a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine
Beste abonnee,

Het jaar is bijna afgelopen. Tijd om nieuwe keuzes te maken. Voor uw overstap naar een ander energiecontract vergelijkt u op Gaslicht.com, voor uw telefoonabonnement op Bellen.com, voor hotels op L4B en sinds kort voor uw zorgverzekering op Poliswijzer.nl. Vergelijk en stap voor 1 januari eenvoudig over, zodat u in het nieuwe jaar verzekerd bent van lagere rekeningen.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een energiek 2015!
Energienieuws
  •  Wacht niet met overstappen tot 1 januari
  •  [Advertorial] Kies de zorgverzekering die bij u past
  •  Samen energie inkopen vaak juist duurder
  •  Wat gebeurt er aan het einde van mijn energiecontract?
  •  Ontdek hoe uw voorschot tot stand komt
  •  Klanttevredenheidsonderzoek
  •  Slimme thermostaat: warm via mobiel
  •  Steeds meer overstappers

Benergy nieuws
  •  LookingforBooking achtste in de Fast50
  •  Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer
  •  Ben Woldring aan tafel bij Kassa
Energienieuws
Wacht niet met overstappen tot 1 januari
Niet alleen brandstof aan de pomp is goedkoper geworden, ook de gas- en stroomtarieven gaan omlaag per 1 januari. De energierekening van een gemiddeld huishouden daalt volgend jaar circa 33 euro. Toch is het niet verstandig om te wachten met overstappen. Gaslicht.com legt uit waarom.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
[Advertorial] Kies de zorgverzekering die het beste bij u past
Bij Univé kunt u kiezen uit drie basisverzekeringen. Daarmee krijgt u zorg vergoed die veel voorkomt, bv. voor huisarts, ziekenhuiszorg, kraamzorg, tandheelkundige zorg tot 18 jaar en fysiotherapie (tot 18 jaar, daarboven alleen voor chronisch zieken). Zo heeft Univé de Univé Zorg Geregeld of Zorg Vrij. Hiermee heeft u meer keuzevrijheid en een ruim aanbod in aanvullende verzekeringen. Maar u kunt ook kiezen voor onze Univé Zorg Select vanaf € 67,50 (op basis van max. eigen risico). Deze heeft de laagste premie van Univé en een goed aanbod van zorgaanbieders. Bij Zorg Select kunt u fysio, tand en/of buitenland apart meeverzekeren.

» Meer informatie
Samen energie inkopen vaak juist duurder
Onze helpdesk krijgt veelvuldig vragen over energieveilingen. In de praktijk blijken ze toch niet zo voordelig te zijn als vaak wordt gesuggereerd. Wij vergeleken het aanbod van de winnaars van de laatste energieveilingen met de aanbiedingen in onze energievergelijker. Wilt u zeker weten dat u het goedkoopste energiecontract afsluit dat past bij uw situatie?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Wat gebeurt er aan het einde van mijn energiecontract?
Stapt u regelmatig over? Dan weet u vast dat uw energiecontract automatisch verandert in een contract voor onbepaalde tijd als de looptijd verstreken is. Dit contract kunt u opzeggen wanneer u wilt, met een opzegtermijn van maximaal 30 dagen. Maar weet u ook wat er met de prijs gebeurt na het verstrijken van die eerste contractperiode en hoe u kunt voorkomen dat u teveel betaalt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ontdek hoe uw voorschot tot stand komt
Elke maand betaalt u alvast een deel van uw jaarlijkse energienota. Hoe wordt dat voorschot of termijnbedrag eigenlijk berekend, wanneer past u het aan en wat gebeurt er als u overstapt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Klanttevredenheidsonderzoek
Overstappers zijn over het algemeen zeer tevreden over hun energieleverancier naar wie zij acht maanden geleden zijn overgestapt. Dat blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek onder ruim 1700 overstappers. Het meest tevreden zijn ze over het overstapproces met (alweer) gemiddeld een dikke 9 als rapportcijfer! Naar hun mening kan het afhandelen van klachten wel wat beter. Weten wie het meest gewaardeerd wordt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Slimme thermostaat: warm via mobiel
Sommige mensen draaien de thermostaat handmatig hoger of lager om de temperatuur in hun huis te regelen. Anderen bezitten een exemplaar waarbij je weekprogramma's kunt instellen. Met slimme thermostaten die je bij enkele energieleveranciers 'gratis' kunt krijgen als je klant wordt, bedien je de verwarming via je smartphone. Wat is voordeliger: zo'n slimme thermostaat los kopen of overstappen op een energieleverancier die ze aanbiedt? Wij zochten het uit.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Steeds meer overstappers
Mensen die een andere energieleverancier willen, stappen vaak toch niet over, omdat ze niet door hebben hoe groot de verschillen tussen de aanbieders zijn. Toch is meer dan de helft van alle Nederlanders in de afgelopen tien jaar minstens een keer overgestapt naar een andere energieleverancier. De meesten doen dat vanwege het prijsvoordeel. Wie de tijd en de moeite neemt om de aanbiedingen van energieleveranciers goed te vergelijken, kan tot 390 euro besparen. Weten wie dat beweert?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Benergy nieuws
LookingforBooking achtste in de Fast50
LookingforBooking heeft een prachtige prestatie geleverd! Op 31 oktober is onze hotelprijzen vergelijkingssite achtste geworden in de Deloitte Fast50. Dit is een verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ben Woldring lanceert slimme Poliswijzer
Internetondernemer Ben Woldring duikt met de introductie van Poliswijzer.nl in de markt van zorgverzekeringen. Met ruim zestien jaar kennis en ervaring op vergelijkingsgebied stort de Bencom Group zich nu ook op de onoverzichtelijke zorgmarkt met een wirwar aan polissen. Dit vanuit zijn missie: consumenten duidelijkheid en eenvoud brengen in complexe markten.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ben Woldring aan tafel bij Kassa


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Qurrent
Welkomstpremie van
€ 200, variabele kwartaaltarieven
Totale kosten
€ 1794,78 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van
€ 190 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1801,15 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Nederlandse Energie Maatschappij
Welkomstpremie van
€ 103 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1804,53 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Greenchoice
Aantrekkelijk actietarief voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1817,08 per jaar

Aanmelden
nr.5 Logo Essent
Welkomstpremie van
€ 110 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1817,46 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.