a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine zomer 2014
Beste abonnee,

Per 1 juli gaat de energierekening voor een gemiddeld huishouden circa 30 euro omlaag. Maar wist u dat u wel 300 euro kunt besparen als u nu al overstapt? Heeft u een onbepaald variabel contract, wacht dan niet tot 1 juli. Lees het in deze nieuwsbrief. Ook leggen we graag meer uit over zonnepanelen en overstappen, vaste of variabele tarieven en de nieuwe consumentenwet. Doe er uw voordeel mee!

Wij wensen u een fijne zomer!
Team Benergy
Energienieuws
  •  Energietarieven omlaag: wachten of overstappen?
  •  Korting eisen bij huidige leverancier. Werkt dat?
  •  Kiezen voor vaste of variabele energietarieven?
  •  Zonnepanelen en overstappen
  •  Nieuwe wet consumentenbescherming

Benergy nieuws
  •  Energiespreekuur met de Telegraaf
  •  Ben Woldring op bezoek bij Qurrent
  •  Bellen.com en Bencom.nl vernieuwd
Energienieuws
Energietarieven omlaag: wachten of overstappen?
De energietarieven gaan omlaag per 1 juli. Dankzij de dalende inkoopprijs voor energie kunnen huishoudens gemiddeld een paar tientjes minder per jaar betalen. Dat lieten Eneco, Essent en Delta weten. Het geldt alleen voor klanten met een standaardcontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Nuon past de tarieven voor stroom en gas niet aan. Wat is verstandig om te doen: nu overstappen of wachten tot 1 juli?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Korting eisen bij huidige leverancier. Werkt dat?
'Je hoort het overal: overstappen loont. Maar het is wel weer gedoe. Je kunt ook gewoon om korting vragen bij je huidige telecomaanbieder of energieleverancier.' Dit stelde EditieNL in een recente uitzending. Werkt dit in de praktijk nou echt? Wij delen graag onze ervaring, maar zijn ook heel benieuwd naar uw reactie.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Kiezen voor vaste of variabele energietarieven?
De meeste Nederlanders kiezen voor vaste energietarieven. Maar bij Gaslicht.com zien we dat variabele energietarieven de laatste tijd iets populairder worden. Wat zijn nu precies de verschillen en hoe maakt u een goede keuze? Marion Veldhuizen van de servicedesk legt het uit!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Zonnepanelen en overstappen
Ook met zonnepanelen is het belangrijk om goed te vergelijken zodat u de juiste keuze maakt. Heeft u zonnepanelen of bent u van plan om ze aan te schaffen en overweegt u om over te stappen? Wij leggen graag uit waar u op moet letten bij de keuze van een nieuwe energieleverancier.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Nieuwe wet consumentenbescherming
Vanaf 13 juni gelden er nieuwe consumentenregels waarmee u meer rechten heeft als u iets koopt op straat, aan de deur, via de telefoon of via het internet. Zo kunt u niet binnen één, maar twee weken van uw online-aankoop af. Verder bent u van hoge telefoonkosten af als u naar een duur 0900-nummer van een klantenservice belt. Wij hebben de veranderingen op een rijtje gezet. Zie ook onze blog op Bencom.nl.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Benergy nieuws
Energiespreekuur met de Telegraaf
Op 16 juni heeft Gaslicht.com voor de vijfde keer een energiespreekuur gehouden in samenwerking met de Telegraaf, ConsuWijzer en Vereniging Eigen Huis. Lezers van het dagblad stuurden ruim 250 vragen in die gingen over het overstappen van energieleverancier, jaarrekeningen, zonnepanelen en stadsverwarming. Ben Woldring vertelt erover!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Ben Woldring op bezoek bij Qurrent
Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com, is onlangs bij energieleverancier Qurrent langs geweest om u een kijkje achter de schermen van deze nieuwe groene leverancier te geven. Op YouTube vindt u ook de filmpjes van andere leveranciers, wellicht kan het u helpen bij het maken van een juiste keuze voor een energieleverancier.

» Bekijk video
Twitter Facebook GooglePlus
Bellen.com en Bencom.nl vernieuwd
Exact een jaar geleden werd het 10 jarige jubileum van Gaslicht.com als gelegenheid aangegrepen om de website in een nieuw jasje te steken. Dit jaar volgden ook Bellen.com en Bencom.nl. Beide websites hebben net als Gaslicht.com een nieuwe lay-out gekregen. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op Bellen.com of Bencom.nl.

Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
TOP 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 165 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1815,26 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo E.ON
Welkomstpremie van € 80 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1826,45 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 165 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1839,26 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Nuon
Welkomstpremie van € 70 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1839,48 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Budget Energie
Welkomstpremie van € 230 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1841,12 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.