a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
mei 2015
Beste abonnee,

Goed nieuws voor gebruikers die hun maandbundel niet helemaal opmaken. Belminuten en MB’s meenemen naar de volgende maanden is terug van weggeweest bij Telfort, hollandsnieuwe schafte het daarentegen juist af. Meer snelheid, meer data, dat dan weer wel bij veel providers. Ook interessant: de aanklacht tegen Google, belicht door onze columnist Erwin Boogert.
Mobiele telefonie
» Langere houdbaarheid Telfort bundels
» T-Mobile verruimt internetbundels
» Simyo biedt gratis sneller 4G-internet
» Tele2 breidt 4G-netwerk naar 70% dekking
» Sim only voordeligst voor gemiddelde beller
» hollandsnieuwe vernieuwt alle abonnementen
Internet
» KPN wijzigt Alles-in-1 en tv-zenderpakketten
» HBO GO beschikbaar voor Tele2-klanten
» De twijfelachtige zaak van Europa tegen Google
» Prijssnelheidstest mei 2015
» Nieuwe Ziggo abonnementen na fusie met UPC
Bencom nieuws
» Blog: LookingforBooking Corporate Travel
Mobiele telefonie
Langere houdbaarheid Telfort bundels
Telfort heeft per 11 mei nieuwe mobiele abonnementen geïntroduceerd, waarbij overgebleven belminuten en MB’s 3 maanden houdbaar zijn. ‘Wat is van jou, blijft van jou’ is daarmee een beetje terug van weggeweest. Verder wordt de 4G snelheid verhoogd en is een databundel zonder belbundel niet meer mogelijk. Zijn de sim only’s nu gunstiger geprijsd?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile verruimt internetbundels
T-Mobile heeft met ingang van 6 mei de internetbundels verhoogd voor klanten met een Stel Samen & Stel Bij abonnement. Nieuwe klanten die zich nu aanmelden maken direct gebruik van de grotere bundels. T-Mobile heeft deze stap genomen omdat het dataverbruik op het 4G-netwerk is toegenomen.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simyo biedt gratis sneller 4G-internet
Simyo heeft de maximumsnelheid voor het 4G-netwerk verhoogd. Hoewel de gemiddelde snelheid gelijk blijft met 20 Mbps, stijgt de maximale snelheid voor mobiel internetten naar 150 Mbps. Gebruikers met een 4G Flex bundel krijgen gratis de beschikking over de hogere internetsnelheid.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tele2 breidt 4G-netwerk uit naar 70% dekking
Tele2 heeft zijn 4G-netwerk flink uitgebreid. In één klap zijn alle 4G-masten geactiveerd waardoor 70 procent van de Nederlandse bevolking buitenshuis toegang heeft tot het supersnelle internet. Naar verwachting kunnen alle bestaande klanten met een 4G-toestel en een 4G ready simkaart begin juli gebruikmaken van het uitgebreide 4G-netwerk.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Sim only voordeligste voor gemiddelde beller
Ligt jouw maandelijkse telefoonverbruik ongeveer op 135 belminuten, 25 sms’jes en 520 MB per maand? Dan ben je een gemiddelde mobiele beller volgens de cijfers van onze RekeningScan over het eerste kwartaal van 2015. In vergelijking met een kwartaal eerder nam het aantal MB’s behoorlijk toe, steeg het aantal belminuten licht en bleef de hoeveelheid sms’jes gelijk. Welke provider is het voordeligst voor dit profiel?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
hollandsnieuwe vernieuwt alle abonnementen
Begin april heeft hollandsnieuwe alle mobiele abonnementen veranderd. Tegelijk met de vernieuwing van de website zijn de Alles-in-1 pakketten compleet over de kop gegooid. Zo kun je overgebleven belminuten en data niet meer meenemen naar de volgende maand. Niet opgebruikt?Foetsjie zijn ze. Wel kun je je te grote of te kleine bundel elke maand gratis aanpassen. Wie wordt daar beter (blijer) van, jij of hollandsnieuwe?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
KPN wijzigt Alles-in-1 en tv-zenderpakketten
KPN wijzigt vanaf juli een aantal tarieven en zenders in het Alles-in-1 standaard pakket. De prijs van Alles-in-1 gaat van 59 euro naar 60 euro per maand. Daarnaast gaan de belkosten per minuut iets omhoog en wordt het starttarief iets verlaagd. Verder komt het HD Extra-pakket te vervallen. De nieuwe tarieven gelden vanaf 28 juni 2015.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
HBO GO beschikbaar voor Tele2-klanten
Klanten van Tele2 met een HBO-abonnement kunnen vanaf nu ook gratis gebruik maken van de mobiele streamingdienst HBO GO. Deze uitbreiding is voor de provider een nieuwe stap om het aanbod op het gebied van internet, vaste telefonie en televisie nog beter te laten aansluiten op de behoefte van consumenten.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
De twijfelachtige zaak van Europa tegen Google
Column door Erwin Boogert - Na jaren van vooronderzoek en drie pogingen tot een schikking is Europa dan toch eindelijk een formele zaak tegen Google gestart. Kernvraag: benadeelt het bedrijf met zijn marktmacht de concurrentie? De uitkomst hiervan zou Android grondig kunnen veranderen. Nou ja, een beetje.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest mei 2015
Elke maand onderzoekt Internetten.nl bij welke internetproviders je de beste –theoretische- snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 7 mei de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Nieuwe Ziggo abonnementen na fusie met UPC
De fusie tussen Ziggo en UPC is een feit. Vanaf 13 april zijn UPC en Ziggo samen één en gaan ze verder onder de naam Ziggo. De kabelaar biedt nieuwe Alles-in-1 abonnementen die in de meeste gevallen een stukje duurder zijn geworden. Voor oude klanten verandert er vooralsnog niets, zij kunnen wel overstappen naar de nieuwe abonnementen. Wat zijn de veranderingen?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Blog: LookingforBooking Corporate Travel
Onlangs is LookingforBooking Corporate Travel gelanceerd. De nieuwe website is een enorme aanwinst en informeert bedrijven snel en duidelijk over de voordelen en werkwijzen van LookingforBooking Corporate Travel om hotelkosten te verlagen. Lees in de blog hoe wij hotels altijd voor de beste prijs boeken!


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 11,50 p/mnd

Gratis LG F70
Bij Hollandsnieuwe 300
€ 9,- per maand

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,00

nr.3 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,00

nr.4 Ziggo
Ruim Sim Only
€ 14,58

nr.5 Youfone
250 min/sms maand
€ 14,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
31,16 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
21,67 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
26,00 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.