a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
juni 2015
Beste abonnee,

De EU heeft nog steeds geen beslissing gemaakt over de verlaging van roamingkosten. Het initiële voorstel is behoorlijk afgezwakt. Mobiel bellen en internetten in het buitenland blijft daarom voorlopig behoorlijk prijzig. Verder in deze nieuwsbrief kun je zien waar je het beste muziek kunt streamen.
Mobiele telefonie
» Bellen en internetten in buitenland blijft duur
» Muziek streamen vergeleken
» KPN activeert sneller 4G+ in zeven steden
» Vergelijk losse toestellen op Bellen.com
» Column: Politiek naait ons duur oor aan
 Alles-in-1
» Telfort wijzigt beltarieven en zenders
» Fiber verandert pakketten en start actie
» Prijssnelheidstest juni 2015
» Ziggo verhoogt prijzen UPC-abonnementen
» Prijsverhoging Digitenne
Bencom nieuws
» Blog: Energie vergelijken met zonnepanelen
Mobiele telefonie
Bellen en internetten in buitenland blijft duur
Mobiel bellen en internetten in het buitenland blijft voorlopig behoorlijk prijzig. Eind dit jaar zou bellen op vakantie net zoveel gaan kosten als thuis. Maar dit plan lijkt van de baan. Moeten we nog tot 2018 wachten om in de EU voor thuistarieven te kunnen internetten? Goed nieuws: Robin Mobile geeft vanaf 30 juni elke maand 50 MB gratis. En de Consumentenbond is alvast een actie gestart.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Muziek streamen vergeleken
Muziek luisteren op je smartphone lijkt een gewone zaak te zijn geworden. Tegenwoordig hebben smartphones voldoende ruimte om muziek op te slaan. Maar je kunt er ook voor kiezen om muziek te streamen. Dit is legaal, kost geen opslagruimte en je hebt muziek meteen tot je beschikking. Bellen.com vergelijkt het muziekaanbod van KPN (Spotify), T-Mobile (Deezer) en Vodafone (Napster). Benieuwd naar de beste keuze?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN activeert sneller 4G+ in zeven steden
Klanten van KPN kunnen nu in zeven steden gebruikmaken van 4G+, de snellere variant van 4G. De provider biedt nu dekking in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen, Utrecht, Tilburg en Den Haag. Om gebruik te maken van het snelle netwerk is een toestel nodig dat dit ondersteunt. Het gebruik van 4G+ is gratis, ook hoef  je niets aan te passen.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vergelijk losse toestellen op Bellen.com
Sinds kort is op Bellen.com te zien wat een los toestel kost. Hoewel we al jaren vergelijkingen maken van prepaid, sim only en abonnementen met een toestel, hadden we nog geen vergelijking van losse toestellen zonder abonnement. We hebben nu de prijzen van een aantal webshops met elkaar vergeleken en aangevuld met informatie over verzendkosten en levertijd. Je kunt het toestel meteen bestellen als je dat wilt!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Politiek naait ons duur oor aan
Mobiel bellen en internetten in het buitenland blijft peperduur, ondanks eerdere politieke beloftes. De Europese ministers lachen ons, de consument, recht in ons gezicht uit en belemmeren tegelijkertijd de ontwikkeling van de Europese digitale markt, schrijft Erwin Boogert in zijn column.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 Alles -in-1
Telfort wijzigt beltarieven en zenders
Per 1 juli wijzigt Telfort zowel DSL- als glasvezelabonnementen. Recent kondigde KPN al veranderingen aan, maar ook Telfort-klanten krijgen te maken met aanpassingen van zenders en beltarieven voor het vaste net. De provider wil hiermee de dienstverlening verbeteren. Wat wijzigt Telfort?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Fiber verandert pakketten en start actie
Glasvezelprovider Fiber is gestart met een nieuwe actie. Voor All-in-One abonnementen betaal je de eerste drie maanden 34,95 euro en ontvang je gratis apparatuur. De aanbieder speelt hiermee in op de stijgende abonnementsprijzen van Ziggo. Verder is analoge televisie niet meer verkrijgbaar en interactieve televisie wordt standaard. Wat verandert er nog meer?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest juni 2015
Wij onderzoeken elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 5 juni de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ziggo verhoogt prijzen UPC-abonnementen
Op 1 juli verhoogt Ziggo de tarieven van de voormalige UPC-abonnementen. Het gaat om een verhoging van één of twee euro. Ook stijgt het tarief voor vaste telefonie. Voor sommige klanten gaat het om een tweede prijsverhoging dit jaar.
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijsverhoging Digitenne
Per 28 juni wordt Digitenne duurder. KPN verhoogt het maandbedrag van 12,50 euro naar 14 euro. Hiermee is het digitale tv-abonnement in zeven jaar tijd twee keer zo duur geworden. Reden voor de prijsverhoging is de terugloop van klanten. In het najaar komt KPN met een alternatief voor tv via de ether, genaamd Play. Weten wat dit inhoudt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Blog: Energie vergelijken met zonnepanelen
Steeds meer Nederlanders hebben zonnepanelen. Voor hen blijkt het in de praktijk lastig om energiecontracten met elkaar te vergelijken. Gaslicht.com heeft dat opgelost. Als eerste vergelijkingssite bieden we de mogelijkheid om de opbrengst van jouw zonnepanelen mee te nemen in de energievergelijking. Vergelijk nu naar welke leverancier jij het beste kunt overstappen.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 11,50 p/mnd

Gratis LG F70
Bij Hollandsnieuwe 300
€ 9,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,00

nr.3 Ben
300 min of sms sim only
€ 14,33

nr.4 Ziggo
Ruim Sim Only
€ 14,58

nr.5 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
29,91 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
17,17 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
23,83 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.