a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
november 2013
Beste abonnee,

Niks doen kost geld. Dat gaat bijna altijd op als uw contract afloopt. Prijsbewuste mensen stappen daarom massaal over naar goedkopere aanbieders als Tele2, hollandsnieuwe en Simyo. Tevreden over uw aanbieder? Misschien is een verlengingsaanbod aantrekkelijker. Vergelijk het voor energie op Gaslicht.com: fluitje van een cent, kost niks en scheelt honderden euro’s.
Mobiele telefonie
» Gemiddeld verbruik mobiele beller daalt
» Videoreview Nokia Lumia 1020
» Telfort: tweedehands, lease of smartpakker
» De 10GB databundel van T-Mobile
» Tele2, hollandsnieuwe en Simyo meer klanten
» Ben Vaak 2 jaar terug
» De beste abo's voor iPhone 5s
Internet
» Prijssnelheidstest november 2013
» Column: Je volgende smartphone is een bouwpakket
» Hoe voorkom ik spam?
» UPC volgt Ziggo met gratis WiFiSpots
Digitale TV
» Ziggo Interactive TV zonder aparte ontvanger
Mobiele telefonie
Gemiddeld verbruik mobiele beller daalt
De gemiddelde mobiele beller verbruikt 130 minuten, 30 sms’jes en 250 MB per maand. Dat blijkt uit cijfers van onze RekeningScan over het derde kwartaal. Komt dit ongeveer overeen met uw profiel en bent u elke maand zo’n 2 tientjes kwijt? Dat kan best goedkoper door over te stappen naar hollandsnieuwe of naar Telfort. Benieuwd welke (sim only) abonnenten dat zijn en hoe u ze kunt bestellen?

» Lees meer Twitter Facebook
Video review Nokia Lumia 1020
Vorige maand kon u de review van de nieuwe Nokia Lumia 1020 op Bellen.com lezen. En omdat het oog ook wat wil, hebben we ook een videoreview van dit indrukwekkende toestel gemaakt.

» Lees meer Twitter Facebook
Telfort: tweedehands, lease of smartpakker
Telfort biedt als eerste telecomprovider tweedehands smartphones aan. De iPhone 4 en 4S, de Samsung Galaxy SIII en de HTC One X zijn te koop vanaf 249 tot 329 euro. Toch liever een nieuw toestel en geen bedrag ineens kwijt? Telfort biedt ook nog steeds leasetoestellen en … smartpakkers.

» Lees meer Twitter Facebook
De 10GB databundel van T-Mobile
Voor mensen die héél veel data verstoken, biedt T-Mobile een bundel met maar liefst 10 Gigabyte. De grootste bundel van Nederland kost bij een regulier Stel Samen abonnement 45 euro per maand. In combinatie met Stel Samen sim only een tientje minder. Weten wanneer de bundel beschikbaar is?

» Lees meer Twitter Facebook
Tele2, hollandsnieuwe en Simyo meer klanten
KPN, Vodafone en T-Mobile zijn de grootste aanbieders van mobiele abonnementen. Het afgelopen kwartaal snoepten Tele2, hollandsnieuwe en Simyo echter heel wat klantjes van hun af. Prijsvoordeel is de grootste reden van overstappen. Tele2 wist zijn marktaandeel zelfs te verdubbelen. Hoe brengt u uw telefoonfactuur makkelijk omlaag?

» Lees meer Twitter Facebook
Ben Vaak 2 jaar terug
Ben Vaak twee jaar is terug. De provider heeft de tweejarige variant voor Ben Vaak nieuw leven ingeblazen met een actie: 500 belminuten of smsjes voor 11,99 euro per maand. Mooie deal voor veelbellers want standaard ben je bijna het dubbele kwijt. Let wel goed op de einddatum van je contract…

» Lees meer Twitter Facebook
De beste abo’s voor iPhone 5s
Honderden mensen stonden er voor in de rij: de iPhone 5s. Nu deze smartphone hier eindelijk verkrijgbaar is, grijpen wij de kans om het toestel zowel met één als tweejarige abonnementen te vergelijken. Benieuwd welke provider het beste aanbod heeft?

» Lees meer Twitter Facebook
Internet
Prijssnelheidstest november 2013
Ook in november zijn Tele2, CanalDigitaal en Ziggo wederom de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders behaalden begin deze maand de hoogste prijssnelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers het meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer Twitter Facebook
Column: Je volgende smartphone is een bouwpakket
Alle smartphones lijken op elkaar. De een is iets krachtiger en mooier dan de ander, maar conceptueel doen en zijn ze hetzelfde. Dat verandert de komende jaren ingrijpend. De telefoons van de toekomst zijn bouwpakketjes.

» Lees meer Twitter Facebook
Hoe voorkom ik spam?
Op 28 oktober is de landelijke campagne 'Alert Online' van start gegaan. Een initiatief van de overheid om Nederlanders te helpen om online veilig met hun gegevens om te gaan. In het kader van deze campagne geeft ConsuWijzer praktische tips om een rem op spam te zetten.

» Lees meer Twitter Facebook
UPC volgt Ziggo met gratis WiFiSpots
UPC gaat in heel haar verzorgingsgebied wifispots uitrollen. Hiermee volgt de kabelaar Ziggo en kunnen internetabonnees gratis en onbeperkt draadloos internetten. Als eerste komt de dienst beschikbaar voor klanten in Zutphen, daarna volgt een uitrol in Friesland, Flevoland en de overige provincies.

» Lees meer Twitter Facebook
Digitale tv
Ziggo Interactive TV zonder aparte ontvanger
Liever géén extra kastje en een zoveelste afstandsbediening, maar wél profiteren van alle voordelen van televisie van Ziggo zoals het On Demand bekijken van films en series of gemiste tv-programma's? Dan is de nieuwe Interactieve CI+ Module een uitkomst. Vanaf vandaag kunt u er gebruik van maken mits u een vrij nieuw gecertificeerd toestel heeft.

» Lees meer Twitter Facebook
 

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 7,50

nr.1 Robin Mobile
GEWOON SNEL INTERNET
€ 29,95

nr.2 Vodafone
Red Sim Only 4G
€ 39,00 | € 34,00

nr.3 Simyo
XXL Voordelig
€ 25,00

nr.4 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.5 Simyo
XXL vrijheid
€ 27,00

nr.1 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 18,- p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 38,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.