a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine lente  2014
Beste abonnee,

We hebben al flink kunnen genieten van de eerste lentedagen! De uitzonderlijk warme winter zorgt voor een fijne meevaller op de energierekening. En wist u dat DUURzame stroom niet duur hoeft te zijn? Ook leggen wij graag uit hoe het zit met overstappen direct na de wintermaanden. En heeft u gezien dat Gaslicht.com 1 februari aan tafel zat bij de VARA Kassa uitzending over energie?

Team Benergy
Energienieuws
  •  Overstappen na de wintermaanden
  •  Met DELTA gratis naar Concert at Sea [advertorial]
  •  Waar op letten bij een nieuw energiecontract
  •  De best gewaardeerde energieleverancier
  •  Warme winter gunstig voor energierekening
  •  Wegwijzer voor de energierekening
  •  Duurzame stroom niet altijd duurder
  •  Gaslicht.com bij VARA Kassa
Energienieuws
Overstappen na de wintermaanden
Steeds meer mensen stappen over naar een andere energieleverancier om goedkoper uit te zijn. Er is veel keuze op de energiemarkt, maar wat is nu verstandig om te doen? Wanneer kunt u het beste overstappen en klopt het dat het niet verstandig is om na de wintermaanden over te stappen? Wij leggen het graag uit.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Met DELTA gratis naar Concert at Sea [advertorial]
Stap nu over naar de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland en profiteer drie jaar lang van onze scherpe vaste leveringsprijs. U ontvangt een instapbonus van € 200,- en twee Concert at Sea kaarten t.w.v. € 87,-. Al bijna een eeuw lang zorgt DELTA voor een comfortabel thuis. Bij DELTA bent u altijd verzekerd van een uitstekende klantenservice en groene stroom die volledig in Nederland is opgewekt.

Waar op letten bij een nieuw energiecontract?
Het is belangrijk om naast de leveringstarieven voor stroom en gas ook naar het vastrecht te kijken bij het vergelijken van energiecontracten. Samen met een eventuele welkomstpremie bepalen deze kostenposten of een contract voordelig is of niet. Sommige leveranciers stunten weliswaar met lage leveringstarieven, maar vragen naar verhouding een extra hoog vastrecht. Desondanks kan een gemiddeld huishouden daarmee het voordeligst uit zijn. Weten hoe dat zit?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
De best gewaardeerde energieleverancier
Greenchoice is voor het tweede jaar op rij door Gaslicht.com uitgeroepen tot beste energieleverancier. Met name qua prijs/kwaliteit verhouding blijkt Greenchoice over het gehele jaar 2013 het beste te hebben gepresteerd. Benieuwd welke leveranciers op de tweede en derde plaats zijn geëindigd?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Warme winter gunstig voor energierekening
De afgelopen winter was uitzonderlijk zacht. Dat heeft een gunstig effect op uw gasrekening. Vorig jaar moesten veel consumenten nog flink bijbetalen door de kou, dit jaar zal de energierekening lager uitvallen door de ongewoon hoge temperaturen. Hoe groot die daling is, daar zijn de meningen over verdeeld. Hoe valt er nog meer te besparen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Wegwijzer voor de energierekening
Begrijpt u ook zo weinig van de energierekening? Dan staat u niet alleen! Volgens de Autoriteit Consument en Markt heeft 87 procent van de consumenten er moeite mee. De toezichthouder pleit dan ook al jaren voor begrijpelijker energienota's. Het is nog steeds niet zover... Gelukkig helpt onze klantenservice u graag om de begrippen en bedragen op uw energienota uit te leggen, zodat u beter kunt vergelijken.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Duurzame stroom niet altijd duurder
Goed nieuws voor milieubewuste mensen! Bij een aantal leveranciers ben je voor groene stroom goedkoper uit dan voor grijze stroom bij hun concurrenten. Dit blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. Lees hoe u duurzame stroom moet vergelijken en zorgeloos kunt overstappen via onze Energievergelijker.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Gaslicht.com bij VARA Kassa
Zaterdagavond 1 februari 2014 stond Kassa volledig in het teken van energie. Samen met Saskia Bierling van Autoriteit Consument en Markt (ACM) en Sjoerd Marbus van Energieland Nederland zat Erik Smith van Gaslicht.com bij Brecht van Hulten aan tafel. Kassa vergeleek met Gaslicht.com de verschillende energiecontracten voor 2014. Waar ben je het goedkoopst uit en waar moet je op letten bij het overstappen of verlengen? Bekijk op uitzending gemist wat er nog meer aan bod kwam en doe er uw voordeel mee!

» Uitzending gemist
Twitter Facebook GooglePlus
Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
 
TOP 5 ENERGIEPAKKETTEN
nr.1 Logo Budget Energie
Welkomstpremie van € 220 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1851,12 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 155 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1862,17 per jaar

Aanmelden
nr.3 Logo Nuon
Welkomstpremie van € 50 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1871,68 per jaar

Aanmelden
nr.4 Logo E.ON
Welkomstpremie van € 100 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1881,70 per jaar

Aanmelden
nr.5 Logo Eneco
Welkomstpremie van € 110 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1885,18 per jaar

Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.