a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
augustus 2013
Beste abonnee,

De drie mobiele netwerkbedrijven én Tele2 zijn bezig hun supersnelle 4G-netwerken uit te rollen. In 2014 wordt dé vraag: heb jij al 4G? En de kans dat je ja zegt, is weer iets groter. Onze columnist Erwin Boogert spreekt uit ervaring en Ben Woldring vertelt erover in EditieNL.
Mobiele telefonie
» Vakantiebundels populair
» Goedkoper: Vodafone of KPN
» Hi, Simyo en KPN wijzigen snelheid mobiel internet
» Ook Telfort heeft nu roamingbundels
» KPN komt gedupeerde klanten tegemoet
» Provider Simpel wordt goedkoper
Internet
» Prijssnelheidstest augustus 2013
» Column: Moeten we blij zijn met 4G?
» T-Mobile verbetert bereik binnenshuis
» 4G(weldig)!
Digitale TV
» Eredivisie Live omgedoopt in FOX Sports Eredivisie
Mobiele telefonie
Vakantiebundels populair
Nog een late vakantie geboekt naar het buitenland? Veel mensen sluiten voor vertrek een vakantiebundel af waardoor bellen en internetten een minder duur grapje wordt. Providers maken veel reclame voor vakantiebundels. Wie bieden ze aan, wat kosten ze en waar moet je op letten?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Goedkoper: Vodafone of KPN?
Per 1 juli ging KPN van start met nieuwe mobiele abonnementen. Eerder dit jaar kwam Vodafone om de hoek kijken met haar RED-abonnementen. Welke provider komt als voordeligste uit de bus voor de gemiddelde beller en mobiel internetter?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Hi, Simyo en KPN wijzigen snelheid
Hi PrePay biedt nu een databundel waarmee je een maand lang onbeperkt online kunt zijn voor een gunstige prijs. De internetsnelheid is daarentegen aanzienlijk verlaagd. Toch liever sneller surfen? Dan moet je bij KPN zelf zijn. Of bij Simyo, de Sim only provider waar 'je baas in eigen bundel bent'.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Ook Telfort heeft nu roamingbundels
Eind juli heeft Telfort bundels voor bellen en mobiel internet in het buitenland geïntroduceerd. De zogeheten roamingbundels voor een dag of een week zijn voor gebruik in de EU. Voor prepaidklanten zijn er ook internetbundels voor de rest van de wereld. Wat kosten ze en hoe kom je eraan?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
KPN komt gedupeerde klanten tegemoet
Naar aanleiding van de storing in Frankrijk en Monaco heeft KPN toegezegd gedupeerde klanten tegemoet te willen komen om de schade een beetje goed te maken. Dat geldt ook voor klanten van Hi, Telfort en Simyo. Elke provider heeft zijn eigen pagina met info over een mogelijke compensatie. Weten waar?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Provider Simpel wordt goedkoper
Eind juli heeft provider Simpel haar aanbod gewijzigd. Zo is de 800 minutenbundel geschrapt en de bundel voor onbeperkt bellen een tientje goedkoper geworden. Verder zijn de internetbundels uitgebreid met ongelimiteerd sms'en. Bovendien zijn alle combinaties tussen de belminuten en internetbundels (inclusief onbeperkt sms’en) toegestaan, bijvoorbeeld 50 belminuten met 2 GB internet. 'Zo Simpel kan het zijn'. Benieuwd hoe simpel?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijssnelheidstest augustus 2013
Tele2, CanalDigitaal en Ziggo zijn wederom de providers bij wie je in augustus de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin juli de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Moeten we blij zijn met 4G?
Column Erwin Boogert - De drie mobiele netwerkbedrijven in Nederland zijn bezig hun supersnelle 4G-netwerken uit te rollen. Na een paar weken testen vraag ik me af of de verwachtingen bij de consument niet te hoog zijn.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
T-Mobile verbetert bereik binnenshuis
Klanten van T-Mobile hebben nu betere dekking binnenshuis en sneller mobiel internet. Nog niks van gemerkt? Dan woont u niet in het gebied waar dit najaar het nieuwe 4G-netwerk ook beschikbaar is. De magentaroze provider mag dan minder verder zijn dan zijn groene concurrent, uniek is dat T-Mobile alle klanten met een geschikt toestel gratis toegang geeft tot...

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
4G(eweldig)!
Ook telefoonaanbieder Vodafone biedt nu 4G aan in de grote steden. En daarmee komt het wonder van 4G langzaam dichterbij. In de uitzending van 6 augustus van Editie.nl geeft Ben Woldring van Bellen.com aan dat 4G veel sneller is dan 3G, maar dat er ook een aantal nadelen aanzitten...

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Eredivisie Live omgedoopt in FOX Sports Eredivisie
Eredivisie Live is per 1 augustus omgedoopt in Fox Sports Eredivisie. Een maand eerder gold de nieuwe naam al voor de internetactiviteiten, nu ook voor de tv-kanalen. De meeste tv-aanbieders hebben een nieuwe overeenkomst met de betaalzender gesloten waardoor men FOX Sports Eredivisie aan klanten kan aanbieden. Benieuwd wie het voordeligst is?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Sim only deal
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 7,50

Energie vergelijken
Geen iPad. Wel besparen op energie en eerlijke kortingen. Stap nu over!

nr.1 Vodafone
Red Sim Only
€ 39,00 | € 34,13

nr.2 Simyo
XXL Voordelig
€ 25,00

nr.3 Telfort
Basis Sim Only + 400 minuten
€ 12,00 | € 8,00

nr.4 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.5 Simyo
XXL vrijheid
€ 27,00

nr.1 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 20,50 p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 17,50 p/mnd


Meer Apple

nr.3 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 25,- p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.