a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
juli 2014
Beste abonnee,

Met de vakantie voor de deur ben je vast benieuwd naar de kosten van mobiel bellen en internetten in het buitenland. Gelukkig is er door Europese wetgeving veel verbeterd en zijn de schrikbarend hoge tarieven verleden tijd. Voetbalfans die tijdens het WK op reis zijn in de EU zullen 25 keer minder betalen voor dataroaming dan tijdens het WK 2010! Bovendien bieden providers steeds vaker databundels voor het buitenland aan. In deze nieuwsbrief veel telecomtips voor een zorgeloze vakantie, ook voor de thuisblijvers!
Mobiele telefonie
» Bijna helft mobiele aansluitingen is sim only
» Meer snelheid en data KPN- en Hi-klanten
» Ziggo Mobiel nu ook abonnementen + toestel
» Per 7 juli: Vodafone bundel jaar lang houdbaar
» Goedkoopste provider voor gemiddelde beller
Roaming
» Column: zelfs internet onthaast op vakantie
» Internetten en bellen in EU weer goedkoper
» T-Mobile geeft meer data voor minder geld
» De Alles-in-1 dagbundel van Vodafone
Alles-in-1
» Prijssnelheidstest juli 2014
» Tele2 breidt 'snel internetgebied' uit
» Nieuwe KPN-abonnementen via DSL en glasvezel
» XS4ALL wijzigt Alles-in-1; nadruk op glasvezel
» UPC verhoogt uploadsnelheden
Mobiele telefonie
Bijna helft mobiele aansluitingen is sim only
Steeds meer mensen kiezen voor een mobiel abonnement zonder toestel, een zogeheten sim only. In het eerste kwartaal was bijna de helft van alle mobiele aansluitingen sim only. Verder kiezen meer mensen voor Tele2 en hollandsnieuwe en worden simkaarten steeds vaker via internet gekocht. Dat blijkt uit online onderzoek onder bijna 20 duizend consumenten. Benieuwd naar verdere onderzoeksresultaten?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Meer snelheid en data KPN- en Hi-klanten
Meer MB’s, meer 4G snelheid en per seconde afrekenen. Dat geldt vanaf 1 juli voor de nieuwe mobiele abonnementen van KPN. De provider zette deze stap omdat klanten met 4G een hoger gemiddeld MB-verbruik hebben dan verwacht. Benieuwd naar alle veranderingen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ziggo Mobiel nu ook abonnementen + toestel
Vanaf 1 juli heeft Ziggo zijn sim only aanbod uitgebreid met smartphones. Hiervoor is een exclusief partnership opgezet met Phone House. Klanten van Ziggo hebben in juli een keuze uit de combinatie van drie sim only abonnementen en vier geselecteerde smartphones. Benieuwd of ze gunstig geprijsd zijn?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone bundel jaar lang houdbaar
Vodafone biedt sinds 7 juli een nieuw mobiel abonnement waarvan het bundeltegoed maar liefst 1 jaar geldig is. Dat geldt voor zowel bellen, sms'en als internet. En dat is best bijzonder want bij de meeste andere providers vervalt het tegoed al na een maand. Alleen hollandsnieuwe biedt tegoed dat drie maand houdbaar is. Weten wat je ervoor krijgt en hoeveel het kost?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Goedkoopste provider voor gemiddelde beller
Verbruik jij zo'n 115 belminuten, 25 sms'jes en 285 MB per maand? Dan ben je een gemiddelde mobiele beller volgens de cijfers van onze RekeningScan over het tweede kwartaal. Daaruit blijkt dat het aantal verbruikte MB's met ruim 30 procent is gestegen ten opzichte van het eerste kwartaal. We denken te weten hoe dit komt en zochten uit wat de beste deal is voor dit profiel. Benieuwd?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Roaming
Column: zelfs internet onthaast op vakantie
Binnenkort hebben we in Nederland 4G-dekking met snelheden die je misschien thuis niet eens hebt. Wie binnenkort met vakantie naar het buitenland gaat, kan nog wel eens voor verrassingen komen te staan. Welke dat zijn lees je in de column Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internetten en bellen in EU weer goedkoper
Goed nieuws voor vakantiegangers naar het buitenland. Per 1 juli zijn de roamingtarieven in EU-landen flink verlaagd. Je betaalt hierdoor in het buitenland nog maar 24 eurocent per MB. Dat is meer dan de helft goedkoper dan vorige zomer. Roamingtarieven voor telefoongesprekken zijn verlaagd naar 23 eurocent. Voor een sms betaal je nog maar 6 eurocent. Wat is er verder veranderd en waar moet je op letten?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile geeft meer data voor minder geld
Ook T-Mobile speelt in op het groeiende gebruik van mobiel internet op vakantie. Per 1 juli zijn de Travel & Surf internetpassen voor mobiel internet in het buitenland vergroot en is er een nieuwe pas toegevoegd. Met de vergrote internetpassen en de nieuwe 500 MB-pas biedt T-Mobile mobiel internet in het buitenland aan dat tot 5 keer zo goedkoop is als het nieuwe EU-tarief.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
De Alles-in-1 op Reis dagbundel van Vodafone
Navigeren naar een bestemming, vakantiefoto’s delen of bellen met het thuisfront tijdens de vakantie. We kunnen niet meer zonder onze telefoon op reis, maar willen ons geen zorgen maken over de kosten, aldus Vodafone. Daarom biedt de provider vanaf 7 juli een nieuwe roamingbundel onder de naam Alles-in-1 op Reis XL.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Alles-in-1
Prijssnelheidstest juli 2014
Online.nl en UPC zijn deze maand de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders haalden begin juli de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tele2 breidt 'snel internetgebied' uit
Tele2 heeft het gebied waar zij haar klanten snel internet tot 40 Mbps kan aanbieden flink uitgebreid. Via vdsl, de opvolger van adsl, kan de provider nu tv, internet en vaste telefonie aanbieden aan 3,8 miljoen huishoudens.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Nieuwe KPN-abonnementen via dsl en glasvezel
Op 1 juli lanceerde KPN geheel nieuwe breedbandpakketten. Het huidige aanbod van 21 pakketten is teruggebracht naar vier keuzemogelijkheden, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen glasvezel- of koperverbindingen. Benieuwd wat de inhoud van de nieuwe pakketten is?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
XS4ALL wijzigt Alles-in-1; nadruk op glasvezel
Ook XS4ALL lanceerde nieuwe Alles-in-1 pakketten en trok de glasvezelpakketten gelijk met dsl. Daarnaast zijn enkele prijzen verlaagd door de provider die door de Consumentenbond in juni opnieuw als beste internet+bellen+tv aanbieder beoordeeld werd.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
UPC verhoogt uploadsnelheden
UPC verdubbelt vanaf 8 juli de uploadsnelheid bij internetklanten met een basis, power of extra power pakket. Door de verhoging komen de uploadsnelheden meer in lijn met die van Ziggo. Bij 50 Mbps download gaat de upload naar 5 Mbps, bij 120 Mbps download naar 12 Mbps en bij 200 Mbps download wordt de upload 20 Mbps. UPC voert deze kosteloze snelheidsverhoging geleidelijk in de maand juli door.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus

Gratis iPhone 4S
500Mb / 200 Min + 200 SMS
Nu slechts €32,50 p/m

Voordelige Sim Only?
Bij Telfort v/a 5,- per mnd. Nu geen aansluitkosten!

nr.1 hollandsnieuwe
Altijd 1 Tarief Bel+SMS+MB 550 1 jaar SO
€ 12,83

nr.2 hollandsnieuwe
Altijd 1 Tarief Bel+SMS+MB 275 1 jaar SO
€ 12,83

nr.3 Youfone
250 min/sms
€ 12,83

nr.4 Telfort
Basis Sim Only
€ 13,00

nr.5 Telfort
Smartpakker 150/100/500
€ 13,00
nr.1 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
30,63 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
26,63 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
20,17 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.