a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
september 2014
Beste abonnee,

De honger naar mobiel internet is enorm, de toepassingen zijn er en wij met z’n allen lijken onverzadigbaar. Meer gadgets. Meer apps. Meer data. Ook columnist Erwin Boogert schrijft er in zijn column over. "Als er één ding is dat Nederland graag wil, is het mobiel internet". Speelt Tele2 daar alvast op in met haar nieuwe abonnementen? Lees dat en meer in deze editie.

P.s. Ben je benieuwd naar de iPhone 6 of iWatch, kijk dan vanavond om 7 uur op Apple's website. Liever een andere smartphone met goedkoop abonnement, gebruik dan onze Toestelwijzer!
Mobiele telefonie
» Een mobiel abonnement of sim only afsluiten?
» Wat veranderd is bij Telfort abonnementen
» Meer datagroei en belverkeer bij T-Mobile
» Vodafone laat snelheidslimieten los
» Nieuwe provider Choozze: bellen vanaf 0 euro
» Ben nu nog sneller met 4G
» Tele2 vereenvoudigt mobiele abonnementen
Internet
» UPC wijzigt alles-in-1 aanbod
» Prijssnelheidstest september 2014
» Column: Jan Kees, verzin een list
Bencom nieuws
» Overnachten voor een paar tientjes minder
» Klanttevredenheidsonderzoek Benergy
Mobiele telefonie
Een mobiel abonnement of sim only afsluiten?
Een abonnement met een nieuwe 'gratis' telefoon of een sim only? Hoe ben je het beste uit? Onze Belwijzer rekent het -met je eigen verbruik- supersnel uit. Losse toestellen worden steeds populairder en mensen kiezen steeds vaker voor een sim only abonnement. Inmiddels is bijna de helft van de aansluitingen sim only. Maar ben je daarmee voordeliger uit? Wij zochten het uit.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Wat veranderd is bij Telfort abonnementen
Zelf je minuten- sms- en internetbundel samenstellen, waarmee iedere combinatie mogelijk is. Dat is de grootste verandering bij de nieuwe Telfort abonnementen. De vooraf samengestelde bundelcombinaties lijken te zijn verdwenen. Maar is dit ook zo? Wij zetten de nieuwe en oude abonnementen naast elkaar. Wat is er veranderd en wat zijn de prijsverschillen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Meer belverkeer en datagroei bij T-Mobile
Klanten van T-Mobile bellen meer dan vorig jaar. Volgens de provider komt dat door de verbeterde dekking binnenshuis. Daarnaast is het dataverbruik fors gestegen. Zal nog wel meer omhoog gaan nu de provider de 900 MHz-band en drones (jawel) gaat inzetten om de dekking van zijn 4G-netwerk te verbeteren.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone laat snelheidslimieten los
Snelheidsduivels opgelet! Vodafone gooit alle remmen los op 4G. Vanaf 1 september hebben alle klanten met een 4G-abonnement altijd de maximale internetsnelheid: 75 Mbps, dat is in de praktijk 10-25 Mbps. Red en Smart (sim only) abonnees gaan er daardoor flink op vooruit. Temeer daar Vodafone binnenkort –net als KPN- landelijke 4G-dekking heeft. Wanneer dat is?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Nieuwe provider Choozze: bellen vanaf 0 euro
Nederland heeft er een nieuwe telecomaanbieder bij, genaamd Choozze. De Enschedese provider profileert zich als de telecomaanbieder met absolute vrijheid en bellen vanaf nul euro. "Ik bepaal wat ik betaal", luidt de slogan. Choozze maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Welke abonnementen worden aangeboden en wat zijn de eventuele addertjes van gratis bellen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ben nu nog sneller met 4G
Als één van de eerste merken in het lagere prijssegment gaat provider Ben 4G aanbieden. Vanaf begin oktober is het snelle 4G mobiel internet beschikbaar. Klanten die al een 1500 MB-bundel hebben krijgen gratis en automatisch toegang tot 4G. Daarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500 MB-bundel met 4G voor klanten die extra veel mobiel internetten. Waar is Ben 4G?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 Tele2 vereenvoudigt mobiele abonnementen
Tele2 heeft per 1 september alle SmartMix en NonStop abonnementen vervangen door Tele2 Mobiel. Onder het motto: ‘Tele2 staat voor mobiel zonder gedoe!’ hoef je maar 3 keuzes te maken: 1. wel of geen telefoon 2. hoeveel MB’s 3. hoeveel belminuten/sms. Een internetbundel kiezen is verplicht en je zit niet meer vast aan een 1- of 2-jarig sim only abonnement. Je kunt je bundel dus elke maand gratis vergroten, verkleinen of opzeggen. Is het er voordeliger op geworden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
UPC wijzigt alles-in-1 aanbod
Per 1 september heeft UPC haar alles-in-1 aanbod gewijzigd. Zo wordt er geen 45 euro borg meer in rekening gebracht. Daarnaast zijn alle pakketten een euro per maand duurder geworden. MyPrime, waarmee je onbeperkt naar films en series kunt kijken, is nu vast onderdeel van de Power pakketten. Verder betalen nieuwe en bestaande klanten die overstappen naar een nieuw pakket tijdelijk geen apparatuurkosten. Wat is nog meer veranderd?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest september 2014
Internet wordt steeds sneller, zonder dat we daar extra voor hoeven te betalen. Door de gratis snelheidsverhogingen haalt bijna de helft van de abonnementen een snelheid van ten minste 30 Mbps. Naar eigen zeggen biedt UPC na Caiway de hoogste gemiddelde snelheid met ruim 57 Mbps. Wij onderzoeken elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 1 september de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Jan Kees, verzin een list
Het gaat niet goed met de mobiele aanbieders en dat terwijl de Nederlandse consument zijn zaakjes keurig op orde heeft. Tijd voor vernieuwing, maar wat en hoe?

Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom
Overnachten voor een paar tientjes minder
Stel je wilt een weekend naar Amsterdam. Je gaat graag naar een typisch Amsterdams hotelletje aan de grachten en het liefst niet al te ver van de bezienswaardigheden vandaan. Na wat surfen kies je voor een boekingssite waar je al eens vaker hebt gereserveerd. Maar boek je daar wel voor het scherpste tarief? Lees wat Jessica van Lookingforbooking.nl daarover zegt.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Klanttevredenheidsonderzoek Benergy
Overstappers zijn over het algemeen zeer tevreden over hun energieleverancier naar wie zij acht maanden geleden zijn overgestapt via Gaslicht.com of Energiewereld.nl. Dat blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek over het afgelopen halfjaar onder 3700 recente overstappers. Het meest tevreden zijn ze over het overstapproces met gemiddeld een dikke 9 als rapportcijfer! Weten welke energieleveranciers het meest gewaardeerd worden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 12,00 p/mnd

Gratis Galaxy S5 4G
1000MB + Onbeperkt min.
Nu slechts €49 p/m 

Voordelige Sim Only?
Bij Telfort v/a 5,- per mnd. Nu geen aansluitkosten!

nr.1 Choozze
Zero
€ 11,83

nr.2 hollandsnieuwe
Bel+SMS+MB 550 1 jaar SO
€ 12,83

nr.3 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.4 Simyo
200 voordelig
€ 13,25

nr.5 Ben
regelmatig sim only
€ 13,83
nr.1 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
22,88 p/mnd


Meer Samsung
nr.2 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
32,17 p/mnd


Meer Apple
nr.3 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
19,63 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.