a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
juni 2013
Beste abonnee,

Blijf zitten waar je zit en verroer je niet... klinkt u bekend in de oren? Is niet zo slim voor wat betreft telecom, internet en energie. Via onze vergelijkingssites zoals Gaslicht.com is overstappen een fluitje van een cent. Het levert een gemiddelde besparing op van 300 euro per jaar, net als een uitgekiende overstap op Alles-in-1. En wie de goedkoopste Sim only kiest, bespaart 200 euro. Tel uit je winst, kinderlijk eenvoudig met de tips uit deze nieuwsbrief!

Last but not least: KPN toestellease is over en uit per 1 juli.
Mobiele telefonie
» Robin Mobile: écht onbeperkt
» Het meest volledige pakket nu als Goeie Deal! [ADV]
» Wat kosten nieuwe T-Mobile abonnementen?
» Vodafone: geen internet zonder databundel
Internet
» Prijssnelheidstest 2013 juni
» Column Erwin Boogert: Het tientje van Neelie
» Mobiel internet laptop hier het duurst
» Ziggo verhoogt internetsnelheid per 1 juli
» Overstappen op Alles-in-1 wordt makkelijker
» Meer transparantie mobiele datakosten
Bencom nieuws
» Energiehoppen voor lage energienota
Mobiele telefonie
Robin Mobile: écht onbeperkt
Maandelijks 40 euro of meer kwijt aan uw telefoonrekening? Dan is Robin Mobile ECHT ONBEPERKT een aanrader. Eind mei kwam deze nieuwe Sim only aanbieder met een écht onbeperkt aanbod voor mobiele telefonie en data voor 39,95 euro per maand. U zit niet vast aan een contract of abonnement en zijn er geen (data)beperkingen. Voor veelgebruikers een scherp aanbod zonder addertjes. Raadpleeg de Belwijzer voor meer info en online bestellen van een simkaart.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Het meest volledige pakket als Goeie Deal! [ADV]
De laatste jaren kiezen steeds meer Nederlanders voor complete pakketten waarin internet, vast bellen en televisie bij dezelfde provider worden ondergebracht. Uit een onderzoek onder ruim 1.600 consumenten is gebleken dat Alles-in-één Standaard van KPN werd beoordeeld als het meest volledige pakket van Nederland. De voordelen van Alles-in-één Standaard zijn:
  • Ruim 60 tv-zenders waarvan 11 HD,
  • TV kijken op laptop, tablet en smartphone,
  • Gratis opnemen pakket
  • 40 Mb internet, eerste drie maanden slechts 35 euro per maand!

» Lees meer
Wat kosten nieuwe T-Mobile abonnementen?
Zelf je abonnement samenstellen op basis van eigen verbruik? Dat kan sinds 13 mei bij T-Mobile. Alle combinaties van minuten en MB’s zijn mogelijk. Als kers op de taart krijgt iedereen toegang tot het 4G-netwerk. Ook zijn er geen onverwachte kosten meer in zowel binnen- als buitenland. Databundels zijn er v.a. 10 euro en belbundels v.a. 9 euro per maand. Benieuwd naar de overige prijzen en wijze van bestellen?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vodafone: geen internet zonder databundel
Bang voor onverwachte kosten voor mobiel internet en klant van Vodafone? Dat is nu niet meer nodig want de provider zet internet uit bij klanten zonder databundel die in de afgelopen 3 maanden geen mobiel internet hebben gebruikt of meer dan 51 euro aan kosten voor mobiel internet hebben gehad.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Prijssnelheidstest juni 2013
Tele2, CanalDigitaal en Ziggo zijn ook in juni wederom de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Beide aanbieders halen begin april de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld. Ook overstappen op een pakket met een hogere snelheid?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column Erwin Boogert: Het tientje van Neelie
Zevenhonderd euro was ik vorig jaar kwijt aan mobiel dataverkeer na een kort werkbezoek aan Barcelona. Als Neelie Kroes haar zin krijgt, kunnen we binnenkort in heel Europa vanaf - zeg - een tientje onbeperkt internetten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Mobiel internet laptop hier het duurst
Laptopgebruikers moeten van alle Europeanen het meest betalen voor mobiel internet via 3G, zo blijkt uit Fins onderzoek. Waarom het zo duur is, legt Bellen.com graag uit. Overigens is mobiel internet op een smartphone hier helemaal niet zo prijzig. Een kwestie van goed vergelijken waarmee de Belwijzer u graag een handje helpt!

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Ziggo verhoogt internetsnelheid per 1 juli
Ziggo verhoogt de internetsnelheid van bijna alle abonnementen. Zo gaat de downloadsnelheid van Alles-in-1 Basis van 10 Mbps naar 20 Mbps en gaat Extra maar liefst naar 150 Mbps. Alleen Alles-in-1 Plus blijft gelijk. De prijzen blijven onveranderd en de invoering gebeurt stapsgewijs.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Overstappen op Alles-in-1 wordt makkelijker
Alles-in-1 is enorm populair. Steeds meer mensen nemen een pakket af waarin internet, telefonie en televisie wordt gecombineerd in 1 abonnement. Wie wil overstappen naar een goedkoper of sneller pakket, moet dat probleemloos kunnen doen, vindt de overheid. Een aantal providers heeft toegezegd daarvoor te zorgen. Zie de TOP 5 op Totaalwijzer.nl voor de goedkoopste Alles-in-1 pakketten.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Meer transparantie mobiele datakosten
Providers moeten mensen met oudere abonnementen en abonnementen zonder databundel ook waarschuwen tegen onverwacht hoge kosten voor mobiel internet. Dit zegt minister Kamp in een brief aan de Tweede Kamer. Bellen.com zocht uit welke maatregelen grote providers nu al treffen om billshocks te voorkomen.

» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Bencom nieuws
Energiehoppen voor lage energienota
'Energiehoppen' naar steeds een andere energieleverancier is dé manier om de energierekening laag te houden. Als nieuwe klant kan men namelijk elk jaar profiteren van een welkomstpremie, die kan oplopen tot wel 300 euro, vertelt Ben Woldring van vergelijkingssite Gaslicht.com. Die bonus wordt achteraf betaald. Woldring waarschuwt daarom om de overstap slim te timen. Benieuwd hoe?

» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100sms voor € 12,00  € 8

nr.1 KPN
Bel-SMS SO Onbeperkt
€ 40,00 | € 30,00

nr.2 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.3 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.4 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.5 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.1 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 20,50 p/mnd


Meer Samsung

nr.2 Apple
iPhone 4 8GB
Apple iPhone 4 8GB vanaf:
€ 17,50 p/mnd


Meer Apple

nr.3 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 28,- p/mnd


Meer Apple
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.