a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
mei 2014
Beste abonnee,

Een maand na de vernieuwing van Bellen.com is Bencom.nl in een nieuw jasje gestoken. En ook daar zijn we best trots op! Op deze website lees je o.a. de historie, wat het doel is van onze vergelijkingssites en wie er achter zitten. Verder in deze mei editie niet alleen veel nieuws over mobiel, maar ook over vast bellen, Alles-in-1 en… glasvezel, met dank aan onze columnist Erwin Boogert. We ontvangen graag reacties!
Mobiele telefonie
» De voordeligste mobiele provider
» Telfort stopt met toestellease
» Vodafone maakt Prepaid+ flexibel
» T-Mobile lanceert flexibel mobiel internet
» KPN ook onbeperkt vast bellen naar buitenland
Internet
» Prijsnelheidstest mei
» Column: Google Fiber komt naar Europa
» Verlaag je internetsnelheid en bespaar € 120
» KPN vernieuwt Alles-in-1 thuis per 5 mei
» Internetten duurder geworden?
Digitale TV
» Online.nl ook Alles-in-1 met Interactieve TV
Bencom nieuws
» Bencom.nl volledig vernieuwd
Mobiele telefonie
De voordeligste mobiele provider
Verbruik jij zo'n 120 belminuten, 25 smsjes en 220 MB per maand? Dan ben je een gemiddelde beller. Dat blijkt uit cijfers van onze RekeningScan over het eerste kwartaal. Benieuwd naar de voordeligste provider voor de gemiddelde beller? Of wil je razendsnel advies op maat voor jouw belprofiel? Vergelijken loont!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Telfort stopt met toestellease
Toestellease is over en uit nu Telfort er ook mee gestopt is. Op 7 mei kwam daarvoor in de plaats Telfort Toestelbundel. Hiermee kun je voor een vast bedrag per maand een mobieltje kiezen en is het toestel direct je eigendom. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsvormen en na afloop van je contract wordt alleen nog de sim only in rekening gebracht. Tot 31 mei gelden speciale introductieaanbiedingen. Weten hoe het werkt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone maakt Prepaid+ flexibel
Vodafone heeft Prepaid+ vernieuwd. Voortaan mag je zelf weten of je je bonustegoed gebruikt voor belminuten, MB’s of sms’jes. De provider biedt al langer bonustegoed aan voor prepaidklanten die opwaarderen, maar tot voorheen kon je dit maar op één manier gebruiken. Daarnaast zijn de bel- en sms-tarieven buiten de prepaidbundel verlaagd.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
T-Mobile lanceert flexibel mobiel internet
T-Mobile wil mobiel internet onbezorgder maken. Daarom lanceert de provider binnenkort de MB-aanvuller. Daarmee koop je via de mobiele pagina of via de My T-Mobile App voor een vast bedrag en flexibel extra MB’s. De tarieven zijn nog niet bekend. Deze worden 20 mei online gezet.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN ook onbeperkt vast bellen naar buitenland
Heb je voor vaste telefonie een BelOnbeperkt of BelVrij abonnement van KPN dan kun je vanaf deze zomer onbeperkt bellen naar vaste nummers in 40 landen, waaronder de Europese Unie, de VS, Marokko, Turkije en Suriname. Dit is een aanvulling op onbeperkt bellen naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers. Naast deze verbetering wijzigen de tarieven voor vaste telefonie. Wordt het goedkoper of juist duurder?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Prijssnelheidstest mei
Online.nl en UPC zijn deze maand de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin mei de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Google Fiber komt naar Europa
Het heeft er alle schijn van dat Google in Europa glasvezelnetwerken gaat aanleggen of op zijn minst gaat exploiteren. Gelukkig zijn we in Nederland al heel erg verwend met supersnel internet. Lees er alles over in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Verlaag je internetsnelheid en bespaar € 120
Heb je een snel internetabonnement of Alles-in-1 van Ziggo? Dan kun je 120 euro per jaar besparen door je abonnement te 'downgraden' naar een lagere snelheid. Deze bespaarkans van de Consumentenbond nemen wij graag over. Kun je wellicht mooi gebruiken voor onderling bellen nu dat niet meer gratis is... Lees hoe je dit moet aanpakken.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN vernieuwt Alles-in-1 Thuis
Onder het motto "We houden het graag simpel" veranderde KPN het zogeheten Thuis-aanbod voor tv, internet en bellen. Per 5 mei biedt de aanbieder nog maar 4 abonnementen aan. Een belangrijke wijziging is dat je bij elk abonnement gratis een vast telefoonnummer kunt krijgen. Hiermee wil KPN Alles-in-1 ook aantrekkelijker maken voor klanten die alleen behoefte hebben aan internet en tv.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internetten duurder geworden?
Als je alleen een internetabonnement wilt afsluiten, ben je bij de grote providers een stuk duurder uit dan vroeger. Kon je vroeger voor 10 tot 15 euro in de maand al een ADSL verbinding krijgen, tegenwoordig ben je snel het dubbele kwijt, concludeert belangenvereniging Coax. Kun je misschien beter een Alles-in-1 abonnement nemen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
Online.nl ook Alles-in-1 met Interactieve TV
Online.nl lanceerde 8 mei Alles-in-1 met Interactieve TV. Het nieuwe pakket combineert snel internet en voordelig bellen met een interactief zenderaanbod, inclusief Live TV opnemen en pauzeren, Video on demand en TV everywhere (tv kijken op smartphone, tablet en PC). Benieuwd naar de prijs en of het in de Top 5 Alles-in-1 op Totaalwijzer.nl staat?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bencom nieuws
Bencom.nl volledig vernieuwd
Sinds 13 mei heeft Bencom.nl een nieuwe frisse look. Na de vernieuwing van Bellen.com, Energiewereld.nl en Gaslicht.com is nu ook het design van onze bedrijfssite aangepakt. Met het nieuwe uiterlijk willen we informatief en toegankelijk zijn voor consumenten, bedrijven en andere instellingen. En niet alleen op de desktop, de site is nu ook optimaal te bekijken op een smartphone of tablet. Weten wat er veranderd is?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Gratis iPhone 4S
500Mb / 200 Min + 200 SMS
Nu slechts €32,50 p/m

Voordelige Sim Only?
Bij Telfort v/a 5,- per mnd. Nu geen aansluitkosten!

Gratis Galaxy S4 mini
400MB / 240min / 180sms
2jr. 50% korting 22,50p/m

nr.1 hollandsnieuwe
Altijd 1 Tarief Bel+SMS+MB 550 1 jaar SO
€ 11,83

nr.2 hollandsnieuwe
Altijd 1 Tarief Bel+SMS+MB 275 1 jaar SO
€ 12,83

nr.3 Ben
regelmatig sim only
€ 13,82

nr.4 Tele2
SmartMix Sim Only 200
€ 14,00

nr.5 Simyo
200 voordelig
€ 14,25
nr.1 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
30,67 p/mnd


Meer Apple
nr.2 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
28,88 p/mnd


Meer Samsung
nr.3 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
20,79 p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.