a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
februari 2015
Beste abonnee,

Wie behaalden in het jaar 2014 de titels: ‘goedkoopste telecomprovider’ en ‘internetaanbieder met de beste prijs/snelheidsscore? Dit jaar staat er weer een hoop te gebeuren op de telecommarkt. Zo startten T-Mobile en KPN al met nieuwe abonnementen en moet er volgens columnist Erwin Boogert uitgekeken worden naar een nieuwe concurrent op de telecommarkt. Lees dat en meer in onze nieuwsbrief!
Mobiele telefonie
» T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnement
» Jaaroverzicht goedkoopste provider
» Nieuwe abonnementen KPN
» Vodafone en KPN schenden netneutraliteit
» Roamingkosten EU mogelijk nog tot 2018
Internet
» Prijssnelheidstest februari 2015
» Help, Google wordt telecomaanbieder!
» Caiway verhoogt tarieven en snelheden
» Buitenshuis tv kijken bij KPN en Tele2
» Beste provider prijssnelheidstest 2014
Bencom nieuws
» Blog: Video on Demand is hot!
» Beoordeel je zorgverzekeraar
Mobiele telefonie
T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnement
Sinds 19 januari biedt T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnementen die je tijdens de looptijd kunt aanpassen. Een abonnement kost minimaal 10 euro en je kunt flexibel MB's en belminuten bijkopen. Daarnaast zijn er geen verborgen toestelkosten meer. Je kunt zelf bepalen hoe je je telefoon betaalt; alles vooraf, per maand of een combinatie daarvan.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Voordeligste provider voor gemiddelde beller
Wie was in 2014 de goedkoopste provider voor de gemiddelde mobiele beller? Bellen.com vergelijkt elk kwartaal de voordeligste abonnementen met toestel, sim only’s en prepaid en sinds kort ook hybride. Is het Ben, Youfone, hollandsnieuwe of een andere prijsvechter?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Meer data bij nieuwe KPN abonnementen
KPN introduceerde begin februari nieuwe abonnementen met grotere databundels tot 10 GB per maand. Er is nu ook een abonnementsvorm bij voor mensen die veel data gebruiken, maar minder bellen en sms’en. De databundels van een deel van bestaande klanten zijn eveneens verruimd. Daarnaast profiteren KPN Thuis klanten ook van extra voordeel. Benieuwd naar alle veranderingen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone en KPN schenden netneutraliteit
KPN en Vodafone krijgen tonnen boetes opgelegd van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor het schenden van de Nederlandse netneutraliteit. Dat heeft de toezichthouder bekend gemaakt. Beide internetaanbieders hebben zich niet gehouden aan de regels.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Roamingkosten EU mogelijk nog tot 2018
Roamingtarieven zouden officieel eind dit jaar afgeschaft worden, maar dit voorstel lijkt van de baan. Mogelijk is het voor Europese providers toegestaan om tot 2018 roamingkosten in rekening te brengen voor mensen die zich bevinden in EU-landen.» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Prijssnelheidstest februari 2015
Elke maand onderzoekt Internetten.nl bij welke providers je de beste –theoretische- snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 2 februari de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Help, Google wordt telecomaanbieder!
Column Erwin Boogert - De Googlewereld in telecomland dreigt wel erg groot te worden. Zo groot dat telecomproviders zichzelf nu opnieuw moeten gaan uitvinden om over tien jaar nog serieus te kunnen concurreren.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Caiway verhoogt tarieven en snelheden
Klanten van Caiway moeten vanaf februari meer betalen voor Basic TV, internet en Alles-in-1 pakketten via de kabel. Ook worden snelheden van pakketten verhoogd. Glasvezel producten blijven ongewijzigd. Wat worden de nieuwe prijzen en snelheden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Buitenshuis tv kijken bij KPN en Tele2
Interactieve klanten van Tele2 hoeven geen ruzie meer te maken over de afstandsbediening. Zij kunnen naast hun vaste tv tegelijkertijd buitenshuis live tv kijken op tablets of smartphones. KPN had deze mogelijkheid al, maar klanten kunnen nu met Interactieve tv zelfs overal in heel Nederland kijken!


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Beste provider prijssnelheidstest 2014
Ieder jaar maakt Internetten.nl de jaarwinnaars van de prijssnelheidstest bekend. Benieuwd bij welke provider je het meeste waar voor je geld krijgt in de categorieën Internet, Internet + Bellen en Alles-in-1?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Blog: Video on Demand is hot!
We kunnen tegenwoordig overal en op elk moment het tv-programma of de film kijken die we willen zien door Video on Demand. De mogelijkheden op dit gebied zijn inmiddels zo ver gevorderd, dat iemand als leek door de bomen het bos niet meer ziet. Tijd om te doen waar wij bij Bencom goed in zijn: vergelijken!

» Lees de blog
Twitter Facebook GooglePlus
Beoordeel je zorgverzekeraar
Op Poliswijzer.nl, onze vergelijkingssite voor zorgverzekeringen, willen wij je zo goed mogelijk helpen bij je keus voor een zorgverzekeraar. Wij doen dit o.a. door je zoveel mogelijk informatie te geven over de klantenservice, de online dienstverlening en het declareren bij de zorgverzekeraars.

Wij kunnen dit echter niet zonder jouw hulp! Klik hier als je een ervaring en beoordeling wilt schrijven over je oude en/of huidige zorgverzekeraar.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 11,50 p/mnd

Galaxy Trend Lite
Gratis bij Hollandsnieuwe 275. € 9 p/mnd, 2 jaar

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg een € 10 Bol.com bon!

nr.1 Tele2
500 MB Sim Only met 300 min/sms
€ 11,92

nr.2 Youfone
250 min/sms met 500 MB
€ 12,83

nr.3 hollandsnieuwe
275 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,00

nr.4 Simyo
200 voordelig
€ 13,25

nr.5 Ben
300 min of sms Sim Only met 500 MB
€ 13,33
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
31,16 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
22,41 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
27,00 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.