a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
april 2015
Beste abonnee,

Verbruikt je telefoon eigenlijk data als je de navigatie gebruikt? En wat is het voordeligste 4G-abonnement als je een budget smartphone hebt? Bellen.com zocht dit voor je uit. Meer bespaartips, handige weetjes en natuurlijk de maandelijkse column van Erwin Boogert over het eind van het telefonie tijdperk. Veel leesplezier!
Mobiele telefonie
» Voordeligste 4G-abonnement met budgetsmartphone
» Gratis belfunctie WhatsApp beschikbaar
» Verbruikt GPS op je smartphone data?
» Jongerenprovider Hi verder onder de naam KPN
» Bewaarplicht telecomproviders van tafel
» Column: De tijd van telefonie is voorbij
Internet
» Welke providers geven de reële internetsnelheid?
» KPN online tv-app buitenshuis in april beschikbaar
» Prijssnelheidstest april 2015
» Telfort verhoogt prijzen DSL abonnementen
» SBS 'Vooruitkijken' bij KPN en Telfort
Mobiele telefonie
Voordeligste 4G-abonnement met budget smartphone
Maak jij al gebruik van het supersnelle 4G-internet? Bellen.com zocht uit op welke manier je het voordeligst uit bent met een 4G-abonnement in combinatie met een budget 4G-smartphone. Een abonnement of sim only? En scheelt dit veel geld in vergelijking met een 3G-abonnement?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Gratis belfunctie WhatsApp beschikbaar
Alle Android-gebruikers kunnen sinds kort gratis bellen via WhatsApp. De telefoongesprekken worden afgehandeld via de internetverbinding van je smartphone. Je verbruikt dus geen belminuten maar MB’s. Voor de nieuwe functie is geen update van de applicatie nodig.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Verbruikt GPS op je smartphone data?
GPS-ontvangers zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. In de auto, maar tegenwoordig ook op je smartphone. Toch bestaat er nog onduidelijkheid over het gebruik van navigatie op je telefoon. Verbruikt de GPS-functie op je smartphone wél of juist geen data? Provider Simyo zocht het uit en geeft tips. Bellen.com deelt ze graag en giet er een 'huisgemaakt' sausje over.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Jongerenprovider Hi verder onder de naam KPN
Hi, de mobiele jongeren provider van KPN, gaat per 1 mei verder als KPN. Als reden wordt aangegeven dat de merken naar elkaar toe gegroeid zijn met de komst van 4G en dat de wensen van Hi en KPN klanten erg op elkaar beginnen te lijken. Daarnaast past de rebranding binnen de strategie van KPN om de organisatie, processen en producten te vereenvoudigen.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bewaarplicht telecomproviders van tafel
Telecomproviders hoeven geen bel- en internetgegevens meer opslaan van hun klanten. Dit besluit is genomen door de Rechtbank in Den Haag. Veel bedrijven zijn onmiddellijk gestopt met het bewaren van deze gegevens. Het kabinet broedt nu op een aangepaste versie van de bewaarplicht.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: De tijd van telefonie is voorbij
Op afstand met elkaar praten via een hulpmiddel, telefonie, is zo gewoon geworden als water uit de kraan. Het kan ook niet echt veel goedkoper meer. Telco’s zijn geen telefoonbedrijven meer. Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Welke providers geven de reële internetsnelheid?
Welke internetsnelheid kan er werkelijk gehaald worden op jouw adres? Dat blijkt vaak niet duidelijk. Er staat bij het bestellen van een internetabonnement of in het contract vaak wel een ‘pakketsnelheid’ maar niet altijd de werkelijk te behalen snelheid op jouw adres. Providers hebben afgesproken om eerlijk en open te zijn over internetsnelheden. Welke providers zijn eerlijk over de internetsnelheid en wie niet?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN online tv-app buitenshuis in april beschikbaar
Klanten met interactieve tv van KPN kunnen nu nog niet allemaal overal in Nederland online televisie kijken op hun tablet of smartphone. Eerder was aangekondigd dat iTV Online 7 maart beschikbaar zou zijn voor iedereen. Na klachten op het forum laat KPN weten dat de uitrol vertraging heeft opgelopen. Momenteel worden de laatste klanten aangesloten.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest april 2015
Elke maand onderzoekt Internetten.nl bij welke internetproviders je de beste –theoretische- snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 7 april de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Telfort verhoogt prijzen DSL abonnementen
Telfort verhoogt op 1 april de abonnementsprijzen met 1 euro per maand. De verhoging geldt alleen voor nieuwe klanten. De tarieven van de glasvezelabonnementen blijven ongewijzigd.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
SBS 'Vooruitkijken' bij KPN en Telfort
SBS komt vanaf 8 april met 'Vooruitkijken' voor Interactieve TV-kijkers van KPN en Telfort. In de nieuwe dienst worden Video On Demand items van een bepaalde serie die eerder dan de live uitzending worden aangeboden. De prijzen van een uitzending liggen tussen de 2,49 euro en 2,99 euro en zijn duurder dan de ‘normale’ Programma gemist items.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

nr.1 hollandsnieuwe
800 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 14,00

nr.2 Youfone
250 min/sms
€ 14,08

nr.3 Ziggo
Heel Veel - voor Internet klanten
€ 14,58

nr.4 hollandsnieuwe
1000 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 15,00

nr.5 Ben
300 min of sms sim only
€ 15,33
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
31,16 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
21,63 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Samsung
Galaxy S6 32GB
Samsung Galaxy S6 32GB vanaf:
31,37 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.