Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Hét moment om je verzekeringen te vergelijken
Nu we noodgedwongen veel binnen zitten is er alle gelegenheid voor de lenteschoonmaak. Als je toch bezig bent, neem dan direct de tijd om de bezem door je verzekeringen te halen. Check hier de tips van onze verzekeringsexperts. Direct kijken of jij kunt besparen op je autoverzekering? Gebruik onze vergelijker en vind gemakkelijk de beste autoverzekering voor jou!
 
 
Verzekeren zonder eigen risico?
Verzekeraars brengen graag een eigen risico in rekening bij een schade. Vaak krijg je zelfs korting in ruil voor extra eigen risico. Dit wil niet zeggen dat je goedkoper uit bent. Maar wist je dat je auto en woning ook te verzekeren zijn zonder eigen risico?
 
Coronavirus: de lichtpuntjes
Het nieuws van vandaag over het coronavirus is nog slechter dan het nieuws van gisteren, maar er zijn ook positieve dingen te melden. Om alle negativiteit rondom het virus tegen te gaan hebben wij de lichtpuntjes over het coronavirus op een rij gezet!
Schadevrije jaren: 10 veelgestelde vragen 
Schadevrije jaren is een begrip dat je hoort in combinatie met autoverzekeringen. Maar niet iedereen weet precies hoe het zit. Wij beantwoorden 10 veelgestelde vragen over schadevrije jaren om jou op weg te helpen.
      
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Olieprijzen historisch laag
De olieprijzen zijn momenteel historisch laag. Dit komt doordat veel bedrijven tijdelijk sluiten en er veel minder gereisd wordt als gevolg van het coronavirus. Dit samen met de milde winter zorgt voor lage energieprijzen. Je bespaart momenteel gemiddeld 476 euro!
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube
...