a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
oktober 2013
Beste abonnee,

Ooit gedacht dat een belletje via een mobieltje goedkoper kan zijn dan via de vaste lijn? Of dat ook geldt voor de nieuwe 4G-abonnementen staat in deze nieuwsbrief. Lees vooral ook onze review over de smartphone met de beste camera waarmee je ook nog kunt bellen! En vergeet niet: het gaat mobiele reclame regenen…
Mobiele telefonie
» Bellen lijn soms duurder dan mobiel
» Het meest volledige pakket als Goeie Deal! [ADV]
» Wat kun je met 4G op je smartphone?
» Review Nokia Lumia 925 en Lumia 1020
» 4G netwerk T-Mobile actief in november
» Sony lenscamera voor elke smartphone
» Robin Mobile krijgt beste testoordeel
Internet
» Prijssnelheidstest oktober 2013
» Column: Het gaat mobiele reclame regenen
Digitale TV
» Liever streamen dan dokken voor voetbal
» Netflix nu ook in Nederland
» KPN komt als eerste met 'Begin Gemist'
Mobiele telefonie
Bellen via vaste lijn duurder dan via mobiel
Bellen via een mobiele telefoon is tegenwoordig bijna even goedkoop als bellen via een vaste telefoon. In sommige gevallen betaal je zelfs het dubbele voor het bellen via de vaste lijn! Wellicht loont het de moeite om vaker naar uw mobieltje te grijpen, omdat u dan goedkoper uit bent. Voorwaarde is dat u het juiste belabonnement heeft, afgestemd op uw belprofiel. Dat kunt u checken met behulp van de Belwijzer.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Het meest volledige pakket als Goeie Deal! [advertorial]
De laatste jaren kiezen steeds meer Nederlanders voor complete pakketten waarin internet, vast bellen en televisie bij dezelfde provider worden ondergebracht. Uit een onderzoek onder ruim 1.600 consumenten is gebleken dat Alles-in-één Standaard van KPN werd beoordeeld als het meest volledige pakket van Nederland. De voordelen van Alles-in-één Standaard zijn:
  • Ruim 60 tv-zenders waarvan 11 HD,
  • TV kijken op laptop, tablet en smartphone,
  • Gratis opnemen pakket
  • 40 Mb internet, eerste drie maanden slechts 35 euro per maand!
Wat kun je met 4G op je smartphone?
We kunnen er niet meer omheen: 4G. Op het perron, op de radio, op tv, op straat: overal wordt 4G aangeboden. 4G is de opvolger van 3G en is vooral sneller. De vraag rijst: wat is 4G en waarom zouden we dat moeten nemen? Ben Woldring van Bellen.com vertelde het zaterdag in Vara's Kassa. Welk abonnement is het voordeligst en welke toestellen zijn geschikt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Review Nokia Lumia 925 en Lumia 1020
Onlangs bracht Nokia twee toptoestellen uit, de Lumia 925 en de Lumia 1020. De Nokia 1020 heeft een camera met maar liefst 41 megapixel aan boord! Bellen.com kreeg van Nokia twee testexemplaren en schreef over beide toestellen een review.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
4G netwerk T-Mobile actief in november
T-Mobile schakelt in de Randstad op 18 november over op 4G. Alle klanten bij T-Mobile of MTV Mobile kunnen dan beschikken over de hoogste 4G snelheden zonder extra kosten. Ze gaan dan automatisch over op het snelle netwerk, mits ze een telefoon hebben die dat ondersteunt en zich bevinden in het dekkingsgebied.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Sony lenscamera voor elke smartphone
Eind september kwam Sony met een lenscamera geschikt voor iedere smartphone. De eerste échte camera voor je smartphone, waardoor je professioneel kunt fotograferen, aldus deze fabrikant. Er hangt wel een behoorlijk prijskaartje aan: 450 euro voor de Sony QX100 en 199 euro voor de QX10.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Robin Mobile krijgt beste testoordeel
Voor de tweede maand op rij krijgt Robin Mobile een 9,2 van de Consumentenbond in een vergelijking van mobiele abonnementen. Daarmee laat de protestprovider de grote aanbieders van mobiele telefonie ver achter zich. Robin Mobile biedt voor een vast bedrag per maand echt onbeperkt bellen, sms'en en internetten. Is het hoge testoordeel verdiend?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijssnelheidstest oktober 2013
In oktober zijn Tele2, CanalDigitaal en Ziggo wederom de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders behaalden begin deze maand de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers het meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Het gaat mobiele reclame regenen
De mobiele telefoon is al jaren ongeveer het enige plekje om tijd door te brengen zonder te worden gestoord door opdringerige reclameberichten. Deze tijd is voorbij. Goed nieuws? Lees het in de column van Erwin Boogert.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Liever streamen dan dokken voor voetbal
Gratis Eredivisie Live kijken zonder abonnement bij Fox, dat kan. Op internet zijn verschillende sites te vinden die kosteloos wedstrijden uit de Eredivisie streamen. Goed nieuws voor voetbalfans die niet willen lappen? EditieNL besteedde er aandacht aan en interviewde Ben Woldring in de uitzending van vrijdag 13 september.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Netflix nu ook in Nederland gestart
Online videodienst Netflix is 11 september live gegaan in ons land. De entree op de Nederlandse markt was al enige tijd geleden aangekondigd. Het onbeperkt streamen van films en series kan voor een maandbedrag van 8 euro. Nederland is het zevende land in Europa waar Netflix naar uitbreidt.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
KPN komt als eerste met 'Begin Gemist'
KPN breidt de functies van Interactieve TV uit met 'Begin Gemist'. Gebruikers kunnen dan met één druk op de knop een uitzending opnieuw starten als ze later zijn 'binnengevallen'. Deze nieuwe extra dienst is gratis voor programma’s op de zenders Nederland 1, 2 en 3.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 7,50

nr.1 Vodafone
Red Sim Only 4G
€ 39,00 | € 34,00

nr.2 Simyo
XXL Voordelig
€ 25,00

nr.3 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.4 Simyo
XXL vrijheid
€ 27,00

nr.5 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.1 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 32,- p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Apple
iPhone 5 16GB
Apple iPhone 5 16GB vanaf:
€ 41,- p/mnd


Meer Apple

nr.3 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 38,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.