a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
juli 2013
Beste abonnee,

Wilt u eenvoudig besparen op telecom en geld overhouden voor léuke dingen? Om uit te geven in de vakantie bijvoorbeeld? Gouden tip: stap voor uw vakantie nog over van provider en/of energieleverancier. Overstappen via Gaslicht.com betekent een gemiddelde besparing van maar liefst 337 euro. Aanmelden kost nog geen vijf minuten en u krijgt er heel veel energie voor terug!
Mobiele telefonie
» Roaming in Kroatië 15 keer goedkoper
» Veranderingen in telecomland per 1 juli
» T-Mobile vergroot datapassen buitenland
» KPN gestopt met toestellease
» Ben gestopt met...
» Wat verbruikt de gemiddelde mobiele beller?
Internet
» Prijssnelheidstest juli 2013
» Column: Ik ga met vakantie en neem mee?
» UPC wil ook WiFi hotspots
» Bellen en mobiel internet in niet-EU landen
Digitale TV
» Canaldigitaal reageert op prijsverhoging Digitenne
Bencom nieuws
» Jubilea Bellen.com en Gaslicht.com
Mobiele telefonie
Roaming in Kroatië 15 keer goedkoper
Gaat u op vakantie naar Kroatië? Dan zult u daar beduidend goedkoper uit zijn. Kroatië is sinds 1 juli de 28e lidstaat van de EU. Dat betekent dat ook in dit land maximumtarieven gelden voor bellen, sms en mobiel internet. Voor het bellen in de EU betaalt u 29 cent per minuut, gebeld worden kost 8 cent per minuut en voor een sms moet 10 cent worden betaald. Mobiel internet kost 54 cent per MB.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Veranderingen in telecomland per 1 juli
Per 1 juli zijn er in telecomland een aantal dingen veranderd die invloed kunnen hebben op uw portemonnee. Het gaat hierbij om het gebruik van uw telefoon in het buitenland en het goedkoper mobiel bellen naar servicenummers. Bekijk hier met welke veranderingen u te maken kunt krijgen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
T-Mobile vergroot datapassen buitenland
Per 1 juli heeft T-Mobile de hoeveelheid MB’s van Travel&Surf voor het gebruik van mobiel internet in het buitenland verdubbeld. De prijs blijft gelijk. Ook is er nu een 3-dagenpas met 50 MB, ideaal voor een weekendje weg. Geen mobiel internet nodig? Per 15 juli komt er een speciaal abonnement voor mensen die alleen willen bellen en sms’en.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
KPN gestopt met toestellease
KPN kwam op 1 juli met nieuwe abonnementen: Alles-in-één Mobiel. Het toestel is bij de prijs inbegrepen en klanten worden direct eigenaar van het toestel. Amper een jaar na de invoering is hiermee een eind gekomen aan toestellease, waarbij je de telefoon huurt. Ook de Sim Only’s zijn vernieuwd. Zijn de abonnementen er beter of slechter op geworden?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Ben gestopt met...
Provider Ben is per 1 juli gestopt met het verkopen van losse telefoons. Je kunt nog wel een toestel krijgen bij een abonnement. Een week eerder stopte Ben met prepaid. Daarnaast heeft de provider het sim only aanbod veranderd. Zo wordt Ben vaak 24 mnd. niet meer aangeboden. De aansluitkosten bedragen nu 15 euro en de bezorgkosten zijn gratis geworden. Wat zijn de andere wijzigingen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Wat verbruikt de gemiddelde mobiele beller?
De gemiddelde mobiele beller verbruikt 140 minuten, 50 sms en 280 MB per maand. Dat blijkt uit cijfers van onze RekeningScan over het tweede kwartaal. In de eerste 3 maanden van dit jaar was het gemiddelde 145 minuten, 40 sms en 310 MB. Het is opmerkelijk dat mobiel internet licht gedaald is en dat mensen weer iets meer sms'jes versturen. We denken te weten hoe dat komt. Ook benieuwd naar de beste deal voor dit profiel?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijssnelheidstest juli 2013
Tele2, CanalDigitaal en Ziggo zijn ook deze maand de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Deze aanbieders halen begin juli de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld. De Europese Commissie meldt dat 45 procent van de Europese huishoudens bereid is over te stappen voor een snellere verbinding. U ook?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Ik ga met vakantie en neem mee
Zoals de vaste lezers van de column inmiddels weten, besteed ik een vakantie het liefst zo offline mogelijk. Snuffelen op een landkaart, bladeren door brochures, praten met lokale inwoners en papieren ansichtkaarten naar het thuisfront. Heerlijk. Maar wat zou ik in de tegenovergestelde (always on) situatie doen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
UPC wil ook WiFi hotspots
In navolging van Ziggo gaat UPC nu ook de wifimodems van klanten openzetten voor andere klanten. De eerste proeven vinden plaats in de omgeving van Zutphen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Bellen en mobiel internet in niet-EU landen
Binnenkort op reis naar Andorra, Monaco, Noorwegen, Turkije of Zwitserland? Bij sommige providers is bellen en mobiel internetten daar erg duur. Dat komt omdat deze landen buiten de EU vallen, waar geen maximumtarieven gelden. Check de tarieven op Vakantiebellen.com om te voorkomen dat alle vakantienapret verbleekt bij het zien van uw telefoonrekening!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Canaldigitaal reageert op prijsverhoging Digitenne
Per 1 juli heeft KPN het maandtarief van Digitenne met dertig procent procent verhoogd. Het abonnement is van 9,66 naar 12,50 euro per maand gegaan. CanalDigitaal speelt in op deze prijsverhoging door het goedkoopste HD-pakket van Nederland aan te bieden.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Bencom nieuws
Jubilea Bellen.com en Gaslicht.com
Het jaar 2013 betekent twee jubilea voor onze vergelijkingssites. In oktober is het alweer 15 jaar geleden dat Ben Woldring met Bellen.com van start ging. En op 19 juni bestond Gaslicht.com 10 jaar. We hebben deze mijlpalen al gevierd met het hele team, maar willen de lustrums ook voor onze trouwe bezoekers niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Houd Bellen.com in de gaten voor leuke jubileumacties in het 4e kwartaal. Voor energie kunt u nu al profiteren en honderden euro’s besparen. Benieuwd hoe?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00 € 8

nr.1 Vodafone
Red SO
€ 39,00 | € 34,13

nr.2 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.3 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.4 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.5 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.1 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 19,50 p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 18,- p/mnd


Meer Apple

nr.3 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 28,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.