Kun je deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de  online versie
Poliswijzer.nl
Ben
Poliswijzer.nl - Vergelijk verzekeringen
Eigen risico blijft toch 385 euro
Op Prinsjesdag heeft de overheid de wijzigingen in de zorgverzekering bekendgemaakt. Poliswijzer.nl deelt die graag met jou. Wat wijzigt er in de basisverzekering en wat gebeurt er met de zorgtoeslag en het verplicht eigen risico?
 
Besparen op je zorgverzekering en eigen risico
Naar verwachting gaat de zorgpremie sterk omhoog. Gelukkig kun je de premie zelf verlagen. Hoe bespaar je op de zorgverzekering en het eigen risico?
Vergelijk je zorgverzekering met goedkopere pakketten
Wil jij voor 2018 de beste zorgverzekering voor de laagste premie? Lees dan hoe eenvoudig je vanaf 12 november jouw verzekering vergelijkt met goedkopere pakketten.
 
Op de hoogte blijven van de poliswijzigingen 2018?
In november 2017 zullen de zorgverzekeraars hun premies bekendmaken. Zodra de zorgverzekeraars de nieuwe polissen publiceren, kun je bij ons gaan vergelijken voor 2018. Als geheugensteuntje kun je bij ons gebruikmaken van de Poliswekker. Via deze gratis herinneringsservice ben je tijdig op de hoogte van wanneer je weer zorgverzekeringen kunt vergelijken en eventueel kunt overstappen naar een goedkopere zorgverzekering.
 
Zorgverzekering in 2018 toch goedkoper?
De eerste zorgverzekeraar heeft de premie voor de zorgverzekering van 2018 bekend gemaakt. Niemand verwachtte het, maar volgend jaar kun je toch goedkoper uit zijn.
 
 
Bespaar via Poliswijzer.nl
 
Volle beurs? Leeg spaarvarken? Voor elk budget een telefoon
Of u nu veel geld te besteden hebt, of liever niet te veel geld uitgeeft, in onze Belwijzer vindt u altijd een goede deal! Met of zonder abonnement.
 
Bespaar ook op
Energie
>
Mobiele telefonie
Internet
Hotels
Deel jouw ervaringen met ons
Twitter   Facebook   Youtube