a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
april 2013
Beste abonnee,

Blijft u ook zitten waar u zit door onduidelijke informatie van energie- en telecomaanbieders? Daardoor laat u honderden euro’s liggen. Via onze vergelijkingssites zoals Gaslicht.com is overstappen een fluitje van een cent. Het levert een gemiddelde besparing op van 400 euro per jaar. Een uitgekiende overstap op Alles-in-1 scheelt 300 euro en wie de goedkoopste Sim only kiest, bespaart 200 euro. Tel uit je winst, kinderlijk eenvoudig met de tips uit deze nieuwsbrief!
Mobiele telefonie
» Goedkoopste Sim Only's
» Review Nokia Lumia 620
» Simpel vernieuwt Sim Only bundels
» Vodafone RED: gespreid betalen?
» PostNL Mobiel past prepaid aan
Internet
» T-Mobile vernieuwt mobiel internet aanbod
» Prijssnelheidstest maart 2013
» Ruim 300 euro besparen met Alles-in-één
» Column: Wordt Facebook je volgende mobiele provider?
» Online.nl wijzigt bel- en internetabonnement
Digitale TV
» Gratis digitale tv voor UPC-klanten
» OPTA en NMa verleden tijd
Mobiele telefonie
De goedkoopste Sim only's
‘Wie is de goedkoopste Sim only aanbieder?’ Deze vraag is onmogelijk te beantwoorden. Wie de goedkoopste Sim only aanbieder voor u is, heeft Bellen.com uitgezocht, waardoor u honderden euro’s bespaart! Benieuwd wie het is?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Review Nokia Lumia 620
Begin december 2012 werd de Nokia Lumia 620 aangekondigd op LeWeb, Europa’s grootste tech conference. Inmiddels is het toestel ook in Nederland beschikbaar. Bellen.com ontving een testexemplaar van Nokia en schreef er een review over.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Simpel vernieuwt Sim only bundels
Simpel introduceerde op 5 april een compleet nieuw sim only aanbod. Met onder meer onbeperkt bellen voor 30 euro en een belbundel met 50 minuten voor 2,50 per maand. Bellen naar het buitenland is nu goedkoper en nummerbehoud gratis. Wat is gelijk gebleven?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vodafone Red: gespreid betalen?
Vodafone biedt met de RED abonnementen een nieuwe keuze van betalen. Je mag zelf bepalen hoe je je toestel financiert. Groot voordeel ten opzichte van de oude betaalwijze is dat de kosten voor de smartphone nu heel transparant zijn. Voorheen zat de prijs van het 'gratis toestel' immers verstopt in het abonnement! Zijn er ook nadelen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
PostNL Mobiel past prepaid aan
PostNL Mobiel heeft zijn prepaid aanbod aangepast. Korting bij automatisch opwaarderen is vervallen. Nieuw is de alles in 1 bundel met bellen, sms'en en internetten, waarbij automatisch elke maand 5 euro wordt afgeschreven. Met 10 cent per minuut, sms en MB naar eigen zeggen het goedkoopste tarief van Nederland. Is dat zo?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
T-Mobile vernieuwt mobiel internet aanbod
T-Mobile heeft vanaf 2 april nieuwe mobiele abonnementen voor laptop of tablet. Er zijn nu 4 bundels met onbeperkt internet voor een vast bedrag per maand, zowel sim only als met tablet. Alle met een snelheid van 14,4 Mbps; na verbruik van het maandvolume gaat deze omlaag naar 128 Kbps. Hiermee heeft T-Mobile het goedkoopste abonnement van Nederland.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest april 2013
Tele2 en CanalDigitaal zijn ook deze maand de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Beide aanbieders halen begin april de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld. Ook overstappen op een pakket met een hogere snelheid?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Ruim 300 euro besparen met Alles-in-één
Alles-in-één is een combinatie abonnement waar je bijna niet meer omheen kan. Aanbieders prijzen deze pakketten veelvuldig aan. Internet, telefonie en digitale televisie in één is aanzienlijk goedkoper dan drie losse abonnementen. Bovendien heb je slechts één aanspreekpunt en één nota voor al deze digitale diensten. Hoeveel kun je hiermee besparen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Wordt Facebook je volgende mobiele provider?
Op het eerste oog lijkt de introductie van Facebook Home, een app die een 'Facebook-schil' over de interface legt, een leukigheidje. Wie wat verder kijkt, ziet dat het op termijn kan uitgroeien tot een kleine coupe d'état op de mobiele markt. Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Online.nl wijzigt bel- en internetabonnement
Online.nl heeft de belabonnementen aangepast. Vast bellen kostte voorheen 1 euro extra bij een internet abonnement, en Bellen Vaak 12,50 euro. Nu kost het belabonnement standaard vijf euro. Het heet nu Hallo Basis. Betekent dat goedkoper of duurder uit?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Gratis digitale tv voor UPC-klanten
'More power, more joy!', zo kondigt UPC het nieuwe aanbod aan dat op 3 april van start ging. Het houdt ondermeer in dat alle klanten die nu analoge tv kijken, zonder extra kosten ook het digitale signaal ontvangen. Daarnaast zijn de internetsnelheden verhoogd. Lees hier de belangrijkste wijzigingen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
OPTA en NMa verleden tijd
Consumentenautoriteit, OPTA en NMa zijn vanaf 1 april verder gegaan onder de naam Autoriteit Consument & Markt (ACM). Op 11 april geeft de ACM een persconferentie over de visie en strategie van deze nieuwe organisatie.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 9,00

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor € 1,50 p/mnd. Meer dan 1.000.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.2 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.3 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.4 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.5 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 9,00 | € 7,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Apple

nr.2 Apple
iPhone 5 16GB
Apple iPhone 5 16GB vanaf:
€ 37,- p/mnd


Meer Apple

nr.3 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 24,- p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.