a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine winter 2013 / 2014
Beste abonnee,

Volgend jaar dalen de netwerkkosten, uw energierekening kan echter nog verder omlaag door over te stappen. Tevreden over uw leverancier? U wordt nu ook beloond als u uw energiecontract verlengt via Gaslicht.com. Vergelijk, bespaar en stap direct over met de Energievergelijker. Kom in actie, want ‘niets doen kost je poen!’

Prettige kerstdagen en een energiek 2014!
Energienieuws
  •  Overstappen! Niets doen kost je poen!
  •  Overstappen of contract verlengen?
  •  Energietarieven per 1 januari 2014
  •  Energieveilingen niet het voordeligst
  •  Overstappen op het juiste moment

Benergienieuws
  •  Energievergelijker app
  •  Gaslicht.com op Funda en Jaap.nl
  •  Overstappers reviews over Gaslicht.com
Energienieuws
Overstappen! Niets doen kost je poen!
Mensen laten jaarlijks honderden euro's liggen door niet over te stappen naar een andere telecomprovider of energieleverancier. Overheidssite Consuwijzer is daarom de campagne 'Niets doen kost je poen' gestart. Kom in actie en vergelijk internet+bellen+tv op Totaalwijzer, uw telefoonabonnement op Bellen.com en uw energiecontract op Gaslicht.com. Benieuwd wat overstappen u zou kunnen schelen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Overstappen of contract verlengen?
’Energiehoppen’ naar steeds een andere energieleverancier is dé manier om de energierekening laag te houden. Als nieuwe klant kunt u elk jaar profiteren van een welkomstpremie van honderden euro's. Nu wordt u door steeds meer leveranciers óók beloond als u uw energiecontract verlengt via Gaslicht.com. Via onze Energievergelijker ziet u in een oogopslag of uw leverancier een aantrekkelijk verlengingsaanbod voor u heeft!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Energietarieven per 1 januari 2014
Energieleverancier Delta maakte ook dit jaar als eerste zijn nieuwe energietarieven bekend. Per 1 januari 2014 zal de leveringsprijs voor stroom dalen en de gasprijs gelijk blijven. Delta sluit zich daarmee aan bij eerdere berichtgeving over een lichte daling van de stroomprijs. Betekent dit dat u beter kunt wachten tot 1 januari met overstappen? Of juist niet?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Energieveilingen niet het voordeligst
Een energieveiling lijkt vaak een leuk voordeel te bieden. Maar meestal kunt u meer besparen door zelf een keuze te maken. We vergeleken de laatste veilingen met het aanbod op onze Energievergelijker en kwamen tot opmerkelijke resultaten!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Overstappen op het juiste moment
U zit niet vast aan uw energieleverancier. In principe kunt u op elk moment overstappen naar een andere energieleverancier. Maar wat is het juiste overstapmoment?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Benergy nieuws
Energievergelijker app
Energieprijzen vergelijken op een smartphone? Dat is sinds half november mogelijk met de Gaslicht.com app. Zodoende kunt u via uw smartphone energieprijzen vergelijken en overstappen waar en wanneer het u uitkomt. Gaslicht.com is daarmee de eerste energievergelijker die haar service met een app heeft uitgebreid.

Download de app voor: Android | iPhone/iPad | Windows Phone

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Gaslicht.com op Funda en Jaap.nl
Gaslicht.com is sinds kort terug te vinden op de huizensite van Funda en Jaap.nl. Hierdoor kunnen mensen die zich oriënteren op een koopwoning alvast een inschatting maken van de vaste lasten op het gebied van energie. Er kan eenvoudig berekend worden wat de jaarkosten voor gas en elektriciteit ongeveer zullen zijn. Oriënteert u zich op een nieuwe woning?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Overstappers reviews over Gaslicht.com
Vanaf half oktober kunnen consumenten die via Gaslicht.com overstappen ook een beoordeling/waardering achterlaten over de ervaring mét en de service van Gaslicht.com. Deze beoordelingen worden door een onafhankelijke organisatie verzameld en getoond. Benieuwd naar het resultaat?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Colofon
Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
ADVERTENTIE
Nuon vaste prijs
De zekerheid van een vaste prijs. Gegarandeerd geen prijsstijgingen. Stap nu over!
TOP 5 ENERGIEPAKKETTEN
nr.1 Logo E.ON
Welkomstpremie van € 55 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1863,44 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Budget Energie
Welkomstpremie van € 200 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1863,47 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Nuon
Welkomstpremie van € 50 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1864,39 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 159 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1867,91 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Eneco
Welkomstpremie van € 10 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1883,43 per jaar
Aanmelden
DOWNLOAD APP!
Energieprijzen vergelijken op uw smartphone?
Download onze app en
stap over wanneer
het u uitkomt.
Download de Android versie
Download de Windows Phone versie
Download de iPhone of iPad versie
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.