a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine voorjaar 2015
Beste abonnee,

Het afgelopen jaar heeft een recordaantal overstappers teweeg gebracht. Steeds meer mensen wisselen jaarlijks van energiecontract of leverancier vanwege prijsvoordeel. Is dat slim of moet je ook kijken naar andere aspecten als dienstverlening en duurzaamheid? Lees dat en meer in deze voorjaarsnieuwsbrief.

We wensen u een heerlijke lente toe met lage stookkosten!
Energienieuws
  •  Recordaantal overstappers in 2014
  •  Groene energie voor iedereen bij Qurrent (advertorial)
  •  De energiekosten door de jaren heen
  •  Feiten en fabels rond overstappen
  •  Slim, zo’n slimme meter?
  •  Loont stroom opwekken met zonnepanelen?
  •  Klanttevredenheidsonderzoek energieleveranciers 2014

Gaslicht.com nieuws
  •  Geef uw mening
Energienieuws
Recordaantal overstappers in 2014
Nog nooit werd er zoveel van energieleverancier gewisseld als vorig jaar. In totaal zijn er iets meer dan 2 miljoen overstapverzoeken verwerkt. Volgens Energie-Nederland een bewijs dat de drempel laag is en de klanttevredenheid groot. Met het ‘Aanbod op Maat’ -nu al op Gaslicht.com- wordt overstappen nog makkelijker!

» Lees meer
Twitter Facebook
Groene energie voor iedereen bij Qurrent (advertorial)
Alle energiebedrijven zeggen dat ze groen zijn. Maar velen zijn dat alleen op papier. Qurrent sluit geen compromissen over duurzaamheid. De Consumentenbond en Greenpeace gaven dit energiebedrijf voor duurzaamheid een 10! Zij leveren écht groene energie voor een eerlijke prijs. Qurrent is het energiebedrijf voor iedereen die de wereld graag een beetje beter maakt. Stap nu over, dan profiteer je ook nog van hun tijdelijke € 55,- welkomstkorting.

» Lees meer
De energiekosten door de jaren heen
Er valt flink te besparen op de energierekening door zuiniger met energie om te gaan of door over te stappen. Toch bestaat het overgrote deel van de nota uit kosten waar we geen invloed op hebben, zoals netbeheerkosten en belastingen. Hoe hebben deze kosten zich de laatste 5 jaar ontwikkeld en is het nog de moeite waard om over te stappen?

» Lees meer
Twitter Facebook
Feiten en fabels rond overstappen
Steeds meer energieleveranciers geven bestaande klanten korting. Of ze proberen u met gadgets te verleiden om een langjarig contract af te sluiten. Toch bespaart u nog altijd het meest als u elk jaar overstapt. Maar er zijn nog heel wat fabels rond overstappen in omloop. We prikken ze voor u door en wijzen u op de feiten.

» Lees meer
Twitter Facebook
Slim, zo’n slimme meter?
Dit jaar start de grootschalige uitrol van de slimme meter. Dat betekent dat alle kleinverbruikers tussen nu en 2020 gratis een slimme meter aangeboden krijgen van hun netbeheerder. Maar wat doet een slimme meter nu precies en mag u de slimme meter ook weigeren?

» Lees meer
Twitter Facebook
Loont stroom opwekken met zonnepanelen?
Steeds meer mensen wekken zelf elektriciteit op, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Als uw dak groot genoeg is, kunt u net zoveel stroom opwekken als u verbruikt, of zelfs meer. Stroom die u niet zelf gebruikt, kunt u terugleveren aan het net. Hoe werkt dat eigenlijk en levert het nog wat op?

» Lees meer
Twitter Facebook
Klanttevredenheidsonderzoek 2014
Overstappers zijn over het algemeen zeer tevreden over hun energieleverancier naar wie zij acht maanden geleden zijn overgestapt via Gaslicht.com of Energiewereld.nl. Dat blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek over 2014 onder ruim 7000 recente overstappers. Gemiddeld geven de ondervraagden energieleveranciers een 7,4. Wie wordt het meest gewaardeerd?

» Lees meer
Twitter Facebook
Gaslicht.com nieuws
Geef uw mening!
Bij Gaslicht.com ontvangen wij graag uw mening. Niet alleen over de overstap en uw ervaring met de energieleverancier, maar ook over Gaslicht.com als energievergelijkingswebsite. Zo kunt u toekomstige overstappers helpen bij het maken van een keuze en geeft u Gaslicht.com waardevolle feedback.

» Lees meer
Twitter Facebook
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
TOP 5 GOEDKOOPSTE ENERGIEPAKKETTEN
nr.1 Logo Nederlandse Energie Maatschappij
Welkomstpremie van
€ 100 voor nieuwe klanten
€ 1767,33 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van
€ 180 voor nieuwe klanten
€ 1778,60 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Greenchoice
Aantrekkelijk actietarief voor nieuwe klanten

€ 1782,68 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Nuon
Welkomstpremie van
€ 130 voor nieuwe klanten

€ 1783,53 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo E.ON
Welkomstpremie van
€ 100 voor nieuwe klanten
€ 1787,53 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.