a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
november 2014
Beste abonnee,

Denk goed na voor je een nieuwe Android-smartphone koopt en wees alert online. Waarom zou je? Lees het in deze nieuwsbrief en wéét wat je doet. Veilig internetten en zonder risico vergelijken. Niet alleen telecomproviders, maar ook hotelprijzen en energieleveranciers, waardoor je honderden euro’s goedkoper uit bent. Dat willen we toch allemaal?
Mobiele telefonie
» Stuur een foto en win een hippe oplaadkabel!
» Simyo maakt bellen naar buitenland goedkoper
» Simpel verlaagt sim only tarieven
» Per 1 december nieuwe roamingtarieven bij KPN en Hi
Internet
» KPN moet concurrenten toegang blijven verlenen
» Ziggo vernieuwt Alles-in-1 en komt met Bundelkiezer
» Prijssnelheidstest november 2014
» Column: Google kent je beter dan je moeder
» Een glasvezelabonnement afsluiten? Check de 5 tips!
» Alert online en veilig internetten
Bencom nieuws
» LookingforBooking achtste in de Fast50
» Blijven overstappen is het voordeligst (blog)
Mobiele telefonie
Stuur een foto en win een hippe oplaadkabel!
Volledig de draad kwijt omdat je je telefoonoplader niet kan vinden? Niet zo gek natuurlijk tussen alle saaie witte en zwarte kabels. Wij helpen je uit de knoop! Maak nu kans op een stevige met stof omweven iPhone, Android of Windows Phone oplaadkabel in allerlei leuke kleurencombinaties.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simyo maakt bellen naar buitenland goedkoper
Bel je via Simyo veel naar EU-landen, dan ben je nu aanzienlijk voordeliger uit. Ook prepaidklanten die af en toe mobiel internetten, hoeven minder diep in de buidel te tasten. Verder kun je goedkoper onbeperkt sms'en. Alle prijswijzigingen weten die Simyo per 15 oktober heeft doorgevoerd?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Simpel verlaagt sim only tarieven
Sim only provider Simpel heeft op 7 oktober zijn tarieven voor bellen, sms’en en internetten verlaagd. Voor de onbeperkt bellen bundel betaal je nu 15 euro per maand, voorheen 20 euro. De onbeperkt sms-bundel is met 50 procent verlaagd naar 2,50 euro per maand. Het betreft tweejarige sim only abonnementen. Weten wat er nog meer is aangepast?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Per 1 december nieuwe roamingtarieven bij KPN en Hi
Ga je op wintersportvakantie naar Zwitserland of Andorra en bel je via KPN of Hi? Dan hoef je niet meer bang te zijn voor een torenhoge factuur. Per 1 december laat KPN deze landen (eindelijk) onder de EU-zone vallen. Ook komt er voor de korte vakanties in de EU een weekbundel voor mobiel internet. Deze gaat 5 euro kosten waarvoor je een databundel met 100 MB krijgt. Wat verandert er nog meer als je gaat bellen en internetten in het buitenland?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
KPN moet concurrenten toegang blijven verlenen
KPN moet de komende 3 jaar zijn koper- en glasvezelnetwerk blijven openstellen voor andere aanbieders als Tele2, Online en Vodafone. Dat maakte de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vrijdag bekend. UPC en Ziggo hoeven hun kabelnetwerk niet open te stellen voor concurrenten. Is dat terecht?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ziggo vernieuwt Alles-in-1 en komt met Bundelkiezer
Ziggo introduceert per 14 oktober nieuwe Alles-in-1 bundels met eigen thema’s. Standaard biedt de kabelaar drie bundels onder de naam AltijdOveral, SamenCompleet en GewoonGoed. Daarnaast is er een bundelkiezer, waarmee je zelf je pakket kunt samenstellen. Ben je nu beter uit?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest november 2014
Internetten.nl onderzoekt elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Ook overstappen op een pakket met een hogere snelheid? Kijk eerst welke providers er op 1 november de hoogste prijs/snelheidsscore haalden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Google kent je beter dan je moeder
Denk even goed na voordat je een nieuwe Android-telefoon koopt. Je staat op het punt je hele privéleven in handen van een buitenlands commercieel bedrijf te leggen dat, eerlijk is eerlijk, goede diensten levert. Lees het in de maandelijkse column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Een glasvezelabonnement afsluiten? Check de 5 tips!
Vrijwel alle huishoudens hebben een internetverbinding. Meestal loopt die via de kabel of via de telefoonlijn, maar de glasvezelverbinding wint aan populariteit. Wil je sneller internetten dan via ADSL en daarnaast even snel up- en downloaden dan kun je kijken naar internetten via glasvezel. Waar moet je op letten bij het kiezen van een glasvezelabonnement?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alert online en veilig internetten
Ben jij alert online? Of neem je online privacyrisico’s om geen voordeeltje te missen? Dan bestaat de kans dat je een van de vijf Nederlanders bent die persoonlijke informatie online zet en niet vreest dat men daar onzorgvuldig mee omgaat. Wat kan je doen en laten om je persoonlijke gegevens te beschermen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
LookingforBooking achtste in de Fast50
LookingforBooking heeft een prachtige prestatie geleverd! Vrijdagavond is onze hotelprijzen vergelijkingssite achtste geworden in de Deloitte Technology Fast50. Neem een kijkje en boek een hotel voor de beste prijs. Wij vergelijken ruim 300 duizend hotels wereldwijd van meer dan 80 boekingssites.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Blijven overstappen is het voordeligst (blog)
Consumenten zeggen regelmatig: ik ben ooit al een een keer overgestapt van energieleverancier, dus dan zit ik toch goed? Niets is minder waar! Lees hier waarom niet.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 12,00 p/mnd

Galaxy Trend Lite
Gratis bij Hollandsnieuwe 275. € 9 p/mnd, 2 jaar

Robin Mobile SIM Only
Bestel via Bellen.com en krijg een € 10 Bol.com bon!

nr.1 Choozze
Zero
€ 12,58

nr.2 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.3 Simyo
200 voordelig
€ 13,25

nr.4 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,83

nr.5 hollandsnieuwe
275 MB/min/sms 1 jaar Sim Only
€ 13,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
34,21 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
25,12 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
28,12 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.