a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
januari 2015
Beste abonnee,

Wat brengt 2015 ons op telecomgebied? We hebben geen glazen bol maar een ding is zeker. Dankzij het feit dat Nederland na Finland het land is met de hoogste persvrijheid ter wereld mogen we zeggen wat we vinden van de plannen van providers. En dat is een groot goed!
We wensen iedereen veel vrijheid in het maken van de juiste keuzes. Onze Belwijzer en Totaalwijzer helpen graag een handje!
Mobiele telefonie
» Tele2 start begin 2015 met aanbieden 4G
» Bellen in EU met je T-Mobile bundel 
» Geen buitenbundelkosten Youfone
» Bundel aanpassen met Simyo app
» 4G-snelheid voor Vodafone prepaidklanten
» Goedkoopste provider voor gemiddelde beller
» Tarieven thuiskopieheffing verlaagd
Internet
» Wacht nog even met aanschaf domotica
» Prijssnelheidstest januari 2015
» Ziggo verhoogt prijzen per 1 maart
Digitale TV
» Opnieuw instellen decoder Ziggo-klanten
Blog
» Over je energievoorschot
Mobiele telefonie
Tele2 start begin 2015 met aanbieden 4G
Ben je klant van Tele2 en woon je in de Randstad? Dan word je vanaf maart als eerste overgezet naar 4G. Zonder extra kosten schakel je automatisch over op het snelle 4G-netwerk op plaatsen waar dat beschikbaar is. In maart 2016 verwacht Tele2 landelijke dekking.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bellen in EU uit je T-Mobile bundel
Je gaat skiën in Oostenrijk, kamperen in Frankrijk of een weekend naar Londen en je moet maar hopen dat de telefoonrekening bij thuiskomst meevalt. T-Mobile maakt een einde aan deze ergernis en aan de hogere tarieven voor bellen in en naar Europa. 
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Geen buitenbundelkosten Youfone
Ook zo’n hekel aan buitenbundelkosten? Bij Youfone kun je nu een dataplafond activeren. Wanneer je de bundelgrootte bereikt hebt, wordt internet geblokkeerd tenzij je extra data bijkoopt. Let op, als je het plafond niet activeert, betaal je nog wél hoge buitenbundelkosten. Hoeveel?
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bundel aanpassen met Simyo app
Ben je een onregelmatige verbruiker? Dan is Simyo wellicht iets voor jou. Via de app kun je je bundel maandelijks verhogen of verlagen. Bij Hi is dit ook mogelijk, maar mag je niet verder verlagen dan je basisbundel. Dat mag wel bij Simyo; stopzetten zoals bij T-Mobile mag dan weer niet. Benieuwd naar de goedkoopste sim only?
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
4G-snelheid voor Vodafone prepaidklanten
Ben je prepaidklant bij Vodafone, dan heb je dit kwartaal gratis toegang tot het 4G-netwerk. Realiseer je wel dat je met dit cadeautje razendsnel door je prepaidtegoed heen bent. En toegang is weliswaar gratis, maar dataverbruik niet…
» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Goedkoopste provider voor gemiddelde beller
Verbruik jij met je smartphone ongeveer 130 belminuten, 25 sms’jes en 410 MB per maand? Dan ben je een gemiddelde mobiele beller volgens de cijfers van onze RekeningScan over het laatste kwartaal van 2014. Het aantal belminuten en MB’s steeg, het aantal sms’jes bleef gelijk. Welke provider is het voordeligst voor dit profiel?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tarief thuiskopieheffing verlaagd
We hoeven minder heffing te betalen voor thuiskopieën. Per 1 januari zijn de tarieven 30 procent gedaald en er geldt slechts één tarief per voorwerp. Nieuw is de thuiskopieheffing voor e-readers. Welke tarieven worden berekend als je een nieuwe telefoon, pc of tablet koopt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Wacht nog even met aanschaf domotica
Column Erwin Boogert. Als er een ding duidelijk werd tijdens elektronicabeurs CES dan is dat wel dat straks alle elektronica in huishoudens (domotica) met internet zijn verbonden. Fabrikanten en media zullen je er komend jaar gek mee maken, maar trap niet in hun gejubel.
Waarom niet?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest januari 2015
Elke maand onderzoeken wij bij welke providers je de beste –theoretische- snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 12 januari de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ziggo verhoogt prijzen per 1 maart
Per 1 maart verhoogt Ziggo de prijs van abonnementen voor tv, internet en telefonie. Gelijktijdig worden zenderpakketten goedkoper en gaan de zakelijke internetsnelheden omhoog. Het bellen via Ziggo wordt duurder. Zijn de wijzigingen bedoeld om alvast de tarieven gelijk te trekken met UPC?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
Opnieuw instellen decoder Ziggo-klanten
De televisies van miljoenen huishoudens gaan binnenkort op zwart. Alle Ziggo-klanten die digitaal naar tv kijken, moeten hun tv of decoder dan opnieuw instellen. Dat komt doordat kabelbedrijf Ziggo zijn netwerk aanpast vanwege de fusie met UPC. Voor UPC-klanten verandert er niets.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Blog
Over je energievoorschot
Elke maand betaal je aan je energieleverancier een voorschotbedrag, ook wel termijnbedrag genoemd. Wat is dat, kun je dat gewoon zelf bepalen en waarom is het bedrag soms anders dan uit onze vergelijkingen komt? Belinda van Energiewereld.nl legt uit hoe het zit!


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 11,50 p/mnd

Galaxy Trend Lite
Gratis bij Hollandsnieuwe 275. € 9 p/mnd, 2 jaar

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg een € 10 Bol.com bon!

nr.1 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.2 Simyo
200 voordelig
€ 13,25

nr.3 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,33

nr.4 hollandsnieuwe
275 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,83

nr.5 Tele2
500 MB Sim Only
€ 13,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
33,17 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
25,17 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
28,29 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.