a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
januari 2014
Beste abonnee,

Begin 2014 slim en maak even tijd om je contracten te vergelijken. Wist je dat overstappen naar een andere alles-in-1 provider nog makkelijker is geworden en je je telefoonnummer altijd kunt behouden? En dat je elk moment kunt switchen van energieleverancier, dat hoeft echt niet vòòr 1 januari. Maak je voornemen concreet en doe leuke dingen met de honderden euro’s die je bespaart!
Mobiele telefonie
» Groot onderzoek mobiel bereik
» Voordeligste provider gemiddelde beller
» Smartphoneverzekering vaak onnodig
» Robin Mobile verlaagd snelheid bij...
» Vodafone vernieuwt Red: meer data
» Youfone lanceert onbeperkt bellen bellen en sms
Internet
» Column: Koude douche voor providers
» Prijssnelheidstest januari
» Column: Koude douche voor providers
» Telfort halveert aantal Alles-in-1 pakketten
» XS4ALL opnieuw beste provider van Alles-in-1
» Beste provider 2013 prijssnelheidstest
Mobiele telefonie
Groot onderzoek mobiel bereik
Waar en met welke provider heb je het beste bereik voor mobiel bellen, sms’en en internetten? En wat doen providers als je slecht bereik hebt? Tros Radar en Bellen.com zochten het uit en kwamen tot verrassende conclusies. Benieuwd naar de resultaten?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Voordeligste provider gemiddelde beller
Uit cijfers van de Bellen.com RekeningScan over het vierde kwartaal blijkt dat het verbruik van mobiele bellers opnieuw is gedaald. Meer mobiel internet en iets meer sms’jes, maar het aantal belminuten is opnieuw gedaald. Benieuwd naar de voordeligste provider voor de gemiddelde beller?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Smartphoneverzekering vaak overbodig
Smartphoneverzekeringen zijn duur en dekken vaak nauwelijks meer dan je huidige verzekeringen. Consumentenorganisaties als Kassa en de Consumentenbond stellen dat telefoonverzekeringen meestal overbodig zijn. Laat je in de winkel niet onder druk zetten om je dure smartphone meteen te verzekeren. Wat kun je dan beter doen als je net een nieuwe smartphone hebt aangeschaft?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Robin Mobile verlaagt snelheid bij...
Robin Mobile verlaagt de snelheid van de duurdere mobiele internetabonnementen bij excessief gebruik. Bij 2 van de 3 abonnementen wordt na het bereiken van een bepaalde hoeveelheid data beperkt. Wat betekent dit voor gebruikers?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Vodafone vernieuwt Red: meer data
Vodafone heeft de Red abonnementen aangepast. Klanten gebruiken 60 procent meer data als ze mobiel internetten met een 4G-verbinding. Daarom krijgen de databundels van Red Essential en van Plus dubbel zoveel GB's. Daarnaast worden sommige abonnementen duurder en krijgt één belbundel minder minuten. Verder staat de alles-in-1 op reis dagbundel standaard aan.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Youfone lanceert onbeperkt bellen en sms
Youfone heeft nu een bundel met onbeperkt bellen en sms voor 60 euro per maand. Deze is maandelijks opzegbaar. Met een jaarcontract kost de bundel 54 euro en met een tweejarig contract 50 euro per maand. Als actie wordt bovendien nog 50 procent korting gegeven. Hiermee staat Youfone op de eerste plek in de TOP 5 sim only.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Column: koude douche voor providers
Zelfgenoegzaam denken we dat de dekking van de mobiele netwerken in Nederland uitmuntend zijn. Een onderzoek van deze site met TROS Radar laat een schokkend beeld zien, waarvoor de providers straf moeten krijgen. Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest januari
Tele2, CanalDigitaal en Ziggo zijn deze maand de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin januari de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Telfort halveert aantal Alles-in-1 pakketten
Telfort brengt het aantal totaalpakketten terug van vier naar twee: het Alles-in-1 basispakket en het Alles-in-1 Glasvezelpakket. Het aanbod voor glasvezelklanten bestaat standaard uit internet (50 Mbps down en up), Interactieve TV (60 tv- en 90 radiozenders) en een gratis telefoonnummer voor 45 euro per maand. Naast Interactieve TV zit ook Analoge TV standaard in het pakket inbegrepen.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
XS4ALL opnieuw beste provider van Alles-in-1
XS4ALL en Zeelandnet zijn de beste providers voor een Alles-in-1 pakket met Internet, Bellen & Televisie. Net als in 2012 waren hun klanten in het laatste halfjaar van 2013 het meest tevreden. Dat blijkt uit de ProviderMonitor van de Consumentenbond.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Beste provider prijssnelheidstest over 2013
De winnaars van de Internetten.nl prijssnelheidstest van 2013 zijn bekend. Benieuwd naar welke providers er bovenaan staan?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

iPhone 4S 8GB actie
Met 150min. 100sms, 500MB. Slechts 22,50 per maand!

nr.1 Youfone
Onbeperkt minuten/sms
€ 50,00 | € 25,00

nr.2 Robin Mobile
GEWOON SNEL INTERNET
€ 29,95

nr.3 Youfone
Onbeperkt minuten/sms maandelijks
€ 60,00 | € 30,00

nr.4 Vodafone
Red Sim Only 4G
€ 39,00 | € 34,00

nr.5 Simyo
XXL Voordelig
€ 25,00

nr.1 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 32,- p/mnd


Meer Apple

nr.3 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 15,- p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.