a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
augustus 2014
Beste abonnee,

'Internet op vakantie voorlopig nog reteduur' stelt EditieNL. In de uitzending van 30 juli legt Bellen.com uit hoe het zit met de nieuwe wet. Lees er ook over in deze nieuwsbrief. Al op vakantie geweest en geschrokken van de telecomfactuur? Upload deze dan snel via onze uitgebreide RekeningScan. Je zult verbaasd zijn hoeveel jij kunt besparen op je telefoonkosten!
Mobiele telefonie
» RekeningScan fors uitgebreid
» Nokia Lumia 930 en Alcatel One Touch Pop C9
» Simyo weer beste provider
» Vodafone komt met eigen 4G smartphones
» Sim only goedkoper?
» Zelf een roamingprovider kiezen, werkt dat al?
Internet
» Column: Telecom, geen lijnen- maar mensenwerk
» Prijssnelheidstest augustus 2014
» Wi-fi buitenshuis steeds meer gebruikt
Digitale TV
» UPC biedt landelijk online tv-kijken via app
Bencom nieuws
» De toekomst van mobiel internet
» Energiespreekuur: weinig klachten
Mobiele telefonie
RekeningScan fors uitgebreid
Bellen.com heeft de RekeningScan fors uitgebreid. Naast de facturen van Ben, Hi, KPN, Telfort, T-Mobile en Vodafone, kun je nu ook telefoonrekeningen uploaden van hollandsnieuwe, Simyo, Tele2 en Ziggo Mobiel. Onze gratis adviestool rekent razendsnel uit met welk abonnement jij het goedkoopst uit bent. Wist je dat je hierdoor honderden euro's per jaar kunt besparen? Wij leggen graag uit hoe het werkt.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Nokia Lumia 930 en Alcatel One Touch Pop C9
Bellen.com heeft de onlangs uitgekomen Nokia Lumia 930 en Alcatel One Touch Pop C9 getest. Beide smartphones verschillen behoorlijk t.o.v. elkaar. Wil je weten of deze toestellen iets voor jou zijn? Lees dan de reviews over de Nokia Lumia 930 en Alcatel One Touch Pop C9 die Bellen.com over beide toestellen schreef.

Twitter Facebook GooglePlus
Simyo weer beste provider
Sim only provider Simyo is de beste mobiele provider op basis van klanttevredenheid en storingen in het laatste halfjaar. Dat zeggen panelleden van de Consumentenbond. Zelf is de Bond minder tevreden: ‘de website is onduidelijk over beltegoed en afronden’. En hoe zit het met de tarieven? Is Simyo ook de goedkoopste aanbieder voor de gemiddelde gebruiker? Wij zochten het uit!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone komt met eigen 4G smartphones
Vodafone introduceert twee voordelige 4G-toestellen onder eigen merk: de Smart 4 power en de Smart 4 turbo. Ze zijn bedoeld om iedereen in contact te brengen met 4G. Benieuwd wat ze kosten en waar je al gebruik kunt maken van het supersnelle 4G-netwerk?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Sim only altijd goedkoper?
Op zoek naar een nieuwe smartphone en een nieuw abonnement? Providers zijn continu bezig hun abonnementen en sim only’s zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor nieuwe klanten. Hoe ben je het voordeligst uit? Een abonnement in combinatie met een toestel of een sim only met een los toestel? Wij waren in de veronderstelling dat sim only’s in combinatie met een los toestel vaak veel goedkoper zijn. Is dat ook zo?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Zelf roamingprovider kiezen, werkt dat al?
Vanaf 1 juli 2014 kun je goedkoper bellen, sms’en en internetten in de EU. Ook mag je nu zelf kiezen via welke provider je in het buitenland wilt roamen. Door deze alternatieve roaming kun je nog goedkoper uit zijn tijdens je verblijf in de EU, want je profiteert van lokale tarieven of kiest voor een alternatieve Nederlandse provider met gunstiger tarieven. Worden er al zulke roamingbundels aangeboden en hoe werkt het eigenlijk?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Column: Telecom, geen lijnen- maar mensenwerk
De telecomsector beschouwt zijn werk nog te veel als handel in connectiviteit, data en spraak. Eén ding wordt in de hevig concurrerende markt over het hoofd gezien: de menselijke maat en de belevingswereld van de consument. Benieuwd welke oplossingen onze columnist Erwin Boogert aandraagt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest augustus 2014
Internet wordt steeds sneller, zonder dat we daar extra voor hoeven te betalen. Dat blijkt uit onderzoek van ACM. Door de gratis snelheidsverhogingen haalt bijna de helft een snelheid van ten minste 30 Mbps. Wij onderzoeken elke maand bij welke providers je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Weten wie op 1 augustus de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl haalden?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Wi-fi buitenshuis steeds meer gebruikt
Steeds meer Nederlanders gebruiken wi-fi buitenshuis. Drie jaar geleden maakte meer dan de helft nooit gebruik van wifi toegang buiten de eigen woning, nu doet 71 procent van de mensen dat wel eens. De komst van hotspots van Ziggo, UPC en KPN spelen een rol in de groei van het wi-fi-gebruik. Gebruik jij deze ook wel eens?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
UPC biedt landelijk online tv-kijken via app
UPC klanten konden al in en om het huis online tv-kijken op hun smartphone, tablet en laptop. Nu kunnen zij die tv-ervaring overal mee naar toe nemen. In de trein, achterin de auto of op de camping. Wat je hiervoor nodig hebt? Een tv-abonnement van UPC, de Horizon Go-app en een internetverbinding.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
De toekomst van mobiel internet
Toen Bellen.com in 1998 werd gelanceerd ging mobiele telefonie uitsluitend over bellen. Sms stond nog in de kinderschoenen en hoewel de fundering voor mobiel internet er al lag, werd het pas met de introductie van WAP rond het jaar 2000 echt mogelijk om sites te bezoeken vanaf een telefoon.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Energiespreekuur: weinig klachten
Met vragen over hoeveel je kunt besparen door een overstap te maken of vragen over je energierekening kon je op 16 juni terecht op het Energiespreekuur van De Telegraaf. Op die dag organiseerde het dagblad voor het vijfde jaar op rij het energiespreekuur in samenwerking met Gaslicht.com, ConsuWijzer en Vereniging Eigen Huis.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Ben Sim Only
24 maanden 500 MB + 300 min/sms € 12,00 p/mnd

Gratis Galaxy S5 4G
1000MB + Onbeperkt min.
Nu slechts €49 p/m 

Voordelige Sim Only?
Bij Telfort v/a 5,- per mnd. Nu geen aansluitkosten!

nr.1 hollandsnieuwe
Bel+SMS+MB 275 1 jaar SO
€ 11,83

nr.2 hollandsnieuwe
Bel+SMS+MB 550 1 jaar SO
€ 12,83

nr.3 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.4 Telfort
Basis Sim Only
€ 13,00

nr.5 Simyo
200 voordelig
€ 13,25
nr.1 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
28,83 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
24,29 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
17,25 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.