a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine najaar 2013
Advertisement
Beste abonnee,

De herfst heeft zijn intrede gedaan. Dat betekent de verwarming en het licht eerder aan. Reden om de energiekosten onder de loep te nemen. Bent u onlangs verrast met een hoge jaarafrekening? Wij vertellen u in deze nieuwsbrief graag hoe u dat dit jaar kunt voorkomen. En wat nog belangrijker is: hoe u in 5 minuten honderden euro’s kunt besparen!
Energienieuws
  •  Voorkom bijbetaling op de jaarafrekening
  •  Het meest gekozen energiecontract
  •  Terugleveren van stroom, hoe zit dat?
  •  Energieprijs verder omlaag?
  •  Voortaan één energierekening
  •  Meer bedenktijd energiecontracten
  •  Gas en Licht in Groningen

Gaslicht.com nieuws
  •  Gaslicht.com geeft leveranciers gezicht
  •  Gaslicht.com ook geschikt voor mobiel
Energienieuws
Voorkom bijbetaling op uw jaarafrekening
Bijbetalen als de jaarafrekening van uw energieleverancier op de mat valt. Het schijnt jaarlijks een kwart van alle Nederlandse huishoudens te overkomen. Wat is de oorzaak en hoe kunt u deze financiële tegenvaller bij uw jaarafrekening voorkomen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Het meest gekozen energiecontract
Vorig jaar stapten er 50 procent meer mensen via Gaslicht.com over dan in 2011. Ook dit jaar signaleren we al weer een forse toename. Maar welke keuze maken deze overstappers? Eénjarige vaste prijs contracten voor gas en stroom blijken veruit favoriet. Is dit ook de meest voordelige keuze gebleken?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Terugleveren van stroom, hoe zit dat?
Duurzaam energie opwekken staat volop in de belangstelling. Onlangs werd overeenstemming bereikt over het Energieakkoord, gericht op verduurzaming en investering in hernieuwbare energie. U kunt hier ook aan bijdragen door zonnepanelen te plaatsen. Maar hoe zit dat nou precies met terugleveren van stroom?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Energieprijs verder omlaag?
Voor de tweede keer dit jaar zijn in juli de variabele energietarieven omlaag gegaan. Maar wat gaat de energieprijs in januari 2014 doen? Volgens de één wordt het duurder en volgens de ander heeft de energiemarkt het dal nog niet gezien en wordt het juist goedkoper. Wat denkt u na het lezen van de mening van experts?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Voortaan één energierekening
Ontving u altijd een aparte factuur voor het transport van energie van uw netbeheerder? Sinds 1 augustus is dat verleden tijd. Uw energieleverancier is wettelijk verplicht u één nota te sturen met zowel de netwerkkosten als de leveringskosten. Uw leverancier is voortaan het aanspreekpunt voor alle vragen over uw energierekening.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Meer bedenktijd energiecontracten
Sinds 1 augustus heeft u langer de tijd om terug te komen op uw keuze voor een energiecontract. Bij aanmelding via internet is de bedenktijd nu verlengd naar 14 kalenderdagen. Binnen deze termijn kunt u de aanmelding nog ontbinden. Hoewel het wetsvoorstel volgend jaar pas definitief wordt, is de regeling voor energiecontracten nu al actief. Wat houdt dit concreet in?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Gas en Licht in Groningen
'Gas en licht' wordt onze website wel eens genoemd. Grappig, gas en licht in de stad Groningen staan vanaf eind september centraal in een nieuwe tentoonstelling van het Groninger museum. Aanleiding is onder meer het feit dat GasTerra een halve eeuw in aardgas handelt. Altijd al willen weten wat de invloed van gas en licht in de stad was?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Gaslicht.com nieuws
Gaslicht.com geeft leveranciers gezicht
Ben Woldring, oprichter van Gaslicht.com, heeft verschillende energieleveranciers persoonlijk bezocht en geïnterviewd om u een beeld te geven van de energiebedrijven. Het geeft een kijkje achter de schermen en kan u wellicht helpen bij het maken van een juiste keuze voor een energieleverancier.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Gaslicht.com ook geschikt voor mobiel
Gaslicht.com heeft als eerste energievergelijker de website ook geschikt gemaakt voor de mobiele telefoon. Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan werd eind mei de vernieuwde website van Gaslicht.com gelanceerd. Nu kunt u onze website dus ook via uw smartphone bezoeken. Zodoende kunt u overal en altijd overstappen en honderden euro's besparen op uw energiekosten!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Nuon vaste prijs
De zekerheid van een vaste prijs. Gegarandeerd geen prijsstijgingen. Stap nu over!
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van
€ 292 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1748,37 per jaar
Aanmelden
nr.2 Logo Eneco
Speciaal actietarief en welkomstpremie van
€ 233 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1755,06 per jaar
Aanmelden
nr.3 Logo Greenchoice
Groene stroom en gas vast voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1755,22 per jaar
Aanmelden
nr.4 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van
€ 292 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1772,36 per jaar
Aanmelden
nr.5 Logo Nuon
Actietarief en welkomstpremie van
€ 140 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1774,39 per jaar
Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.