom ik erachter of ik echt groene stroom heb? Op het stroometiket ziet u de herkomst van uw energie. En sinds mei ook of die duurzame stroom uit het buitenland komt. Welke energieleverancier is het groenst en hoe zit het met het aandeel wind- en zonne-energie?

» Lees meer
Twitter Facebook
Zonnepanelen en overstappen
Ook zonnepaneelbezitters kunnen veel besparen door ieder jaar over te stappen van energieleverancier. Maar als u zonnepanelen heeft is het nog belangrijker om goed te letten op het juiste overstapmoment. Waarom dat zo is?

» Lees meer
Twitter Facebook
Normaaltarief, daltarief of enkeltarief
Veel mensen denken dat enkeltarief voordeliger is dan dubbeltarief. Maar is dat ook zo? Wilt u weten of uw huidige tariefsoort voor stroom (enkeltarief, daltarief en normaaltarief) bij uw huishouden past? Wij leggen graag uit hoe u na kunt gaan welke tariefsoort in uw situatie het voordeligst is.

» Lees meer
Twitter Facebook
Benergynieuws
Helpdesk bereikbaar via chat en WhatsApp
Bij Gaslicht.com vinden we het belangrijk dat u goed en snel geholpen wordt als u energievragen heeft. Daarom zijn wij 6 (binnenkort 7) dagen per week telefonisch bereikbaar. Onze servicedeskmedewerkers beantwoorden uw telefoontjes graag op werkdagen van 8.30 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Liever chatten of appen? Sinds kort hebben we onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met Gaslicht.com opnemen via chat of WhatsApp.

» Lees meer
Twitter Facebook
Energiespreekuur met de Telegraaf
Op 1 juni heeft Gaslicht.com voor de zesde keer een energiespreekuur gehouden in samenwerking met de Telegraaf, Vereniging Eigen Huis en Consuwijzer/ACM. Lezers van de Telegraaf stuurden een record aantal vragen in. Weten wat Ben Woldring erover vertelt op DFT TV?

» Lees meer
Twitter Facebook
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Nuon
Welkomstpremie van € 200 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1682,89 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo E.ON
Welkomstpremie van € 125 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1684,56 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 265 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1693,60 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Qurrent
Welkomstpremie van € 55 ook voor bestaande klanten
Totale kosten
€ 1694,64 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 265 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1717,60 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.