a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
maart 2015
Beste abonnee,

In deze nieuwsbrief neemt Ben je mee naar het Mobile World Congress in Barcelona, 's werelds grootste event op het gebied van mobiel. Volgens onze columnist is er ‘niets op tv’ en wat doe je dan? Verder slecht nieuws over roaming en er is het nodige over internetsnelheid te vertellen!
Mobiele telefonie
» Meer dan alleen mobieltjes op MWC
» Goedkoper bellen in EU uitgesteld
» Samsung Galaxy S6 en S6 Edge vanaf 10 april
» HTC toont One M9 met verbeterde camera
» hollandsnieuwe wijzigt buitenlandtarieven
» Robin Mobile komt met 4G en dataroaming
» Column: 'Er is niets op televisie'
Internet, bellen + TV
» UPC in april omgedoopt tot Ziggo
» Vodafone miljoen huishoudens via glasvezel
» Prijssnelheidstest maart 2015
» Fiber start campagne vaste prijs garantie
» Ziggo verhoogt internetsnelheid
Bencom
» Beltegoed tegoed?! En weg is het…
Mobiele telefonie
Meer dan alleen mobieltjes op MWC
Het was dit jaar de tiende keer dat het Mobile World Congress georganiseerd werd. Ik vloog afgelopen week naar Barcelona om deze enorme beurs voor de zesde keer te bezoeken. Dit jaar trok het telecom walhalla maar liefst 93.000 bezoekers uit ruim 200 verschillende landen. Vier dagen lang heb ik mogen smullen van de grootste product lanceringen, shows en discussies. Het waren inspirerende dagen waarbij er weer interessante trends en ontwikkelingen op telecomgebied zijn opgevallen. Niet alleen de nieuwste smartphones, er was heel veel meer…

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Goedkoper bellen in EU uitgesteld
Wie denkt binnenkort goedkoper te kunnen bellen over de grens komt misschien van een koude kermis thuis. De lidstaten van de Europese Unie willen mobiel bellen en internetten in de EU pas in 2018 minder duur maken. Weten wat de reden hiervan is en bij welke provider je al wel tegen thuistarieven kunt bellen in de EU?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Samsung Galaxy S6 en S6 Edge vanaf 10 april
Na lang wachten zijn ze er dan eindelijk: de Galaxy S6 en de S6 Edge, een smartphone met gebogen scherm. Vanaf 10 april verschijnen ze in Nederland, maar liefhebbers kunnen de topmodellen al pre-orderen bij verschillende webwinkels. Over welke specificaties beschikken deze vlaggenschepen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
HTC toont One M9 met verbeterde camera
Op de vooravond van de MWC presenteerde HTC haar nieuwste vlaggenschip: de One M9. Qua uiterlijk lijkt de smartphone veel op zijn voorganger de One M8. De verbetering zit voornamelijk intern: meer geheugen, een verbeterd besturingssysteem en ook aan de camera is flink gesleuteld. Vanaf eind maart ligt de One M9 in de winkels voor een adviesprijs van 749 euro.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
hollandsnieuwe wijzigt buitenlandtarieven
Eind februari heeft hollandsnieuwe de buitenlandtarieven gewijzigd. Ook de structuur van de buitenlandzones ging op de schop. Er is nu een aparte zone-indeling voor bellen, sms’en en internetten. Wordt het bellen in het buitenland voordeliger of juist duurder?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Robin Mobile komt met 4G en dataroaming
Robin Mobile belooft klanten nog vóór 30 juni 4G én mobiel internet in het buitenland (dataroaming). De kosten hiervoor zijn nog niet bekendgemaakt. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN en wacht nog op informatie. Maar 'It giet oan', stelt Robin Mobile. Wat ook zeker is dat het onbeperkt verbruik van mb’s, sms en belminuten voor een vast bedrag per maand blijft gelden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: 'Er is niets op televisie'
Column Erwin Boogert. Het lijkt wel een vast ritueel te worden. Iedere avond dat ik de televisie aanzet, kijk ik in de gids wat er is. Niets, klinkt steevast het antwoord. Dan gaat internet aan. Op televisie.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet, bellen + TV
UPC in april omgedoopt tot Ziggo
UPC wordt in april omgedoopt tot Ziggo. Dat verwacht Liberty Global. Beide bedrijven hebben dan nog geen gelijk productaanbod, al wordt vanaf april wel naar hetzelfde zenderaanbod gestreefd. Wat wijzigt er per 1 april voor UPC-klanten?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone miljoen huishoudens via glasvezel
Vodafone vindt dat KPN meer tempo moet maken met het beschikbaar maken van glasvezel voor supersnel internet. Volgens het telecombedrijf is het nu lastig om op de markt voor glasvezelverbindingen te concurreren op bijvoorbeeld snelheid, capaciteit, zenderpakket en prijs.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest maart 2015
Elke maand onderzoekt Internetten.nl bij welke internetproviders je de beste –theoretische- snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 9 maart de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Fiber start campagne vaste prijs garantie
Glasvezelprovider Fiber is gestart met de campagne ‘vaste prijs garantie’. Wie kiest voor een All-in-One abonnement kan kosteloos overstappen en is er zeker van dat het tarief niet aangepast wordt tijdens de looptijd van het contract. De aanbieder speelt hiermee in op de stijgende abonnementsprijzen van kabelaar Ziggo. Fiber Alles-in-1 is er vanaf 45 euro per maand en de installatie door monteur is gratis. De actie loopt nog tot 17 maart.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ziggo verhoogt internetsnelheid
Ziggo heeft de internetsnelheid verhoogd. Bij het Alles-in-1 Extra abonnement wordt nu een downloadsnelheid van 200 Mbps aangeboden. Bij Alles-in-1 Plus is de snelheid verhoogd naar 120 Mbps. De snelheidsverhoging geldt ook voor Internet + TV. Weten welk pakket beschikbaar is op jouw adres en welke actie daar bij geldt?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom
Beltegoed tegoed?! En weg is het…
Wij krijgen regelmatig vragen van bezoekers van Bellen.com waarom ze niet meer kunnen bellen met hun prepaidkaartje. Prepaid beltegoed is, in tegenstelling tot wat de meeste prepaid providers zeggen, niet onbeperkt houdbaar. Noem me een kniesoor, als je het prepaid tegoed niet aanspreekt of opwaardeert dan vervalt het automatisch na een bepaalde tijd. Dat is toch vrij beperkt.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 11,50 p/mnd

Galaxy Trend Lite
Gratis bij hollandsnieuwe 275. € 9 p/mnd, 2 jaar

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg direct € 9,95 korting!

nr.1 Tele2 - 500 MB Sim Only - nu € 11,92

nr.2 Youfone - 250 min/sms - € 12,83

nr.3 hollandsnieuwe - 275 MB/min/sms 1 jaar Sim Only - € 13,00

nr.4 Simyo - 200 voordelig - € 13,25

nr.5 Ben - 300 min of sms sim only € 13,33
nr.1 Apple iPhone 6 - 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
31,16 p/mnd
nr.2 Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
22,41 p/mnd
nr.3 Apple iPhone 5S - 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
27,00 p/mnd
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.