a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
december 2014
Beste abonnee,

In deze dure decembermaand is het extra fijn de juiste keuzes te maken voor een voordelig telefoon- en internetabonnement. Je vindt hier de beste smartphones en alles-in-1 pakketten. En wist je dat je in een paar muisklikken de juiste zorgverzekering kiest op onze nieuwe site Poliswijzer.nl? Doe het wel voor 1 januari, net als overstappen op een nieuw energiecontract via Gaslicht.com.

Alvast fijne feestdagen!
Mobiele telefonie
» T-Mobile gaat prijs 'gratis toestel' tonen
» Simyo met nieuwe bel- en databundels
» De beste smartphones van 2014
» Column: Mag het een beetje meer zijn?
» Review Wolfgang AT-AS55HD1
Internet
» Nog meer megabits graag
» Kabinet wil het liefst openstelling kabel
» Prijssnelheidstest december 2014
Bencom nieuws
» Door de barsten je smartphonebeeld niet meer zien
» Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer
Mobiele telefonie
T-Mobile gaat prijs 'gratis toestel' tonen
T-Mobile gaat vanaf volgend jaar toestelprijzen inzichtelijk maken. De provider gaat dit doen door de toestelprijzen los te koppelen van de abonnementsprijs. Op deze manier kun je kiezen of je een smartphone direct volledig wilt afbetalen of dit via de maandelijkse afrekening doet. Weten welke providers hier nu al duidelijk over zijn?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simyo met nieuwe bel- en databundels
Simyo heeft nieuwe bel-en databundels. Sommige zijn goedkoper geworden. Daarnaast zijn de internetbundels van 1500 MB en 2500 MB ingeruild voor grotere varianten. Het leuke is dat bestaande klanten hun abonnement gratis kunnen aanpassen. Benieuwd wat goedkoper wordt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
De beste smartphones van 2014
Maar liefst drie awards voor Lumia smartphones van Nokia-Microsoft. Ook Motorola, Acer en Samsung vielen in de prijzen bij de eerste editie van de Telecom Awards. In drie prijscategorieën verkoos Hardware.Info samen vijf andere telecomsites de beste toestellen van het afgelopen jaar op het gebied van prestaties en prijs-kwaliteitverhouding. Weten wie het best scoort?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Mag het een beetje meer zijn?
Internetwinkels trekken met service en extra diensten hard aan de consument. De fysieke retail moet alle zeilen bijzetten om nog klanten naar hun winkels te lokken. Waarom zitten mobiele aanbieders nog als konijnen te staren naar het licht van aanstormende auto’s? Lees het in de column van onze huiscolumnist Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Review Wolfgang AT-AS55HD1
Bellen.com testte de onlangs uitgekomen smartphone Wolfgang AT-AS55HD1. Dit dual sim toestel is exclusief verkrijgbaar bij supermarktketen ALDI. Uitermate geschikt dus om een privé en zakelijk nummer in dezelfde telefoon te gebruiken, of om één om te bellen en de andere voor datagebruik.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Nog meer megabits graag
We zijn verwend als het gaat om internetverbindingen, in Europa zijn wij de snelste. Bijna 700 duizend abonnees internetten via de kabel met een downloadsnelheid van 100 Mbps of meer. Op het koper- en glasnetwerk zien we een vergelijkbare trend van hogere internetsnelheden. Wie heeft het beste aanbod?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Kabinet wil het liefst openstelling kabel
Het kabinet wil het liefst dat ook het kabelnetwerk van UPC en Ziggo wordt opengesteld voor concurrentie, zoals nu al het geval is bij het netwerk van KPN. Dat schrijft minister Henk Kamp in een brief aan de Tweede Kamer.


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest december 2014
Internet wordt steeds sneller. Wij onderzoeken elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 10 december de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Door de barsten je smartphonebeeld niet meer zien
Schade aan je smartphone. Het overkomt bijna elke (veel)gebruiker van een smartphone. Dit kan verschillen van een krasje op de behuizing tot een barst van onder naar boven over je gehele scherm. Maar waarom gaan we bij vlagen zo nonchalant om met een smartphone van misschien wel 700 euro?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer
Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 12,00 p/mnd

Galaxy Trend Lite
Gratis bij Hollandsnieuwe 275. € 9 p/mnd, 2 jaar

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg een € 10 Bol.com bon!

nr.1 Choozze
Zero
€ 12,58

nr.2 Tele2
500 MB Sim Only
€ 12,75

nr.3 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.4 Simyo
200 voordelig
€ 13,25

nr.5 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
34,13 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
24,92 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
28,13 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.