a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
maart 2014
Beste abonnee,

Bellen.com was erbij in Barcelona, op het jaarlijkse Mobile World Congress. Lees de hoogtepunten in de blog van Ben en laat je de weg wijzen door het mobiele doolhof. Goedkoper bellen en internetten kan m.b.v. onze Belwijzer maar wist je dat je ook goedkoper kunt boeken via Bencom’s L4B? Lees in deze nieuwsbrief meteen hoe en met wie je goedkoper in en naar het buitenland kunt bellen. Blijf je liever in eigen land met dit mooie voorjaarsweer? Laat je dan verrassen door de voordeligste totaalpakketten voor thuis!
Mobiele telefonie
» Hoogtepunten MWC Barcelona
» Nieuw toestel bij Telfort Sim Only [advertorial] 
» Weg met het afrekenen per minuut
» 4G KPN nu ook in buitenland
» Na KPN en Hi ook Simyo met 4G
» Providers niet bang voor belfunctie WhatsApp
» UPC en Ziggo verhogen tarieven per 1 april
Internet
» Het goedkoopste Alles-in-1 pakket
» Prijssnelheidstest maart
» Column: We maken er online een rotzooi van
» Tele2 campagne: Met minder geen genoegen
Digitale TV
» UPC maakt Fox Sport Go beschikbaar
» Tot 5 mei landelijke sport actie
Mobiele telefonie
Hoogtepunten MWC Barcelona 2014
Vorige week heb ik voor de vijfde keer een bezoek gebracht aan het Mobile World Congress in Barcelona. Dit congres, waar ruim 85.000 bezoekers uit 200 verschillende landen op afkwamen, geldt als een walhalla op telecomgebied. Nog slimmere smartphones zoals de Samsung Galaxy S5 en de Sony Xperia Z2, tablets met belfunctie, hybride modems en 5G, om maar een paar dingen te noemen. Benieuwd welke interessante ontwikkelingen zijn opgevallen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Nieuw toestel bij Telfort Sim Only [advertorial]
Weet je nog niet zeker of je een nieuw toestel wil, of wacht je liever nog even tot het laatste model uitkomt, zoals de iPhone 6 of de Galaxy S5? Dan kan je natuurlijk aan je oude abonnement vast blijven zitten, maar dan betaal je voor een toestel dat al afbetaald is. Wil je in de tussentijd sim only, dan zit je vaak aan een jaarabonnement vast!
Telfort biedt nu een oplossing: van sim only overstappen naar een abonnement met toestel. Je neemt gewoon sim only, maar besluit je dat je halverwege je contract toch liever een nieuw toestel wil, dan kan je zonder extra kosten overstappen. En het allermooiste is: als verlengende klant van Telfort zijn de toestelprijzen vaak zelfs lager dan voor nieuwe klanten!

» Nieuwe klanten | » Telfort klanten
Weg met het afrekenen per minuut
De meeste telecomproviders ronden beltijd nog steeds af op minuten in plaats van seconden. De Consumentenbond roept politiek en providers opnieuw op om het beleid van afronden van telefoongesprekken op minuten definitief de wereld uit te helpen. Toch hoef je niet duurder uit te zijn, mits je het juiste abonnement kiest met bijvoorbeeld hulp van de Belwijzer.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
4G van KPN nu ook in buitenland
Binnenkort naar het buitenland met vakantie en klant van KPN of Hi? In enkele landen kun je nu al supersnel mobiel internetten via 4G. Je hebt daar wel een een 4G-toestel en abonnement van KPN of Hi voor nodig. Blijf je in Nederland en heb je een goedkoop abonnement of sim only van Hi, dan kun je sinds kort ook gebruikmaken van het 4G netwerk. Ben je klant van Robin Mobile dan kun je nu veel goedkoper bellen naar het buitenland.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Na KPN en Hi ook Simyo met 4G
Sim only provider Simyo biedt een nieuwe variant op 4G onder de naam 'Flex 4G'. Dit is een flexibele 4G bundel die je maandelijks aan of uit kunt zetten, wanneer jij dat wilt. Hiermee is Simyo de eerste die dit mogelijk maakt. Weten wat het kost en hoe snel je dan kunt internetten?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Providers niet bang voor belfunctie WhatsApp
Na de overname door Facebook maakte WhatsApp oprichter Jan Koum bekend dat het nog dit jaar mogelijk zal worden om te bellen via de app. Zijn T-Mobile, Vodafone en KPN bang voor de aanstaande belfunctie?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
UPC en Ziggo verhogen tarieven per 1 april
UPC verhoogt op 1 april de prijs van het telefoonabonnement waarmee je onbeperkt en gratis naar alle vaste en mobiele nummers kunt bellen. Het maandbedrag wordt 15 euro. Eind vorig jaar liet UPC weten te stoppen met gratis onderling bellen. Even daarna volgde Ziggo dit voorbeeld door het kosteloos onderling bellen per 1 april a.s. af te schaffen. Zijn er alternatieven?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Het goedkoopste Alles-in-1 pakket
Het totaalpakket met internet, tv en vast bellen is populair. Geen wonder, je kunt zo alle diensten onderbrengen bij één provider en bent goedkoper uit dan met 3 losse abonnementen. Maar wat als je al zo'n pakket hebt en je wilt overstappen naar een voordeliger Alles-in-1? Geen probleem, lees hoe je makkelijk een paar honderd euro per jaar kunt besparen. Is Tele2 nog altijd de goedkoopste?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest maart
Tele2 en UPC zijn op dit moment de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Zij voeren de boventoon en halen begin maart de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld. Ook overstappen op een pakket met een hogere snelheid?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: We maken er online een rotzooi van
WhatsApp wordt mobiele aanbieder in Duitsland, een thermostaat gaat voelen in je huishouden en wie privacyschendingen onthult gaat de gevangenis in. De digitaliseringsgolf laat een spoor van vernieling achter. Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tele2 campagne: Met minder geen genoegen
Onlangs is Tele2 gestart met het NonStop-aanbod, waarbij je voor onbeperkt bellen en sms'en 12,50 euro per maand betaalt met de verplichting om een databundel en toestel af te nemen. Wil je geen toestel dan ben je 17,50 euro per maand kwijt en 22,50 euro als je daar de kleinste databundel van 200 MB aan toevoegt. Tele2 wil proberen om met eenvoudiger abonnementen met keuzevrijheid meer transparantie te bieden. Maar Tele2 gaat verderder…

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
UPC maakt Fox Sport Go beschikbaar
Goed nieuws voor sportliefhebbers. Want ook UPC biedt abonnees nu toegang tot Fox Sports Go. Met de mobiele streamingdienst kun je live wedstrijden en video’s van Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International bekijken via je pc, laptop, tablet of smartphone. De app is gratis te downloaden. Bij Ziggo, KPN en CanalDigitaal is de mobiele dienst al langer beschikbaar.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Tot 5 mei landelijke Sport1 actie
Tot 5 mei loopt een landelijke Sport1 campagne. 'Kijk nu Formule 1 en alle andere topsportcompetities van Sport1!' Bij zowel UPC als Ziggo kun je drie maanden Sport1 kijken voor 5 euro per maand of drie maanden Film1 en Sport1 voor 7,50 euro per maand. Na de actieperiode betaal je ongeveer het drievoudige. Beide abonnementen lopen automatisch door, maar zijn maandelijks opzegbaar.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus

KPN GSM aanbieding
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort iPhone 4S 8GB actie
Met 150min, 100sms, 500MB voor €22,50 p/m

nr.1 Tele2
SmartMix Sim Only Onbeperkt
€ 17,50

nr.2 Tele2
SmartMix Sim Only Onbeperkt Maand
€ 20,00

nr.3 Youfone
Onbeperkt minuten/sms
€ 50,00 | € 22,00

nr.4 Youfone
Onbeperkt minuten/sms maandelijks
€ 60,00 | € 25,00

nr.5 Robin Mobile
GEWOON SNEL INTERNET
€ 29,95

nr.1 Huawei
Ascend P6
Huawei Ascend P6 vanaf:
€ 13,- p/mnd


Meer Huawei

nr.2 Sony
Xperia Z1
Sony Xperia Z1 vanaf:
€ 29,- p/mnd


Meer Sony

nr.3 Apple
iPhone 5C 16 GB
Apple iPhone 5C 16 GB vanaf:
€ 28,50 p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.