a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
december 2013
Beste abonnee,

De decembermaand kost veel poen, maar er valt veel te sparen met overstappen. 'Niets doen kost je poen!' luidt de leus van Consuwijzer. Dat gaat bijna altijd op als je contract afloopt. Prijsbewuste mensen stappen daarom massaal over naar goedkopere aanbieders als Tele2, hollandsnieuwe en Simyo. Vergelijk energie op Gaslicht.com: fluitje van een cent, kost niks en scheelt honderden euro’s. Makkelijk verdiend!
Mobiele telefonie
» Overstappen! Niets doen kost je poen
» Bellen.com en Radar onderzoek mobiel bereik
» KPN, Hi en T-Mobile wijzigen opwaarderen
» Op Bellen.com alleen betrouwbare webshops
» Beste aanbod iPhone 5 S met veel data
» Bliep nu ook onbeperkte bundel
Internet
» Tele2 stopt met vaste telefonie
» Prijsnelheidstest december 2013
» Column: Google Glass, een gevaarlijke roze bril
Digitale TV
» Providers verbeteren overstappen voor Alles-in-1
» Regionale omroepen via app direct op tv
Mobiele telefonie
Overstappen! Niets doen kost je poen
Mensen laten jaarlijks honderden euro's liggen door niet over te stappen naar een andere energieleverancier, verzekeraar of telecomprovider. Daarom is ConsuWijzer de campagne 'Niets doen kost je poen' gestart. Kom in actie en vergelijk je telefooncontract op Bellen.com, je internet+bellen+tv contract op Totaalwijzer en voor energie ben je op Gaslicht.com aan het juiste adres.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bellen.com en Radar onderzoek mobiel bereik
Radar doet, in samenwerking met Bellen.com onderzoek naar het mobiele bereik in Nederland. Abonnees van de Bellen.com nieuwsbrief konden ook meedoen aan de enquête en aangeven hoe tevreden ze zijn over het bereik thuis, op het werk of onderweg. Benieuwd naar de resultaten?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
KPN, Hi en T-Mobile wijzigen opwaarderen
Per 1 december is het mobiel opwaarderen van prepaid tegoed gewijzigd bij KPN en Hi. Voortaan kun je met 1 pincode zowel mobiel als sms opwaarderen. T-Mobile is gestopt met opwaarderen via sms en binnenkort kun je bij deze provider ook niet meer mobiel opwaarderen. Dit komt omdat vanaf 1 februari 2014 bankwetgeving in gaat om betaalverkeer veiliger te maken. Hoe kun je dan nog wel opwaarderen?

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Op Bellen.com alleen betrouwbare webshops
Een iPhone 4S voor slechts 289 euro. Een koopje, zo lijkt het. Want in de Apple Store kost het toestel 574 euro. Hoe voorkom je dat je ten prooi valt aan malafide webshops? Bijvoorbeeld door te vergelijken en te bestellen via Bellen.com, waar je enkel naar betrouwbare sites verwezen wordt.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Beste aanbod iPhone 5 S met veel data
Vodafone heeft het beste aanbod voor de nieuwe iPhone 5S als je veel data verstookt en weinig belt. Bij T-Mobile ben je iets duurder uit en bij KPN betaal je het meest als verbruiker van 130 belminuten, 30 sms'jes en 750 MB data per maand. Dat blijkt uit een vergelijking tussen de grootste aanbieders voor wat betreft de aanschaf van een iPhone 5S plus abonnement.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Bliep nu ook onbeperkte belbundel
Bij *bliep kun je nu de hele dag online zijn én onbeperkt bellen voor een euro. Voor 50 cent per dag kun je onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers. Net als bij de databundels kun je per dag besluiten of je de bundel wilt gebruiken. Wil je zowel bellen als internetten, dan moet je dus twee bundels activeren.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Internet
Tele2 stopt met vaste telefonie
Tegelijk met het afscheid nemen van het zwarte schaap is Tele2 gestopt met het online aanbieden van vaste telefonie als losstaand product. Op de vernieuwde website kan vast bellen alleen in combinatie met internet in een basispakket. Of in een Alles-in-1 pakket van Tele2, waar televisie bij in zit.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Prijssnelheidstest december
In december zijn Tele2, CanalDigitaal en UPC de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders behaalden begin deze maand de hoogste prijssnelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers het meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Column: Google Glass, een gevaarlijke roze bril
Een paar maanden geleden was ik in de gelegenheid een tijdje met een Google Glass te stoeien. Wat een vinding, maar ook: wat een bedreiging voor het mens-zijn. Lees er alles over in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Digitale tv
Providers verbeteren overstappen Alles-in-1
De grootste providers hebben overeenstemming bereikt over verbeteringen aan de overstapservice voor consumenten met een Alles-in-1 abonnement, met name voor televisie. Vanaf 2014 is ook mobiele telefonie onderdeel van de overstapservice zodra dit in de bundel wordt aangeboden en je verzoekt om nummerbehoud.

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
Regionale omroepen via app direct op tv
Tien regionale omroepen lanceren binnenkort een app voor smart tv's. Met de app kunnen kijkers met een smart tv live naar de regionale zenders kijken. Een uitkomst voor kijkers via de kabel!

» Lees meer
Twitter Facebook GooglePlus
 

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 7,50

nr.1 Robin Mobile
GEWOON SNEL INTERNET
€ 29,95

nr.2 Vodafone
Red Sim Only 4G
€ 39,00 | € 34,00

nr.3 Simyo
XXL Voordelig
€ 25,00

nr.4 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.5 Simyo
XXL vrijheid
€ 27,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 32,- p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 24,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.