a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine najaar 2014
Beste abonnee,

Energiekosten. Het is niet het eerste waaraan je denkt na zo'n mooie warme (na)zomer. Toch is de kou in aantocht en het is niet altijd een zachte winter waardoor we geld terugkrijgen op de jaarafrekening. Neem daarom alvast een voorschot op de winter en bespaar zorgeloos op uw energiekosten. Hoe? U leest het in deze nieuwsbrief!

Vergelijk, kies en bespaar 300 euro in een paar muisklikken!

Team Gaslicht.com
Energienieuws
  •  Energieveiling weer niet het voordeligst
  •  Klanttevredenheidsonderzoek energieleveranciers
  •  Geld terug van energieleverancier
  •  Gaan de gasprijzen omhoog?
  •  De juiste energieleverancier voor zonnepanelen
  •  Moeten we gaan smartstoken?
  •  Overstappen van energieleverancier? 10 tips

Gaslicht.com nieuws
  •  Gaslicht.com belt u terug!
Energienieuws
Energieveiling weer niet het voordeligst
Regelmatig ontvangen wij vragen over energieveilingen en het bijbehorende energieaanbod. Nu Budget Energie de elfde energieveiling van de Consumentenbond heeft gewonnen, wordt ons gevraagd of dat het allervoordeligste aanbod is. Onze conclusie: zelf overstappen via onze energievergelijker levert meer op. Wij leggen uit hoe het zit.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Klanttevredenheidsonderzoek energieleveranciers
Overstappers zijn over het algemeen zeer tevreden over hun energieleverancier naar wie zij zijn overgestapt via Gaslicht.com. Dat blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek over het afgelopen halfjaar onder 3700 recente overstappers. Het meest tevreden zijn Gaslicht.com bezoekers over het overstapproces met gemiddeld een dikke 9 als rapportcijfer! Benieuwd hoe uw energieleverancier scoort?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Geld terug van energieleverancier
Door het extreem zachte weer is er afgelopen winter aanzienlijk minder gas verbruikt. In veel gevallen leidt dit tot teruggave op de jaarafrekening. Geldt dit ook voor u? Let dan op dat uw voorschot of termijnbedrag niet te veel omlaag gaat. Hoe zit het ook alweer met het voorschot en de energierekening?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Gaan de gasprijzen omhoog?
"Gaan de gasprijzen omhoog? Moet ik mijn contract langer vast zetten of kan ik beter ieder jaar blijven switchen van energiecontract of energieleverancier?" Dit soort vragen krijgen wij de laatste tijd veel binnen van bezoekers op onze website. Is het nu verstandiger om een meerjarig contract aan te gaan?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
De juiste energieleverancier voor zonnepanelen
Wie zonnepanelen heeft, moet flink puzzelen om uit te vinden welke energieleverancier de beste voorwaarden biedt. Nog steeds is er veel verwarring en onduidelijkheid over salderen en terugleveren. Gaslicht.com krijgt er veel vragen over. Hoe zit het nu precies?


» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Moeten we gaan smartstoken?
Slimme thermostaten rukken op om energiebesparing nog makkelijker te maken. Moeten we nu gaan smartstoken met intelligente, warme huisgenoten zoals Anna van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE), TOON van Eneco of NEST van Essent?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Overstappen van energieleverancier? 10 tips
Overstappen van energieleverancier kan u jaarlijks honderden euro’s opleveren. Rosalinde van Asselt van de servicedesk geeft tips waar u op moet letten, zodat u maximaal bespaart. Lees de tien tips voor het kiezen van de juiste energieleverancier.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Gaslicht.com nieuws
Gaslicht.com belt u terug!
Heeft u vragen over de Energievergelijker buiten kantoortijden? En kunt u het antwoord niet vinden bij de veelgestelde vragen? Dan kunt op Gaslicht.com een terugbelverzoek achter laten. U wordt de volgende werkdag door een medewerker van de servicedesk teruggebeld om uw vraag te beantwoorden.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Budget Energie
Welkomstpremie van € 192 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1803,11 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Nederlandse Energie Maatschappij
Welkomstpremie van € 103 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1804,53 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 162 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1818,26 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo E.ON
Welkomstpremie van € 85 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1821,45 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Nederlandse Energie Maatschappij
Welkomstpremie van € 100 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1822,55 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.