a Ben Woldring idea
Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Bellen.com - a Ben Woldring idea Telecom E-zine
mei 2013
Beste abonnee,

Toe aan een nieuwe smartphone? Dan wilt u natuurlijk de beste deal. Wij zochten het uit en tonen het in een drietal filmpjes. Liever een makkelijke senioren smartphone? Lees/bekijk dan de review. Verder nemen we de vakantiebundels en de nieuwe abonnementen van T-Mobile onder de loep. Of Ziggo het wiel opnieuw uitvindt, leest u in onze column!

Veel lees- en kijkplezier.
Mobiele telefonie
» Review Doro PhoneEasy 740 senioren smartphone 
» Hoe staat Vodafone RED in de markt?
» Vakantiebundels niet altijd voordelig
» Telfort nu ook prepaid maandbundels
» Welk mobiel abonnement is het voordeligst?
» Meer over de nieuwe T-Mobile abonnementen
Internet
» Ziggo start landelijke uitrol WiFi netwerk
» Column: Vindt Ziggo het wiel opnieuw uit?
» Prijssnelheidstest mei 2013 
» KPN en Hi: mobiel internet buitenland goedkoper
Digitale TV
» Digitenne per 1 juli fors duurder
Mobiele telefonie
Review Doro PhoneEasy 740 senioren smartphone
In april bracht Doro, een Zweedse fabrikant gespecialiseerd in het maken van telecom producten voor senioren, de eerste senioren smartphone op de markt, de Doro PhoneEasy 740. De toestellen van Doro hebben vaak functionaliteit die zich voor het grootste gedeelte richt op gebruikers die minder goed zien en/of horen en soms wat meer hulp nodig hebben. Bellen.com ontving een testexemplaar, schreef en filmde er een review over.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Hoe staat Vodafone RED in de markt?
All you need is RED. Dat is de leus van de nieuwe Vodafone RED abonnementen. Met onbeperkt bellen en sms’en, een ruime databundel, een smartphone en een vervangend toestel bij reparatie. Klinkt goed, maar hoe staat Vodafone RED in de markt? We vergeleken de 5 abonnementen zonder toestel met Sim only’s van andere providers en kwamen tot opmerkelijke conclusies!
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Vakantiebundels niet altijd voordelig
Als je naar het buitenland gaat, kun je er voor kiezen om een speciale vakantiebundel af te sluiten. Ben je dan beter af voor wat betreft je bel- en internetkosten? Kassa zocht het uit met hulp van Bellen.com.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Telfort nu ook prepaid maandbundels
Telfort verkoopt sinds 1 mei prepaid maandbundels. Daarbij krijgen prepaidbellers de mogelijkheid maandbundels te kopen voor bellen, sms’en en internetten. De prijzen van die bundels komen overeen met de prijzen van een abonnement. De houdbaarheid is één maand. Zijn ze voordelig?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Welk mobiel abonnement is het voordeligst?
"Ik ben toe aan een nieuwe smartphone. Hoe ben ik het voordeligst uit? Een abonnement in combinatie met een toestel of een Sim only abonnement met een ‘los toestel’? En wat kan ik beter doen: een smartphone kopen, leasen of op afbetaling?" Bekijk de video waarin alles wordt uitgelegd.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Meer over de nieuwe T-Mobile abonnementen 
Per 13 mei introduceert T-Mobile nieuwe abonnementen waarbij de hoeveelheid belminuten en data niet meer automatisch aan elkaar gekoppeld zijn. Je kunt je abonnement zelf samenstellen op basis van eigen gebruik. Een abonnement zonder belminuten of databundel is ook mogelijk. Hoe zien die abonnementen er precies uit?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Internet
Ziggo start landelijke uitrol WiFi netwerk
Ziggo activeert het netwerk van WiFi hotspots in haar hele verzorgingsgebied. Uiterlijk eind augustus zijn de hotspots geactiveerd op de modems van bijna een miljoen klanten. Den Haag is na Groningen de tweede stad waar de WifiSpots geactiveerd worden. Hoe werkt het en wie kan hierdoor onbeperkt draadloos buitenshuis internetten?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Column: Vindt Ziggo het wiel opnieuw uit?
Ik had onlangs een flashback. Naar een moment van goed twintig jaar geleden. Het was een van de eerste gadgets die echt indruk op me maakte. Een telefoon. En niet zomaar een. Nee, een draadloze telefoon die je ver buitenshuis kon gebruiken. Lees de column van Erwin Boogert.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Prijssnelheidstest mei 2013
Tele2 en CanalDigitaal zijn ook deze maand de providers bij wie je de beste snelheid krijgt in relatie tot de prijs. Beide aanbieders halen begin april de hoogste prijs/snelheidsscore volgens Internetten.nl en Totaalwijzer.nl. Dat betekent dat je bij deze providers de meeste waar krijgt voor je geld. Ook overstappen op een pakket met een hogere snelheid?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
KPN en Hi: mobiel internet buitenland goedkoper
KPN en Hi hebben nieuwe internetbundels voor vakantiegangers in het buitenland. Met name voor landen buiten de EU zijn de tarieven fors verlaagd. Nieuw zijn dagbundels voor gebruik binnen en buiten de EU en maandbundels voor het verre buitenland. Benieuwd wat ze kosten?
» Lees meer Twitter Facebook Hyves
Digitale tv
Digitenne per 1 juli fors duurder
Per 1 juli en 1 augustus vindt er een aantal tarief- en zenderwijzigingen plaats bij KPN. Het betreft diensten voor thuis. De meeste prijzen voor bellen, internetten en tv-kijken stijgen licht. Uitzondering is de maandprijs van Digitenne, die met 30 procent omhoog gaat. Daarmee krijgt Digitenne dezelfde prijs als Interactieve TV van KPN.
» Lees meer Twitter Facebook Hyves

Écht onbeperkt bellen
Tijdelijke top deals voor je mobiel! Nu bij KPN.

Telfort Superkoopje
Korting op Simonly. 300min + 100 sms voor € 12,00  € 9,00

One.com Webhosting
Bij One.com een eigen site voor € 1,50 p/mnd. Meer dan 1.000.000 webruimtes online!

nr.1 Youfone
250
€ 10,00 | € 5,00

nr.2 Simyo
XXL
€ 27,00

nr.3 Ben
regelmatig
€ 10,16 | € 6,99

nr.4 Simyo
300 voordelig
€ 7,00

nr.5 Tele2
SmartMix Sim Only 300
€ 9,00 | € 7,00

nr.1 Apple
iPhone 4S 16GB
Apple iPhone 4S 16GB vanaf:
€ 27,- p/mnd


Meer Apple

nr.2 Samsung
Galaxy S III
Samsung Galaxy S III vanaf:
€ 17,50 p/mnd


Meer Samsung

nr.3 Samsung
Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 vanaf:
€ 37,- p/mnd


Meer Samsung
   
Reageren  |  Doorsturen  |  Mijn gegevens  |  Aanmelden
U ontvangt dit bericht omdat u met  bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Wilt u geen berichten meer van ons ontvangen? Dan kunt u zich hier afmelden.