a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
april 2014
Beste abonnee,

Bellen.com is op 9 april vernieuwd! En daar zijn we best trots op. Je kunt nog steeds 24 uur per dag onafhankelijk alle telefoons en abonnementen vergelijken én bestellen. Alleen nu nóg makkelijker, ook op je mobiel. Tem je telefoonrekening dankzij de nieuwe features en doe je voordeel met het beste aanbod. We horen graag je reactie. Verder in deze editie veel nieuws over 4G, snelheidsverhogingen en tips om hoge kosten voor mobiel internet te voorkomen.
Mobiele telefonie
» Bellen.com vernieuwd
» Vodafone met nieuwe Smart abonnementen
» Geen hogere belkosten meer over de grens
» Waar is 4G beschikbaar?
Internet
» Ziggo verhoogt internetsnelheden vanaf 1 mei
» 'Gebruik wifi gevaarlijk'
» Column: Hoe sneller internet me in problemen bracht
» Prijssnelheidstest april
» Oppassen voor hoge rekening mobiel internet
Digitale TV
» Tele2 breidt aantal HD-zenders uit
» Vernieuwd aanbod bij UPC
Mobiele telefonie
Bellen.com vernieuwd
Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen, hebben we Bellen.com vernieuwd. Op 9 april is de volledig opgefriste site live gegaan. Nu vergelijk je nog makkelijker en sneller alle toestellen en abonnementen, praat je mee in ons forum, vind je reviews van mobiele providers en krijg je een nóg gebruiksvriendelijker advies voor de beste keuze. We zijn benieuwd naar je reactie! De beste tips belonen we met...

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone met nieuwe Smart abonnementen
Vodafone heeft haar Bel+SMS+Web abonnementen per 7 april vervangen door Smart. Deze kunnen gebruikmaken van 4G met een snelheid van 25 Mbps. Dat is een lagere snelheid dan de Red-abonnementen. Nieuw is een derde, duurder abonnement met 700 MB voor 40 euro per maand. Daarnaast beëindigt Vodafone over een maand alle oude abonnementen met onbeperkt internet. Benieuwd of de wijzigingen voor- of juist nadelig zijn?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Geen hogere belkosten meer over de grens
De toeslagen die providers heffen bij bellen, sms'en en internetten in het buitenland –de zogeheten roamingkosten- moeten eind 2015 verleden tijd zijn. Binnen de Europese Unie gelden dan de tarieven die je ook in je thuisland betaalt. Daarmee heeft het Europees Parlement ingestemd. Weten hoe duur het nu nog is?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Waar is 4G beschikbaar?
Ben je klant van KPN, Hi of Simyo? Dan is 4G nu beschikbaar in heel Nederland, zodat je overal supersnel mobiel kunt internetten. Dat geldt sinds kort ook voor alle klanten van Telfort, die het 4G netwerk ook live gezet heeft. Vodafone biedt nu 4G aan bij alle gangbare, nieuwe abonnementen. Dat 4G-netwerk dekt inmiddels ruim de helft van ons land. Weten bij wie en waar je 4G kunt gebruiken? We hebben een heel mooi, actueel dekkingskaartje!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Ziggo verhoogt internetsnelheden vanaf 1 mei
Vanaf 1 mei verhoogt Ziggo de snelheid van zijn internetabonnementen. De prijzen blijven ongewijzigd. De hoogste downloadsnelheid van 180 Mbps voor consumenten wordt geboden aan alle klanten met een Alles-in-1 Extra pakket of Z3 abonnement. Voor de zakelijke klanten wordt het Office Basis pakket ZZ3 verhoogd naar 200 Mbps. Benieuwd hoe je de nieuwe snelheid direct kunt krijgen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
'Gebruik wifi gevaarlijk'
'Het gebruik van wifi is altijd gevaarlijk.' Nu wifispots steeds verder worden uitgebreid, moeten mensen zich afvragen of ze wifi of internet van hun databundel willen gebruiken. Dat kost misschien meer, maar de vraag is hoeveel je veiligheid je waard is.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Hoe sneller internet me in problemen bracht
Begin dit jaar versnelde mijn mobiele aanbieder de downloadsnelheid aanmerkelijk. Nu zit ik helemaal zonder data-abonnement vanwege een 'snelheidsovertreding'. De introductie van het supersnelle 4G kan meer mensen met een katertje achterlaten.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest april
Tele2 en Ziggo zijn in april de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin april de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Oppassen voor hoge rekening mobiel internet
Niet alle providers behoeden hun klanten actief voor onverwachte hoge rekeningen voor mobiel dataverbruik. Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond naar voorwaarden van abonnementen op de websites van de providers. Voor welke providers moet je oppassen en wat kun je doen om hoge kosten te voorkomen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
Tele2 breidt aantal HD-zenders uit
Tele2 heeft het aantal HD-zenders zonder kosten uitgebreid van 3 naar 11 zenders. Onder het motto dat het bedrijf niet alleen zegt dat ze 'verderder' gaat, maar het ook doet, krijgen kijkers nu ook RTL4, 5, 7, 8, SBS6, Net5, Veronica en BBC2 in HD. Tot nu toe ontvingen abonnees alleen Ned 1, 2 en 3 in HD-kwaliteit. De 8 nieuwe zenders zijn op 2 april toegevoegd aan de zenderpakketten. Weten voor wie de uitbreiding geldt?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vernieuwd aanbod bij UPC
Op 1 april heeft UPC haar aanbod gewijzigd voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Door de aanpassing wil de kabelaar laten zien dat je met de nieuwe Alles-in-1 pakketten nog meer waar voor je geld krijgt met nog meer kijkplezier. Benieuwd naar de wijzigingen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Gratis Samsung S4
Onbeperkt Min/SMS / 500MB
€37,50 p/m €100 Cashback

Samsung S4 Mini 4G
Nergens anders goedkoper! Elke Mnd 22,- (25% Korting)

*GRATIS* iPhone 4S
400MB / 240min / 180sms
2jr. 50% korting 22,50p/m

nr.1 hollandsnieuwe
Altijd 1 Tarief Bel+SMS+MB 550 1 jaar SO
€ 11,83

nr.2 Ben
regelmatig sim only
€ 13,82

nr.3 Tele2
SmartMix Sim Only 200
€ 14,00

nr.4 Simyo
200 voordelig
€ 14,25

nr.5 Youfone
250
€ 14,25
nr.1 Samsung
Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 vanaf:
30,42 p/mnd


Meer Samsung
nr.2 Apple
iPhone 5S 16 GB
Apple iPhone 5S 16 GB vanaf:
32,21 p/mnd


Meer Apple
nr.3 HTC
One (M8)
HTC One (M8) vanaf:
30,38 p/mnd


Meer HTC
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.