a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Energie e-zine zomer 2013
 
Beste abonnee,

Per 1 juli gaat de energierekening voor een gemiddeld huishouden circa 20 euro omlaag. Toch kunt u door overstappen veel meer besparen! Zeker als u gebruik maakt van de jubileumacties vanwege het 10-jarig bestaan van Gaslicht.com! Lees het in deze nieuwsbrief, net als de antwoorden op de veelgestelde vragen uit het energiespreekuur. En heeft u gezien dat energie vergelijken nu nog gemakkelijker gaat op onze vernieuwde website?

Een goed(koop) en energiek zomerseizoen toegewenst!
Energienieuws
  •  Overstappen of wachten tot 1 juli?
  •  Jubileumactie Electrabel [adv]
  •  Hoe wordt het voorschot berekend?
  •  Overstappen ook zinvol met laag verbruik
  •  Dubbeltarief niet altijd voordelig
  •  Klanttevredenheid energieleveranciers
  •  Energiespreekuur: de veelgestelde vragen

Benergienieuws
  •  Jubileum Gaslicht.com, nieuwe website
Energienieuws
Overstappen of wachten tot 1 juli?
Een meevallertje voor u: de gemiddelde energierekening gaat per 1 juli met circa 20 euro per jaar omlaag. Gas wordt goedkoper, de prijs van stroom blijft nagenoeg gelijk. U kunt echter nog veel goedkoper uit zijn door de energietarieven goed te vergelijken en niet te wachten tot 1 juli. Benieuwd wat u daarvoor moet doen en waar u op moet letten?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Jubileumaanbod Electrabel [adv]
Electrabel, de grootste energieproducent van Nederland, biedt nu al een pakket waarbij u profiteert van de lagere tarieven. U kunt overstappen naar EenJaarVariabel van Electrabel en profiteren van aantrekkelijke variabele tarieven en een welkomstpremie van €228. Naast dit speciale aanbod biedt Electrabel ook een voordelig 3-jarig pakket tegen vaste tarieven.
Hoe wordt het voorschot berekend?
Uit vragen die op onze helpdesk binnenkomen, blijkt dat er veel onduidelijkheid is rondom de bepaling van het maandelijkse voorschotbedrag. Gaslicht.com legt het u graag uit.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Overstappen ook zinvol met laag verbruik
Huishoudens met een laag energieverbruik denken vaak dat overstappen niet zinvol is. Niets is minder waar. Ook consumenten met een laag gas- en stroomverbruik kunnen veel besparen door ieder jaar over te stappen van energieleverancier. Hoe dat komt?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Dubbeltarief niet altijd voordelig
Bij het afsluiten van een elektriciteitscontract kunt u bij de meeste energieleveranciers kiezen voor een enkel- of dubbeltarief, ook wel dag- en nachttarief genoemd. Het dubbeltarief is echter niet altijd voordeliger. Hoe komt dit en wanneer is het verstandig over te stappen naar dubbeltarief?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Klanttevredenheid energieleveranciers
Ruim twee derde van de leden van VEH is wel eens gewisseld van energieleverancier. Een flink percentage vindt Ben Woldring van Gaslicht.com. 'Maar vergeleken met het aantal overstappers op de telecommarkt is er nog een slag te slaan. Nog te veel mensen denken dat overstappen van energieleverancier tientjeswerk is. Dat beeld moet veranderen. In werkelijkheid zijn er honderden euro’s mee te besparen.'

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Energiespreekuur in samenwerking met de Telegraaf
Op maandag 3 juni hield Gaslicht.com voor de vierde keer een energiespreekuur in samenwerking met de Telegraaf, ConsuWijzer en Vereniging Eigen Huis. Lezers stuurden circa 200 energievragen in die met name gingen over het overstappen van energieleverancier, de aanschaf van zonnepanelen en stadsverwarming. Benieuwd naar de antwoorden?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Benergy nieuws
Jubileum Gaslicht.com, nieuwe website
Gaslicht.com bestaat vandaag op de kop af 10 jaar! Hiermee is een belangrijke mijlpaal bereikt. Op 19 juni 2003 werd de vergelijkingssite voor energie gelanceerd in Media Plaza. We willen dit tweede lustrum graag met u vieren en u als trouwe bezoeker bedanken.

Het 10-jarig bestaan vonden we ook een goede gelegenheid om de website in een nieuw jasje te steken. Sinds 30 mei 2013 is de vernieuwde Gaslicht.com live. Heeft u de nieuwe website nog niet gezien, neem dan snel een kijkje. Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Benieuwd naar het jubileumaanbod en de nieuwe website?

» Naar de website Twitter Facebook Hyves
Colofon
BENERGY's Gaslicht.com is de site waar u onafhankelijke en objectieve informatie vindt over energie met kwalitatief goede tariefvergelijkingen. Correct, volledig, onafhankelijk en transparant. Door op Gaslicht.com alle energieaanbieders te vergelijken en over te stappen bespaart u eenvoudig honderden euro's.
Energiecollectief?
Waarom wachten op een energieveiling? Stap vandaag nog over en bespaar direct honderden euro's!
Top 5 Energiepakketten
nr.1 Logo Electrabel
Jubileumactie Gaslicht.com Welkomstpremie van € 228
Totale kosten
€ 1703,83 per jaar

Aanmelden
nr.2 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 328 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1716,03 per jaar

Aanmelden
nr.3 Logo Energiedirect.nl
Welkomstpremie van € 328 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1740,03 per jaar

Aanmelden
nr.4 Logo BudgetEnergie
Welkomstpremie van € 320 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1743,47 per jaar

Aanmelden
nr.5 Logo E.ON
Speciaal actietarief en welkomstpremie van € 115 voor nieuwe klanten
Totale kosten
€ 1748,48 per jaar

Aanmelden
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.