a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
september 2013
Beste abonnee,

Het najaar gaat vaak gepaard met toenemende kosten. Waarom dus niet beginnen te besparen op bepaalde posten? Dankzij de Belwijzer én de Energievergelijker wordt veranderen van aanbieder kinderspel. Onze service helpt u uw telefoon internet, tv, elektriciteit en gas tegen de beste prijs te vinden.
Mobiele telefonie
» Bellen.com Facebook-actie - Like en win!
» Retesnel 4G van Hi of Alles-in-1 van KPN?
» Youfone nu ook maandabonnementen
» T-Mobile: 5 GB cloud opslag gratis
» Baas in eigen bundel bij Simyo
» Nu ook WhatsAppen met je stem
Internet
» Prijssnelheidstest september
» Column: Wees slimmer dan Carlos Slim
» Review KeepGo MiFi voor dataroamen
» Tele2 opent prijsaanval op KPN
» Review Samsung Galaxy Note 8.0
Digitale TV
» Ziggo wijzigt actievoorwaarden Alles-in-1
» UPC met Alles-in-1 Power voor 50 euro
Mobiele telefonie
Bellen.com Facebook-actie - Like en win! 
Zat van je saaie witte oplaadkabel? Like onze Bellen.com Facebook pagina en maak kans op een stevige met stof omweven iPhone, Android of Windows Phone oplaadkabel in leuke kleurencombinaties. Dump je saaie kabels en sluit je mobiele spullen in stijl aan! Benieuwd hoe?
» Like en win  Twitter Facebook Hyves
Retesnel 4G van Hi of Alles-in-1 van KPN?
'Retesnel 4G, giga veel data en het KPN netwerk' de drie pijlers van de nieuwe Hi abonnementen. Maar er is meer: je bent nu niet meer verplicht om belminuten af te nemen en je toestel is weer van jou! Op 1 juli gaf moederbedrijf KPN het voorbeeld en kwam met nieuwe de Alles-in-1 abonnementen. Wij vergeleken “moeder en dochter”. Bij wie ben je het goedkoopst uit?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Youfone nu ook maandabonnementen
Sim only aanbieder Youfone biedt nu ook abonnementen die je voor een maand kunt afsluiten. Naast Ben, Simyo en Robin Mobile is Youfone de vierde op rij met maandelijks opzegbare contracten. Daarnaast kan de mobiele internetter nu ook een databundel voor een maand afsluiten. Zijn de nieuwe bundels 'superrrrr goedkope' aanbiedingen?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
T-Mobile: 5GB cloud opslagruimte gratis
Terug van vakantie en reisverhalen, foto’s en video’s delen met vrienden? Dat kan vanaf 9 september altijd en overal bij T-Mobile. Klanten krijgen gratis de beschikking over 5GB opslagruimte in de cloud. Met deze dienst kun je overal bestanden opslaan, bekijken en delen, ook met niet-klanten. Naast de gratis basisversie komen er betaalde opslag varianten beschikbaar. Hoe kom je eraan?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Baas in eigen bundel bij Simyo
Bij Simyo kun je nu 7x sneller mobiel internetten, betaal je geen starttarief meer en heb je meer keus qua databundels. Je bent baas in eigen bundel, maar moet wel oppassen voor een negatief prepaidsaldo. Hoe dan ook, voor de kleine mobiele verbruiker heeft Simyo nu het op een na goedkoopste abonnement. Weten welke dat is?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Nu ook WhatsAppen met je stem
Sinds kort kun je ook WhatsAppen met je stem. Wie geen zin heeft om te typen, kan nu ook gesproken berichten versturen via WhatsApp. Benieuwd hoe dat gaat?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijssnelheidstest september
Tele2, CanalDigitaal en Ziggo zijn wederom de providers bij wie je in september de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin september de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Wees slimmer dan Carlos Slim
Column Erwin Boogert. Het lijkt niet de vraag óf América Móvil KPN koopt, maar onder welke voorwaarden. Dat is waar de rituele dans om gaat waar we afgelopen week getuige van waren. Als de aandeelhouders slim zijn, verkopen ze hun huid zo duur mogelijk. Het liefst met een gifpilletje hier of daar.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Review KeepGo MiFi voor dataroamen
Bij internetten in het buitenland kunnen de verbruikskosten hoog oplopen. KeepGo, een internationale 3G internetprovider, heeft daar een oplossing voor. Benieuwd welke?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Tele2 opent prijsaanval op KPN
De Zweedse prijsvechter Tele2 wil komende jaren fors marktaandeel wegkapen bij KPN. De provider bereidt een prijsaanval voor met goedkopere abonnementen voor mobiel internet via 4G. Wanneer en tegen welke prijs?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Review Samsung Galaxy Note 8.0
De Galaxy Note 8.0 van Samsung is begin april dit jaar uitgekomen. Het is de tweede tablet uit de Galaxy Note-serie. Het lijkt erop dat Samsung heeft geluisterd naar de feedback die het heeft gekregen over de voorganger van deze tablet. Wij mochten het apparaat testen. 
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Ziggo wijzigt actievoorwaarden Alles-in-1
Wie een Alles-in-1 abonnement afsluit, kan zijn eigen voordeel kiezen: half jaar korting op abonnementskosten, gratis Samsung tablet of Interactieve HD ontvanger. Of € 150 voordeel op een Interactieve HD recorder (normaal € 199). Moeilijk kiezen? En liever korting + gratis ontvanger? Ga dan voor de unieke actie en bestel via Internetten.nl.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
UPC met Alles-in-1 Power voor 50 euro
UPC biedt vanaf 4 september meer internetsnelheid en HD-zenders in het Alles-in-1 Standaard Power abonnement. Voor 50 euro per maand krijg je 120 Mbps, een telefoonabonnement, digitale tv starter en 15 HD zenders in plaats van 10. Nergens anders krijg je meer voor hetzelfde geld volgens UPC. Is dat zo?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
 

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 7,50

nr.1 Vodafone
Red Sim Only
€ 39,00 | € 34,00

nr.2 Simyo
XXL Voordelig
€ 25,00

nr.3 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.4 Simyo
XXL vrijheid
€ 27,00

nr.5 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.1 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 18,- p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 30,35 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 6,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.