a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
oktober 2014
Beste abonnee,

Wekelijks worden er 300 smartphones gestolen. Hoog tijd dus dat jij je toestel boefproof maakt. Maandelijks verstoken we gemiddeld 400 MB aan data op ons mobieltje. Wij zochten uit bij wie je het voordeligst uit bent. Verder wordt het hoog tijd dat Google ons gaat betalen, vindt onze columnist Erwin Boogert. Lees dat en meer in onze nieuwsbrief!
Mobiele telefonie
» Goedkoopste provider gemiddelde beller
» Vergelijk maandcontract Tele2, Ben en Simyo
» Welke providers bieden abonnementen op maat
» Vodafone ook landelijke 4G-dekking
» Prijzen en abonnementen iPhone 6
» Review Wolfgang AT-AS45Q
» T-Mobile verhoogt snelheid 4G
» Maak je smartphone 'boefproof'
Internet
» Een beetje wifi wordt duur betaald
» Prijssnelheidstest oktober 2014
» Column: Wanneer gaat Google ons betalen?
Alles-in-1
» Vodafone gaat tv-strijd aan
Mobiele telefonie
Goedkoopste provider gemiddelde beller
Bel jij ongeveer 120 minuten op je mobiel, verstuur je circa 25 sms'jes per maand en verbruik je véél meer data dan een half jaar geleden? Dan voldoe je aan het profiel van de gemiddelde Nederlander volgens de staat van telecom. Het blijkt ook uit de RekeningScan over het derde kwartaal. We verbruiken nu gemiddeld 400 MB per maand. Benieuwd bij wie jij het voordeligst uit bent met dit verbruik?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vergelijk maandcontract Tele2, Ben en Simyo
Tele2 biedt sinds kort ook maandcontracten voor sim only. Net als Ben en Simyo bijvoorbeeld. Wie van de drie is het voordeligst bij een maandverbruik van 300 minuten/sms en 1000 MB aan dataverkeer? Simyo is goedkoper dan Tele2, beweert een analist in een landelijk dagblad. Heeft hij gelijk of geldt hier 'schoenmaker blijf bij je leest'. Bellen.com zocht het uit en vergelijkt Tele2 met Simyo en ... Ben!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Welke providers bieden abonnementen op maat?
Telecomproviders bieden consumenten meer keuze als het gaat om de houdbaarheid van bel-, sms- en datategoed. Dat vindt minister Kamp en ziet daarom geen aanleiding om wettelijke maatregelen te treffen. Is dat terecht? Bellen.com zocht uit welke providers de handschoen hebben opgepakt en abonnementen bieden met langere houdbaarheid of meer maatwerk en flexibiliteit.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone ook landelijke 4G-dekking
Vodafone heeft het 4G-netwerk nu ook landelijk uitgerold. Vorige week zijn de laatste tien 4G-masten aangesloten. Klanten kunnen nu in meer dan 95 procent van Nederland gebruikmaken van de hogere internetsnelheden. Na KPN is Vodafone de tweede provider met landelijke dekking. T-Mobile verwacht eind 2015 landelijke dekking te bieden met 4G en eind dit jaar al in de 20 grootste steden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijzen en abonnementen iPhone 6
Wil je een iPhone 6 kopen? In dit artikel hebben we de prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen voor de iPhone 6 op een rijtje gezet. Het nieuwe toestel van Apple heeft een groter scherm en is sinds eind september 2014 te bestellen bij providers en webwinkels. Ben je op zoek naar een nog grotere iPhone? Kies dan de iPhone 6 Plus.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Review Wolfgang AT-AS45Q
De AT-AS45Q is een nieuwe budget smartphone van Wolfgang. Door specificaties te combineren met de lage prijs van 129 euro wil Wolfgang de smartphone voor iedereen betaalbaar maken. Krijgt de koper een goede 'smartphone-ervaring' voor zijn geld? Lees de review van Jan-Willem Maris.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile verhoogt snelheid 4G
T-Mobile gaat de maximale snelheid van mobiel internet verhogen onder de naam 4GMAX. De nieuwe snelheden variëren van 50 Mbps tot 120 Mbps. Wat heb je nodig voor 4GMAX? Een Stel Samen abonnement, een 4G-toestel én 4G-dekking. Voldoe je aan deze voorwaarden, dan word je als klant in oktober gratis overgezet op de hogere maximale snelheden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Maak je smartphone 'boefproof'
Wekelijks worden meer dan 300 smartphones gestolen. Bescherming tegen diefstal is heel eenvoudig. Maak je toestel onbruikbaar voor de dief, zodat het toestel niet teruggezet kan worden naar de fabrieksinstellingen en daarmee onverkoopbaar is. Ook voorkom je hiermee dat de dief bij je foto's, contacten, mail en documenten kan. Weten hoe?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Een beetje wifi wordt duur betaald
Als vakantieganger ben je blijkbaar een makkelijk slachtoffer. Er zijn campinguitbaters die hun kampeerders fors laten dokken voor, tsja, wat eigenlijk? De toegang tot een wifi router die ze toch al hadden staan? Lees de blog van Els Werkman over te dure wifi.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest oktober 2014
Internet wordt steeds sneller, zonder dat we daar extra voor hoeven te betalen. Dat blijkt uit onderzoek van ACM. Wij onderzoeken elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 1 oktober de hoogste prijs/snelheidsscore haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Wanneer gaat Google ons betalen?
We geven zoveel persoonlijke en waardevolle data over onszelf weg aan 's werelds grootste internetbedrijven dat het tijd wordt dat we daarvoor betaald krijgen. Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Vodafone gaat tv-strijd aan
Vodafone wil landelijk meedoen met KPN en de kabelaars op de markt voor vaste telefonie, internet en televisie. Het telecombedrijf maakte vrijdag bekend dat het met 'Vodafone Thuis' de strijd aangaat om de huiskamer. Volgens de aanbieder is een alternatief broodnodig, aangezien er nu weinig te kiezen valt. 'Negen van de tien huishoudens is nu klant van KPN of de kabel'. Wat kun je bij Vodafone kiezen en is het voordelig?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 12,00 p/mnd

nr.1 Choozze
Zero
€ 12,58

nr.2 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.3 Simyo
200 voordelig
€ 13,25

nr.4 Ben
300 min of sms sim only
€ 13,83

nr.5 hollandsnieuwe
Bel+SMS+MB 275 1 jaar SO
€ 13,83
nr.1 Apple
iPhone 6 16 GB
Apple iPhone 6 16 GB vanaf:
33,21 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
25,13 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
28,13 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.